- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
- 413
evet paslasımda bulunmadığı için ve geçen hafta bildirimde yapmadığı için diskalifiye oldu öslembenim ortim gittimi fisfisfis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet paslasımda bulunmadığı için ve geçen hafta bildirimde yapmadığı için diskalifiye oldu öslembenim ortim gittimi fisfisfis
evet paslasımda bulunmadığı için ve geçen hafta bildirimde yapmadığı için diskalifiye oldu öslem
kardeş takımcım hepinizi tebrik ediyorum,:lepi:1.lik sizin:hooray::hooray: bu hafta küçücük bi farklakaydirigubbakcemile3
ne dersiniz haftaya rövanşa:jeyyar::jeyyar:,görüyorumki 2 takımın lehine oluyo bu yarışma,biz takım olarak haftayada devam diyoruz...kestane kebap acele cevap
hoşgeldinnnn canımŞeniz nasılsınnnhuhuuu 8. takımın güzelleri naıslsınız bakalım?Bu hafta sonuçlarınıza baktım süpersiniz hepinizle gurur duyuyorum..:)
hoşgeldinnnn canımŞeniz nasılsınnn
:hooray:
nihalll hoşgeldin canım nerelerdeydin yaaa iyileştinmi nasılsın nezaman döncen aramıza
huhuuu 8. takımın güzelleri naıslsınız bakalım?Bu hafta sonuçlarınıza baktım süpersiniz hepinizle gurur duyuyorum..:)
hoşbulduk canım ya nerde olcam psikolojik bunalım ve aile meseleleriyle boğuşuyordum:)) moralim de bozuk diye diyetle ilgilenemedim ondna ayrıldım bir süreliğine aranızdan..
valla canım kilo biraz aldım sanırım biraz verip muhteşm bir dönüş yapmak istiyorum açıkçası:))psikolojimi hazırlıyorum şimdi...biraz fazla üzerime gelir gibi geldi herşey birara canım..ama şimdi çok şükür daha iyiyim..tansiyonum oynuyor arada o kadar..
bu hafta mucizeler yaratmışsın naptın anlat bakalım bana ben de peşindne geleyim canım ya çok çok tebrik ederim seni üstüne yapışmadan vermişsin kilonu..![]()
nihalcim seni buralarda görmek ne güzel,umarım daha iyiysindir canım,opuyorumnanaktan
hadi fıstığım bi an önce toparlanda tekrardan dön aramıza,bak yine yarışlara başladık,bu haftanın 1. ve 2. yine kardeş takımlar olucak inş.
nıhal hoş geldın canım nasılsın özledık senı dö artık aramıza
iyiyiz canım büyüyo yaramaz... iyi olmana çok sevindim gel aramıza artık:1hug:daha iyiyim canım tşkler..bir daha bayılmadım tansiyonum da hala çok düzensiz ama ilacımı düzenli kullanıyorum bakalım daha da iyi olcam işallah..çok özledim sizleri..ne var ne yok??bebişin nasıl:)