• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

akşam kananamlardaydık öküz gibi yedimde yedim sonra eve gelince yaprak dökümünü izlerken nejlanın fiziğini gördükçe ağladım sinirden senağlama bizamanlar bende böyleydim şimdi ne hale geldim die akşam orda otururken göbeğimi kapatmak için eğil bükül bi hoş oldum valla ve en kötüsü giydiğim hiç bişey artık yakışmıyor 21 yaşımdayım ama kendimi 40 yaşında hissettim dün çok üzüldüm çoksenağlamasenağlama

:1hug: :teselli: Şeniz

günaydın kızlar :kedi: ben geldim

bu zamana kadar ara niye ara verdin derseniz cevabı çok basit
bayramda çok aşırı yedim ipin ucunu kaçırdım
bugün toplarım yarın başlarım diye diye bu güne kadar geldim
dünden itibaren tekrar başladım diyetime
hiç yüzüm yoktu takıma gelmeye ama saolsun kaptanım anlayışla karşıladı
tekrardan aranızdayım artık

ben hıç öyle olmadım evlendıgımde 52 kg dım boyum kısa benım bır altmış malesef hep şışkoydum annem hıç güzel doguramamış benı

a.s. hoşgeldin hangimiz +larla dönmedikki

Şeniz kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar merhaba kaçak geldi.
Kaptanım kusuruma bakma seni hep zor durumda bırakıyorum.Sana ve arkadaşlara kendimi affettirmek için 1 saate kadar resimlerimi yükleyeceğim hem eskisini hemde yenisini...kaydirigubbakcemile3:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bugun neler yedım kızlar sabah 1 fıncan şekersız yeşil cay 1 tanede soda ictim öylen 1 paket altın başak bıskıvı kk peynır salata 2 catal sucuklu yumurta 1 tane yumurtanın sarısı 3 fıncan şekersız cay akşam corba mantarlı tavuk sote salata dayanamadım kücük bır parca cukulata 1 kase patlamış mısırrrr toplam 1. 5 su 2 fıncan şekersız cay opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bu günkı yedıklerı

SABAH bıraz tel peynır bır tane domates bır salatalık bır yumurta ıkı dılım k ekmegı üç tane zeytın

ARA bır elma bır mandalın

ÖGLEN bır tabak nohut yemegı yarım tabak bulgur pilavu 4 5 tane ıçlı köfte ıkı küçük dılım kek

2.5 lt su

bır saat yürüyüş

Back
X