• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ay ciddi misin rukiye teyzecim ya valla bilmiyorumki sanki veremeyecekmişim gibi gelio yemiorum fazla am bu seferde sütüm de azalma oluyor :((((((((

kızlar ben çok vahimim ya deliricemm rejime adapte olamıyorum 3-4 haftadır sadece sabit kalabiliyorummm

ay ciddi misin rukiye teyzecim ya valla bilmiyorumki sanki veremeyecekmişim gibi gelio yemiorum fazla am bu seferde sütüm de azalma oluyor :((((((((

cıddıyım tabı bıraz dıkkat et yedıne zaten emzırdın ıcınde fazla klorı harcıyosunuz hemen pes etme talımm(((((((((((((((((kaydirigubbakcemile5

ay utancımdan giripte yazamadım salı başladım yemeği azaltmaya vere vere yarım kilocuk vermişim kaydedeğer bulmadım kusura bakmayın kızlar galiba ben veremeyeceğim çok üzgünüm oysa bol su içip hasreketr edip yemeyi de kısmıştım :(((((((((
olur mu tatlım bende bu hafta 200 gr verdim biz haftada yarım kilo versek yeter
bakıyorum kaynatmışsınız zemuszemus

valla canım benim ben sabit değill sürekli kilo vermem lazımm ki bu hastalıkla hamile kalabilmek için....

neyse kızlar ben çıkıyorumm size iyi geceler...

Merhaba kızlar
Kimsecikler yok e tabi bu saatte girersen...
Kızlar sayfaları okudum ama yazamadım kusuruma bakmayın kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenlerde üzülmesin ben hariç tabi ...
Ha kızlar birşey daha söylemeden geçemeyeceğim ben takı tasarım kursuna başladım daha kursa 2 kere gittim hoca elin bu işe çok yatkın süpersin dedi hoşuma gitti evdede kendimce takı yapıyorum(satacağım)
Neyse benim çıkmam gerekiyor hepiniz öpüldünüz.( kızlar bu mesajımı yanlışlıkla 6 takıma yazmışım oradan kopyalayıp buraya yapıştırdım ordaki yazıyıda silemedim.

Kızlar show tv yemekteyiz proğramında benim memleketim iskenderun yarışıyooooor.
ı..S..K..E..N..D..E..R..U..N.'.A........H..A..S..T..A..Y..I..M.

Arkadaşlar ben yeni bi yöntem buldum sizin gibi zamanında çok diyet spor falan denedim ama olmadı birtürlü. Formulx3 zayıflama kapsülünü kullandım. Harika bişeyy 95 kiloydum 1 hafta oldu şimdi 91 olmuşum. hala devam ediyorum şişe bittiğinde heralde 10 kilo daha vermiş olurumm süper bişii. Sonunda aradığımı buldumm. yan etkisi falanda yok hatta kendimi daha dinç hissediyorum. öyle yememdede fazla bi değişiklik olmadı. çok mutluyum arkadaşlar çook :))))))))))))

sabah kahvaltı yapmadım aç karnıma 2yksirke ve 1çkballı sıcak su içtim acayip karnım ağrıyo sanki içerde bişeyler yanıyo parçalanıyo gibi bi hoş oldum valla sizlerden hiç bunu deneyen oldumu normalmi bu etkisi ha bide unutmadan söyliyim elma sirkesi yoktu üzüm sirkesi kullandım

günaydın kızlar güzel haftasonları diliyorum a.s.

20 kasım cuma

sabah:çeyrek tost
2 bardak çay

öğle:1 tabak zeytinyağlı lahana sarması

akşam:yemek yemedim

aralarda:2 trabzon hurması
2 mandalina
1 portakal
1 elma
1 salatalık

su:1,5 lt

sabah kahvaltı yapmadım aç karnıma 2yksirke ve 1çkballı sıcak su içtim acayip karnım ağrıyo sanki içerde bişeyler yanıyo parçalanıyo gibi bi hoş oldum valla sizlerden hiç bunu deneyen oldumu normalmi bu etkisi ha bide unutmadan söyliyim elma sirkesi yoktu üzüm sirkesi kullandım

cnm günaydın (ben yeni kalktımda :1ninca:)
elma sirkesini ben çok yaptım şu son 10 gündür bıraktım
gerçekten içince insanın içinde sanki ateş yakmışlar gibi oluyo
belkide yağları yakıyodur etkisi öyledir
üzüm sirkesiyle olurmu olmazmı bilemem ama hep elma sirkesi diye duydum
elma sirkesinin mideye zararı yok faydası var
üzüm sirkesini fazla kullanma istersen mideni falan delmesin cnm

Arkadaşlar ben yeni bi yöntem buldum sizin gibi zamanında çok diyet spor falan denedim ama olmadı birtürlü. Formulx3 zayıflama kapsülünü kullandım. Harika bişeyy 95 kiloydum 1 hafta oldu şimdi 91 olmuşum. hala devam ediyorum şişe bittiğinde heralde 10 kilo daha vermiş olurumm süper bişii. Sonunda aradığımı buldumm. yan etkisi falanda yok hatta kendimi daha dinç hissediyorum. öyle yememdede fazla bi değişiklik olmadı. çok mutluyum arkadaşlar çook :))))))))))))
Gerçekten 1 haftada 4 kg. mi verdin?
Ender saraç'ın tavsiye ettiği kabsül bumu acaba merak ettim.
Arkadaşım ayrıca deneyimini bizimle paylaştığın için tşk.

Back
X