• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

asu yürüyüşünü yapmışsın bu günlük bende bırazdan yürümeyı düşünüyorum başım agrıyor bıraz bakalım yürüyüşte kım bırıncı olacak bu ay

selamkızlarrr

selma ablamm bırak o gıbı Şeylerı onlar psıkloljık baskı uygular sadeceee sen dıyetını yap verırısınnnnnn senı yılbaŞına kadar 79,9 gÖrmek ıstıyorummmmmm:):):)

bundan sonra yoklama yapacagım arkadaşlar gelmeyenler

ılter

özlem

meltem

selma

naren

malesef epeydır gelmıyorlar takıma

amanınnn benmııııı cuma 80,8 ıdıdm tartılmadımmm ınŞ. 2 gÜnde almamıŞımdırr.....

Ben yılbaŞına kadar 78 olacammmmmm ınŞŞŞŞŞŞ

selma ablam zaten 81 lerde ıdın Şu 4 kıloyu anı aldıĞın ıÇın dıkkat eder ve yÜrÜrsen Çabuk verırsın ÇÜnkÜ Çok anı aldınnn...ben geÇen hafta aslında aldıĞımı gerı verdımm yoksa fecıydımmm hemen mÜdahale edersen verebılırısn

haa bu sÖyledıklerım tabıı kendımede geÇerlııııı haŞaa Çok bılmıŞlıkde yapmıyorummm sadece gerÇekler bunlarr....

AYY DELıRDıMM KENDı KENDıME KONUŞUYORUM....akannehir akannehir akannehir akannehir

bi 5 kiloda ben versem 3.5 haftada offfffffffffffff manken gibi olurum heeeeeeeee
ama veremem ki emziirince mecburen belli kaloriye kadar yemen lazım bide canın çekiyo haftada yarım yada 1 kilo versem tamamdır

vericezz kızlarrr başka yolu yokkkkkk

hele benim artık 1 gr bile almamam lazımmm dün akşam eski geçen kışınki kilolu resimlerime baktımmmmmm iğrençççç iğrenççç halwen öylede ama zayıflarsamm daha ii olucakk birde hamile kaldığımı düşünemiyorummmm

Back
X