• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim çok kötü başım agrıyor dünden beri yatıyorum yaa şimdide 5 dk girdim sonra görürşüz

geldm kızlar
giitk işte hastaneye amn bi sıra görmeyin
nefret ediyorum zaten askeri hastaneden
nese geldi sonmunda kan ve idrar tahlili istedi
yavrum nasıl da ağladı kan da sonuçlar 2 buçukda verilecekmiş kısacası öğleden sonra
bizmde teymzn işyeri yakın oraya gittik işte saat 2:30 kadar bekledik
sonra sonuçlar temz çıktı allahıma bin şükür kanda enfeksiyon yok dedi
sadece grip olmuş bir antibiyotik ve 2 şurup yazdı eve geldk şimdi mışıl mışıl uyuyor
geçmiş olsun dien tüm arkadaşlarıma teşkkür edrrim
bnde hasta olanlara geçmişler olsun dilerim

selammm azram çok sevindimmm miniğin iyi olmasına
bugün sabah yok
öglen 2 tane gözleme ama büyük değildi
arada 1 kase mercimek salatası
akşam 1 tabak kabak yemeği 3 kaşık pilav çooooooooook şiştimmm

bende yazayım bu gün yedıklerımı

sabah ıkı kase elma kompostosu şekersız

ıkı kase lahana corbası

akşamda 7.8 tane balık hamsı oluyor balıkta bır dılım köy ekmegı

ıkı lt su ıkı bardak yeşıl cay

bırazdanda meyva yerım

akadaşlar şu an ıçımde bır ınek var ya süreklı yemek ıstıyor ne yapsamkı bu ınegı kurbanda gelıyor kessekmı acep ne dersınız
47185709_1249547222_333_3.gif

ayşecın gündüz ıyıydım ama şımdı bırşeyler yemek ıstıyorum ne yapacagım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

a.s arkadaşlar bugun sabah 2 tene galete 1 tane haşlanmiş yumurta 4 tene zeytın kk beyaz peynır 2 fıncan şekersız cay öylen yok ıkındıde 3 dılım börek 3 fıncan şekersız cay toplam 3 tl su akşam 1 fıncan şekersız cay

site saldırımı almış okumadım inanın çok zor girdim girmişken yediklerimi yazıyım
sabah yeşil çay
öğlen karnıbahar 1 tabak tvuk yahni
akşamda aynı karnıbahar ve tavuk yahni arada 1 dilim çikolatalı ekmek 1 tane danette
2lt su içtim bugün kendi çapımda bi rekor kırdım 4km yürüdüm

site saldırımı almış okumadım inanın çok zor girdim girmişken yediklerimi yazıyım
sabah yeşil çay
öğlen karnıbahar 1 tabak tvuk yahni
akşamda aynı arada 1 dilim çikolatalı ekmek 1 tane danette

a.s arkadaşlar bugun sabah 2 tene galete 1 tane haşlanmiş yumurta 4 tene zeytın kk beyaz peynır 2 fıncan şekersız cay öylen yok ıkındıde 3 dılım börek 3 fıncan şekersız cay toplam 3 tl su akşam 1 fıncan şekersız cay
tebrık ederım süper gıdıyorsunuzzz
4713944

Back
X