• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

SELAM KIZLARRRRRRRRR

İNANIN ÇOK FENAYIMMMMM kaydirigubbakcemile mafoldumben mafoldumben :oklava: :oklava: :oklava:

YA BEN REJİM KELİMESİNİ HEM AKLIMDAN ÇIKARMIYORUM HEMDE SÜREKLİ YİYORUMMM KENDİME DUR DİYEMİYORUMMMM ÇOK KÖTÜYÜMMM NE YAPCAĞIMI ŞAŞIRDIMMM

GÖZÜM DÖNÜYOOOOOO YEMEK GÖRÜNCE HERŞEYE SALDIRIYORUMMM.....
aman dikkat neliş yasakkelime

işler çok yoğuun yemeğede çıkamıyorummmm sonrada öğlen yeme vaktim geçiyooo sonrada saldırışşşşşşşşşşşşşşşşşşş

a.s. kızlar bugun neler yedım sabah 2 fıncan şekersız yeşıl cay öğlen yok ikindide kızlar gunum vardı gune gıttım dayanamadım 4 tane icli köfte yedım 1 dılımde tramısu 3 fıncan şekersız cay akşamda 2 kaşik kabak yemeği 1 kase yoğurt yedım toplam 1 .5 su

sabah bi elma yedim
öğlen yarım tahinli börek 8 zeytin :) yarım domates kibrit kutusundan az peynir 2 bardak açık çay
ara öğün 21 kuru üzüm

ikindikuşburnu doğal bi bardak kraker

akşam bi porsiyon ıspanak 2 dilim haşhaşlı ekmek

bu saatten sonra yeşil çay ve meyve yerim bi posiyon bu arada 1 litre su içtim ve su serbest dimi kızlarr

sabah bi elma yedim
öğlen yarım tahinli börek 8 zeytin :) yarım domates kibrit kutusundan az peynir 2 bardak açık çay
ara öğün 21 kuru üzüm

ikindikuşburnu doğal bi bardak kraker

akşam bi porsiyon ıspanak 2 dilim haşhaşlı ekmek

bu saatten sonra yeşil çay ve meyve yerim bi posiyon bu arada 1 litre su içtim ve su serbest dimi kızlarr

suyu iç içebilidiğin kadar nazım
şu tahinli böreğide yarım die görmediiim
ah siz emzikliler

kızlar bnm yeme düzenm alt üst oldu günde bir öğün oldu nerdeysekafamçokkarıştı

Back
X