• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bn kaçar kızlar saat 11 e kadar yokum
naren05 die bi arkadşmz gelcek bilginize
o da yeni doğum yapmış

ilterim mahsülü topladınmı:jeyyar:

güzel ama çikolatalı ekmek bozuyo gecende yemiştin sık yiyosun çikolatalı ekmeği canımmm[/QUOTE]

nutellaya dayanamıyorum başka çikolata olsa töbe yemem bitsin bidaha almıycam eve

PAZAR
sabah = al işte yazmazsan böyle takılır kalırsın
öğlen = al işkte kızlar kusuruma bakmayın ben bunuda hatırlayamadım desem
akşam = aaaaaaaaa o kadar da değil kızlar hatırladım mı e tabiik bunu hatırladım canım neydi ııııııııııııııııııııııı
tamam tamam 1 tabak salçalı makarna yarım kase bol acılı (zehir gibiydi söylemesi ayıptır ben kendim yaptım haaaaaaa) acı sos+yarım kasede yoğuuuuurt başka, başka, başka ıııııııııı başka yok ( ayyyyy kızlar ben bunadım galiba , sus kız ne bunaması unuttun mu bu akşamki misafirlerin biri27 diğeride 29 ' u geçmezsin yaşını kesinlikle göstermiyorsun dediler ya doğru evet aynen öyle olmuştu pardon) deli bu kız ya (yani ben ) arkadaşlar benim bu fikrime içinizde katılan var mı?
T o p l a m d a =1,5 lt. lahana suyu+1 lt. su
PAZARTESı =1 adet sigara böreği+2 bardak lahana suyu
öğlen = 2 fincan t. kahvesi:kahve:
akşam = 10 adet lahana sarması+1 adet revani+1 pohoça ( kızlar mecbur kaldım misafirlerim evime ilk defa geldikleri için ayıp olmasın diye yedim):kedi:

ye ye çekinme selmay ablam lülülülülülü

Son düzenleme:
kızlarrrr çok mutluyu 500gram eksik çıktım ama ben gramları ciddiye almıyorumbuhafta enaz 2 kilo gitmeli şurda bayrama ne kaldı sonra kovarlar beni 80-89kilo topiğinden orda herkes bayrama kadar hedef koydu kendine inemezsen diskalife olursn

kızlar bnm kız çok hasta ateşlii
sanırım idrar yollaranı üşüttü bnde ö.sonra hastaneye götrcem yokm bilesinz

kızlarrrr çok mutluyu 500gram eksik çıktım ama ben gramları ciddiye almıyorumbuhafta enaz 2 kilo gitmeli şurda bayrama ne kaldı sonra kovarlar beni 80-89kilo topiğinden orda herkes bayrama kadar hedef koydu kendine inemezsen diskalife olursn

respect-040.GIF

Back
X