Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ciddi misin rukiye teyzecim ya valla bilmiyorumki sanki veremeyecekmişim gibi gelio yemiorum fazla am bu seferde sütüm de azalma oluyor(((((((
olur mu tatlım bende bu hafta 200 gr verdim biz haftada yarım kilo versek yeteray utancımdan giripte yazamadım salı başladım yemeği azaltmaya vere vere yarım kilocuk vermişim kaydedeğer bulmadım kusura bakmayın kızlar galiba ben veremeyeceğim çok üzgünüm oysa bol su içip hasreketr edip yemeyi de kısmıştım((((((((
oda bi basarı inş. en kısa zamanda verirsin canımkızlar ben çok vahimim ya deliricemm rejime adapte olamıyorum 3-4 haftadır sadece sabit kalabiliyorummm
sabah kahvaltı yapmadım aç karnıma 2yksirke ve 1çkballı sıcak su içtim acayip karnım ağrıyo sanki içerde bişeyler yanıyo parçalanıyo gibi bi hoş oldum valla sizlerden hiç bunu deneyen oldumu normalmi bu etkisi ha bide unutmadan söyliyim elma sirkesi yoktu üzüm sirkesi kullandım
Gerçekten 1 haftada 4 kg. mi verdin?Arkadaşlar ben yeni bi yöntem buldum sizin gibi zamanında çok diyet spor falan denedim ama olmadı birtürlü. Formulx3 zayıflama kapsülünü kullandım. Harika bişeyy 95 kiloydum 1 hafta oldu şimdi 91 olmuşum. hala devam ediyorum şişe bittiğinde heralde 10 kilo daha vermiş olurumm süper bişii. Sonunda aradığımı buldumm. yan etkisi falanda yok hatta kendimi daha dinç hissediyorum. öyle yememdede fazla bi değişiklik olmadı. çok mutluyum arkadaşlar çook :))))))))))))