• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben cok iyim şükür bende yemeyı cok sevıyorum özellıkle hamur işini tatlıları bayılırım ama sadece tadına bakıyorum arada kendımı ödullendırıyorum onuda gezme gıdınce yapıyorum sevdım şeylere bakım yesende nasılsa unutacam aman boşver yeme dıyom kendı kenmımı böyle avutuyom sende öyle yap tatlım cok kararlıyım allahın ızlıyle verecez bu kıloları tatlım opuyorumnanaktan
evet sorunda orada aşırı derecede sevıyorum yemeyı
iyiyim selma abla yorgun ve şişim sadece sen nasılsınn

ıyıyım canım sen nasılsın bebış nasıl dınlenmeye calış bebekle bırlıkte yat uyu dınlen bende dün cok yoruldum bu günde günümüz var güne gıdecegım bırazdan

evet sorunda orada aşırı derecede sevıyorum yemeyı

ıyıyım canım sen nasılsın bebış nasıl dınlenmeye calış bebekle bırlıkte yat uyu dınlen bende dün cok yoruldum bu günde günümüz var güne gıdecegım bırazdan
olmuyor ki öylede işte abla dinleneyim mi yoksa yemek mi bulaşık mı evi mi toplayayayım şasırdım Ceylinde kısa uyuyo gündüzleri artık zaten evin hiç düzeni yok lojman ta runlardan kalma müstakil hiç bakım yapılmamış anlayacagın gecekondu ne yaparsan yap göstermiyo strese giriyorum iyicemafoldumben
anne gelllllllllllllllllllllllllllllllllllll martta gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:gitme:

yarın ınşallah ılacı kulanmaya başlıyorum asucum bakalım ne olacak senın nasıl dıyet moduna gırdınmı tekrardan

girdim girdim 80-89kg takımında yüzkarası oldum görmüşsündür yüz karası olmak yaradı bana toparladım kendimi
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
olmuyor ki öylede işte abla dinleneyim mi yoksa yemek mi bulaşık mı evi mi toplayayayım şasırdım Ceylinde kısa uyuyo gündüzleri artık zaten evin hiç düzeni yok lojman ta runlardan kalma müstakil hiç bakım yapılmamış anlayacagın gecekondu ne yaparsan yap göstermiyo strese giriyorum iyicemafoldumben
anne gelllllllllllllllllllllllllllllllllllll martta gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:gitme:
OLSUN CANIM BOŞVER EVI YEMEGINI YAP DINLEN IŞ BITMEZ IYI EV OLSADA OLMASADA TAKMA KAFANA SAGLIK OLSUN GERISI BOŞ
selam kızlarrrr
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kımse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bugun neler yedım sabah şekersız yeşil cay iştim öylen 2 fıncan şekersız cay bır paket dıyet altınbaşak bıskuvı kk peynır 2 tane zeytın 1 tane haşlanmış yumurta akşam corba karnıbahar yoğurt salata toplam 1.5 lt su 1 tane muz

bende bugün
sabah yok
öğlen yarım ekmeğe yakın sandeviç
akşamda bolca kısır yedim süt yapıyo, yoğurt bide 6,7 tane medine hurması
neskafe biraz çubuk kraker

Son düzenleme:
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne haber neden başka kımse yok selma meltem ilter özlem azra neslıhan naren

yok canım ya doğru düzgün ugramıyo kimse hele selmay ablam hiççççççç yok ortalarda ay olacak görmediğim nerdeyse haaaaaaaaaaaaa

sabah 8 de kaltım
sılayı giydir kendim giyindm okula bıraktım geldim
8:30 dan 9 a kadar burdaydım
9 dan 11 e kadar spor
11 den 12 ye kadar komşuda bir kahve içtim
12 de sılayı okuldan al gel
12 30 da kurs için yola çıktım
13:00 den 16:00 ya kadar kurs
16 dan sonrada kardeşimn iş yerine gittim o da 17:30 da çıktı sonra işlermz vardı
yarım saat oldu bn eve geleli
aaslında artık hergün yanihafta içi böle olcak kıızlar
ama şunu biliiin
bu hafta diskalifiye edeceklerim olacak (k.bakmayın mecbur bıraktınız )
isim vermiyorum onlar kendisini biliyoor

not:dikalifiye olan yarışmacı bir daha 8.takım dahil hiç bir takıma dahil olamıyor(ona göre)

Back
X