• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ahh selmam
bn başımdan geçenlerii şurda bi anltsam zaten sayfalar yetmez
hayat böle işte
facede gördüm ogün
hayatı tesbih gbi hm çekiyorum hm sallıyorum arasıra dioo
aynn öle yapmak gerek
hm çekecen arasırada sallıcan gitsiin
azracım anlıyorum senı malesef hayatı yönlendırmek elımızde degıl bız bır ımtıhandayız kımıne kolay gecer kımıne zor yınede rabbım herşeyın hayırlısını versın beterın beterı var

SaĞolun kızlarr teŞekkÜr ederımmm

tmm azram yarın kaldıĞım yerden devammm bugÜn evet yedım ama dedıĞım gıbı ıyı deĞıldımm ama sÖzÜm halen geÇerlı

Son düzenleme:
Sıldınızmı kızlarrrr

edıt yapın benle ılgılı yerlerı lÜtfen Özellıkle alıntılarııı

tmmm azrammm denıyıcemmm

neslihancım bütün msjlarını okudum inan senin adına çok üzüldüm ve en nefret ettiğim erkek tipi kocan(kusuruma bakmazsın umarım) evlendikten sonra karı koca kendi çıkarlarına,kendi rahatlarına göre hareket etmeli bence .ikiniz için neresi uygusa oraya taşının ne senin ailen ne onu ailesi artık okadar önemli olmamalı bu tarz kararlarınızı alıyoken. diğer meseleye gelince işin çooookk zor bi ömür kocanı sırtında taşıyamazsın . birazda o fedakarlık yapsın

saĞol asucummm

kaptanımmm sadece benle ılgılı yazdıklarınızı alıntıuları edıtlesenız yetrrr

saĞol ayŞeceylıncıĞımm ınŞ canım rabbım sana ve tÜm ev sorunu Çeken herkese hay. Evler nasıp etsınnn

kızlar 2059.sayfada başlıyoo silersiniz dime kızlarr lütfen kardeşim görmesinnn arada girip bakıyor takıma oda normalde 7.takımda

neslıhan benım halam var 20 sene cocuk ları olmadı en sonunda rabbım kızmet ettı ve üç çocugu oldu malesef bu bayramda eşı tırafık kazası gecırıp fefat ettı şmdı onun derdını yanında gercekten bunlar dert deyıl canım 39 yaşında dul ve küçük küçük cocuklarla kaldı bır başına

cnm
kendi yazdığım mesajlarda
hanli alıntı yap MQ edit tuları var yaa
edite baas sonra tüm yazılanları sil
ve bolca noktaya yada bi harfe bas
10 tane bassan yeter
sonrada kaydet de

Son düzenleme:
neslıhan benım halam var 20 sene cocuk ları olmadı en sonunda rabbım kızmet ettı ve üç çocugu oldu malesef bu bayramda eşı tırafık kazası gecırıp fefat ettı şmdı onun derdını yanında gercekten bunlar dert deyıl canım 39 yaşında dul ve küçük küçük cocuklarla kaldı bır başına

evt
işte hayatta dha neler neler var :(

ııyım teŞekkÜr ederımmmm mucukkssssssssss (baŞÖrtÜlÜ bıyıklı smıleyy...hehehehe)

Back
X