• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyi akşamlarr güsel gözlümmmmm

valla yat gitsinnnn hem yemek de yememiş olursunnn...hehehehe

Aç karnına limonlu, sirkeli su veya greyfurt suyu içmek: Kilo problemi olan birçok insan, aç karnına sirkeli, limonlu su veya greyfurt suyu içmenin zayıflatacağını düşünür. Suya eklenen limon veya greyfurt, C vitamini içeriği dolayısıyla, güne başlarken kendini iyi hissetmenizi sağlayabilir. Ancak bu uygulamanın ne yazık ki zayıflatıcı hiçbir etkisi yok. Hatta sindirim sisteminizde rahatsızlık varsa sirkenin zararlı etkileri de olabilir. alıntıdır

kaptanım artık herkes gün içinde ne yiyorsa yazsın lütfen sen de dahil kaptanımmmmbuyrunnnnnnnnn

kızlar ben çıkıyorummm h.sonu misafir gelecek bu akşamdan temizliğ başlayacammm belki akşama gelemeyebilirm gelirsemde burda olurum zatennn

ii akşamlarrrrr

kızlar ilterle konuştum
en kısa zmnda dönecek aramızaa
bnde azcık içeri gidim bu oda soğuk

ben bugün
sabah yok
öğlen peynirli domesli yarım ekmege yakın sadeviç yedim
arada 1 kase kısır yedim
aksam çorba tavuksote 1 çay kaşığı mayonez keççap 1 dilim ekmek
meyve yeyip yatarım bu kadar

arkadaşlar benide aranıza alabilirmisiniz bende kiloluyum ve bu kilolardan kurtulmak istiyorum bende bu yarışa varım artık eşimle kavga eder olduk bu konuda.siz neler yapıyosunuz bana da anlatırmısınız

doğumdan sonra çok kilo aldım veremedim şu an 9 aylık bir oğlum var onunla ilgileniyorum arada da kaçırıyorum bana da anlatın siz neler yapıyorsunuz

bu gün yedıklerı

SABAH ıkı dılım k ekmegı ıkı domates bır salatalık 5 tane zeytın bır corba kaşıgı kadar kırem peynır bır yumurta

ARA ıkı kaysı bır mandalına bır elma

ÖGLEN bır tabak makarna ıkı yemek kaşıgı kadar sucuklu yumurta bır kase cacık :kedi:yarım ekmek :olmaz:

AKŞAM :utangac:

bırkase sütlac :utangac:

ıkı lt su

bır saat yürüyüş :hulya::hulya::hulya:

Back
X