- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
- 413
Şenizkaydirigubbakcemile2hoş geldınnn balımmmmmmmmopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şenizkaydirigubbakcemile2hoş geldınnn balımmmmmmmmopuyorumnanaktan
evet sorunda orada aşırı derecede sevıyorum yemeyıben cok iyim şükür bende yemeyı cok sevıyorum özellıkle hamur işini tatlıları bayılırım ama sadece tadına bakıyorum arada kendımı ödullendırıyorum onuda gezme gıdınce yapıyorum sevdım şeylere bakım yesende nasılsa unutacam aman boşver yeme dıyom kendı kenmımı böyle avutuyom sende öyle yap tatlım cok kararlıyım allahın ızlıyle verecez bu kıloları tatlım opuyorumnanaktan
iyiyim selma abla yorgun ve şişim sadece sen nasılsınn
yarın ınşallah ılacı kulanmaya başlıyorum asucum bakalım ne olacak senın nasıl dıyet moduna gırdınmı tekrardan
girdim girdim 80-89kg takımında yüzkarası oldum görmüşsündür yüz karası olmak yaradı bana toparladım kendimi
olmuyor ki öylede işte abla dinleneyim mi yoksa yemek mi bulaşık mı evi mi toplayayayım şasırdım Ceylinde kısa uyuyo gündüzleri artık zaten evin hiç düzeni yok lojman ta runlardan kalma müstakil hiç bakım yapılmamış anlayacagın gecekondu ne yaparsan yap göstermiyo strese giriyorum iyicemafoldumbenevet sorunda orada aşırı derecede sevıyorum yemeyı
ıyıyım canım sen nasılsın bebış nasıl dınlenmeye calış bebekle bırlıkte yat uyu dınlen bende dün cok yoruldum bu günde günümüz var güne gıdecegım bırazdan
selam kızlarrrr
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5yarın ınşallah ılacı kulanmaya başlıyorum asucum bakalım ne olacak senın nasıl dıyet moduna gırdınmı tekrardan
girdim girdim 80-89kg takımında yüzkarası oldum görmüşsündür yüz karası olmak yaradı bana toparladım kendimi
OLSUN CANIM BOŞVER EVI YEMEGINI YAP DINLEN IŞ BITMEZ IYI EV OLSADA OLMASADA TAKMA KAFANA SAGLIK OLSUN GERISI BOŞolmuyor ki öylede işte abla dinleneyim mi yoksa yemek mi bulaşık mı evi mi toplayayayım şasırdım Ceylinde kısa uyuyo gündüzleri artık zaten evin hiç düzeni yok lojman ta runlardan kalma müstakil hiç bakım yapılmamış anlayacagın gecekondu ne yaparsan yap göstermiyo strese giriyorum iyicemafoldumben
anne gelllllllllllllllllllllllllllllllllllll martta gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:gitme:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselam kızlarrrr
yok canım ya doğru düzgün ugramıyo kimse hele selmay ablam hiççççççç yok ortalarda ay olacak görmediğim nerdeyse haaaaaaaaaaaaa