• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selmayyyy abla yoksun lülülülülülü
yediklerimi yazıyım unutmadan sabah 2 çatal ton balık 2 dilim ekmek 2kkpeynir
akşam 2dilim çikolatalı ekmek

BU GÜN SELMA GELMEDI NEDEN ACEP SELMA NÖRÜYONNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
needlework.gif

günaydın güzel bir hafta dilerim
akşam çok kötü bişeyler yaptım :kedi:
ama cezamı sizden önce allah gece verdi haberinz olsun

hadi kızlar nerdsnz bn spora gittim geldim halen yoksunz
bugün ilkkez plates yaptık
ne melun birşeymiş o ölleee

ıyı akşamlar arkadaşlar bende bu gun ne yedım anlatım bakalım sabah su 1tane elma 1tane mandalın yedım öylen kahvaltı yanı cok az peynırlı yumurta zeytın 2 dılım ekmek 2 fıncan şekersız cay ıkındı bi kücük kase yoğur yedım akşamda corba salata cok az kabak yemeğı toplam 3.5 lt su ictim bugun bukadarkaydirigubbakcemile5
çok güzel bi liste az öz
spor yok mu

ıyı akşamlar rükiyecım süper başladın dıyete ne güzel ilacı sormuşsun ilacın adı mesıka bıberii ben pek araştırmadım arkadaşımın eşının bır arkadaşı tavsıye etmış kendısı aktarmış onlar aldı bende aldırdım onlar şu ana kadar cok memnunlar ama başka bır arkadaşımdada hıc bır etkısı olmadı gercı o bu güne kadar kg ne alıyordu nede verıyordu belkı ondan olabılır bılmıyorum bende bayramdan sonra başlıyacagımm

o ilacı kullanma çok zararlı
onun yerine keşke elma kromu alsaydın

:gitme:
canım gecen hafta hep geldim her gün irmeye çalıştım fakat benim bilgisayar biraz külüstürleşti sanırım çok yavaş açılıyor sayfalar bir sayfanın dışında sayfa acamıyorum gewç açılıncada sinirim bozuluyor kimsede olmayınca zaten psokolejik sorunlarım vardı sıkıntıya gelemiyorum fazla kafamı dağıtmam gerekiyordu allahta şu çiftlik olayı çıktı onunla vakit öldürmeye başladım ama halen kendimi toparlamış değilim eşimde kilo yüzünden çok baskı yapıyor hergün evde tartışması oluyor nerdeyse iyice bunaldım yani her gün diette başlıyorum diyerek yatıyorum ama sabah kalktıgımda hiçte öyle olmuyor uzaklaşmak istiyorum herşeyden hayattan bile çok yoruldummmmm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ben seni göremedim ama 10 dk bekledim geleceksin diye mafoldumben

hoş bulduk canım nasılsın

vallahi selmacım elimden geleni yapmaya calışıyorum ama birtürlü adapte olamıyorum çok moralim bozuk çok deli gibi hisediyorum kendimiii mafoldumben ben gerçekten iradesiz bir insanım yaa hiç bir kararımı yerine getiremiyorummm

ilteeeeer ilyeeeer bn seni kendine bi getrecem haberin olaakötükedihüso

günaydın azracımm gercektende kımse gelmemış
günaydınopuyorumnanaktan
günaydın azraaa günaydın selma ablaa bende oğlumu ancak uyutabildim
günaydınŞeniz

kızlar hazır oğluş uyuyoken ben yürüyüşümü yapıyım zemuszemus

aferim hadi yürüde gel .kaydirigubbakcemile2

günaydın güzel bir hafta dilerim
akşam çok kötü bişeyler yaptım :kedi:
ama cezamı sizden önce allah gece verdi haberinz olsun

ne yaptın anlat bakalımmmmm bi öğrenelimmmm

bugün gün var ona gideceğim ama yorgun bitik haldeyim kızım gece uykusunu azalttı çok geç uyuyo gece gece oyun istiyo sabahta 6.30 uyanıyo emzir beşikte salla gün boyu hep kucağımda çok yoruldum hiç gitmek istemiyorum ama mecbur gideceğimmm sabah 1 elma yedim öğlen günde yerim aksam da bişey yemem büyük bi ihtimalle

GÜNAYDIN KIZLAR
geçmişi okuyacak vaktim yok ama son sayfaya bi göz gezdirdim sadece
annemi hastaneden çıkarmaya gidiyorum az sonra babam gelip beni alacak

hafta sonum berbat geçti
kaynanamları hacca yolcu ettik gelen gidenin haddi hesabı yoktu çok yoruldum yediklerimede dikkat edemedim
cumartesi pazarı saymıyorum
bana artı olarak geri geleceğinide sanmıyorum
akşama gelmeye çalışacam
kocik bu hafta gececi .büyük ihtimal gelirim ..tabi kızımın öğretmeni çok ödev vermezse
görüşürüz kızlar allaha emanetsiniz öptüm hepinizi a.s.a.s.a.s.a.s.

ılter nasılsın ben cıkıyorum cok kötü belım tutuldu şu an ps başına emeklıyerek geldım cok agrım var kapatıyorum bıktım artık bu belım ve boynumdan ınşallah uzun sürmez ama cok kötüyüm cok

Back
X