• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

biraz önce 2 tane halley yedimmafoldumben birden aşırı derecede tatlı yeme ihtiyecı duydummmmm:gitme:

ayşe sen emziren kadınsın emziriyoken o tatlı krizleri herkese geliyo:ecrin_bebek: ben normalde tatlı sevmem aramamda,ama emziriyoken günde 2 3 tane ülkerin sütlü çikolatasından yiyodum

geldınızmı arkadaşlarrrrrr selmacım dıyet nasıl ben bu gün fecı yedım ya cok utanıyorum:kedi: ama yedım çarşıda malesef kacamak yaptım dünde cok yemıştım ama söz yarın pırınç lapası ıçeçegım tüm gün :oklava::oklava::oklava:

Ye canım ye canını sıkma erir afiyet bal kilo olsun.:kedi:
Pirinç lapası nasıl yapılıyor faydası nedir yazar mısın . Bak şimdi seni kızdırdım diye yazmazsında (hırslandırmak için yapıyorum canıııııııııııııııııım:roflol::roflol:)

ayşe sen emziren kadınsın emziriyoken o tatlı krizleri herkese geliyo:ecrin_bebek: ben normalde tatlı sevmem aramamda,ama emziriyoken günde 2 3 tane ülkerin sütlü çikolatasından yiyodum
aynen normalde tatlıyı sevmiyodum hamişken basladım yemeye azalmıştı yeni yeni biraz önce gözüm döndü agzım sulandı yesem yerim daha tutyorum kendimi:gitme:

söylemesem daha ıyı olur aslında ama yınede yazayım görün ne kadar cok yedıgımı

sabah bır kase corba bır dılım su böregı

öglende dışarda bır porsıyon şış yedım lavaş eköekle

akşamda bır büyük kase patlamış mısır :oklava::sinifsinif:

offffffffffff offffff benden adam olmaz buna karar verdım kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Aman be canım boşver sıkma canını sadece ben kazanırım o kadar N'olacak sanki demi ama...:lepi::roflol::roflol:

selma abla sen diyet yapmıyosun galibaaalülülülülülü

ben tabıkıde dıyetteyım dermışım dıyette olsam bu nedır acaba
268.GIF

Doğru söylüyorsun be selmacığım şimdi ise ünümüze gelen sayısı belirsiz nimetlere şükredeceğimiz yerde burnumuzu kıvırıyoruz yada çöp......

bak bu konuda haklısın ama artık o kadar zıyan edıyoruz kı herşeyı aslında bır evde yenen ve çöpe gıden yıyeceklerle günlük üç ev doyar bızler sadece ac gözlülügümüzden bunları yapıyoruz afrıkada ac kalmazdı yada bızım ülkemızde bır sürü evıne yıyecek alamayan ınsan var onlara yeterdı

Back
X