• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yeni bi yağ yakıcı formül öğrendim bugünden itibaren ona başlıyorum
16 adet maydonozu sapıyla beraber robotta ezip üstüne 1 bardak su koyup 1 limonu sıkıp sabah akşam içecem
citostan öğrendim yağ yakıcıymış
denemekte fayda var en azından zararlı şeyler değil

meltem maydanoz gercekten cok güzel bırşey emınım ışe yarar dene bakalım bende artık kesın kararlıyım ılac yok ıçmıyorumda aldıgım bıber hapını

kardeş takımcım hepinizi tebrik ediyorum,:lepi:1.lik sizin:hooray::hooray: bu hafta küçücük bi farklakaydirigubbakcemile3

ne dersiniz haftaya rövanşa:jeyyar::jeyyar:,görüyorumki 2 takımın lehine oluyo bu yarışma,biz takım olarak haftayada devam diyoruz...kestane kebap acele cevap

bende cıkıyorum zaten kımse kalmamış akşam ınşallah gırerım net olurda gıremessem merak etmeyın bılınkı net yoktur öptüm hepınızı ayrıca tebrık ederım kızlar bırıncılık ıcın

kardeş takımcım hepinizi tebrik ediyorum,:lepi:1.lik sizin:hooray::hooray: bu hafta küçücük bi farklakaydirigubbakcemile3

ne dersiniz haftaya rövanşa:jeyyar::jeyyar:,görüyorumki 2 takımın lehine oluyo bu yarışma,biz takım olarak haftayada devam diyoruz...kestane kebap acele cevap

:lepi::lepi: tabi kirazcım haklısın :lepi::lepi: ben varım yarışa eeeee ne demişler yenilen pehlivan güreşe doymazmışkaydirigubbakcemile3:roflol:

nihalll hoşgeldin canım nerelerdeydin yaaa iyileştinmi nasılsın nezaman döncen aramıza

hoşbulduk canım ya nerde olcam psikolojik bunalım ve aile meseleleriyle boğuşuyordum:)) moralim de bozuk diye diyetle ilgilenemedim ondna ayrıldım bir süreliğine aranızdan..
valla canım kilo biraz aldım sanırım biraz verip muhteşm bir dönüş yapmak istiyorum açıkçası:))psikolojimi hazırlıyorum şimdi...biraz fazla üzerime gelir gibi geldi herşey birara canım..ama şimdi çok şükür daha iyiyim..tansiyonum oynuyor arada o kadar..

bu hafta mucizeler yaratmışsın naptın anlat bakalım bana ben de peşindne geleyim canım ya çok çok tebrik ederim seni üstüne yapışmadan vermişsin kilonu..:nazar:

huhuuu 8. takımın güzelleri naıslsınız bakalım?Bu hafta sonuçlarınıza baktım süpersiniz hepinizle gurur duyuyorum..:)

nihalcim seni buralarda görmek ne güzel,umarım daha iyiysindir canım,opuyorumnanaktan

hadi fıstığım bi an önce toparlanda tekrardan dön aramıza,bak yine yarışlara başladık,bu haftanın 1. ve 2. yine kardeş takımlar olucak inş.

hoşbulduk canım ya nerde olcam psikolojik bunalım ve aile meseleleriyle boğuşuyordum:)) moralim de bozuk diye diyetle ilgilenemedim ondna ayrıldım bir süreliğine aranızdan..
valla canım kilo biraz aldım sanırım biraz verip muhteşm bir dönüş yapmak istiyorum açıkçası:))psikolojimi hazırlıyorum şimdi...biraz fazla üzerime gelir gibi geldi herşey birara canım..ama şimdi çok şükür daha iyiyim..tansiyonum oynuyor arada o kadar..

bu hafta mucizeler yaratmışsın naptın anlat bakalım bana ben de peşindne geleyim canım ya çok çok tebrik ederim seni üstüne yapışmadan vermişsin kilonu..:nazar:

canım çok geçmiş olsun evet bencede dön artık aramıza sensiz olmuyo , burdan uzak kalmak hiç birimize iyi gelmiyo :gitme:
benim mucizemde bademcik iltihabıydı 1 yudum su bile içemedim çok ağır hasta oldum öyle verdim kilolarıkaydirigubbakcemile2 inş. devamınıda getiricem

nihalcim seni buralarda görmek ne güzel,umarım daha iyiysindir canım,opuyorumnanaktan

hadi fıstığım bi an önce toparlanda tekrardan dön aramıza,bak yine yarışlara başladık,bu haftanın 1. ve 2. yine kardeş takımlar olucak inş.

kirazım selam canım seni görmek de çok güzel özlemişim bak seni de..
evet evet gördüm aferin size her iki takım da güzel kilollar vermiş..canım ben biraz kilo aldım sanırım moralim bozulmasın diye de tartılmadım verip geleyim de kızları da mahçup etmeyim diyorum..kaydirigubbakcemile2 bu arada takımda yer de kalmamıştır belki de onu da bilmiyorum ama en kısa zamanda döncem aranıza merak etmeyin..

ben daha iyiyim artık üstüme afakanlar basmıyor eskisi gibi..tansiyon çok oynuyor hala ona güvenemiyorum geçenlerde biraz az yiyim dedim hemen sallanmaya başladım eşim de kızdı haliyle..ama yine 5 öğün besleniyorum yoğurdumu mutlaka yiyorum 2.5 litre de suyumu içiyorum canım..kaçaklar aldı başını gitti şımardım anlayacağın ama gözüm de doydu be kirazım:)

nıhal hoş geldın canım nasılsın özledık senı dö artık aramıza

selmacım canımmmm hoşbulduk nasılsın??..aferin bu hafta kilo vermişsin seni de çok tebrik ediyorum..
döncem canım döncem de birazcık daha zamanı var en azından aldıklarımı verip öyle geleyim diyorum canım artıyla başlamak istemem..takıma, kaptanıma yapamam bunu:gitme:

daha iyiyim canım tşkler..bir daha bayılmadım tansiyonum da hala çok düzensiz ama ilacımı düzenli kullanıyorum bakalım daha da iyi olcam işallah..çok özledim sizleri..ne var ne yok??bebişin nasıl:)
iyiyiz canım büyüyo yaramaz... iyi olmana çok sevindim gel aramıza artık:1hug:

Back
X