• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm kızlarrr sabah 1 fıncan 5 bırarada cay öğlen 2 fıncan şekersız cay 1 paket altın başak dıyet bikuvı peynır 4 tane zeytın mınıcık kek ikindıde 3 tane altın başak biskivi 1kase yoğur akşam corba arnavut cığer 4 kaşik prınc pılavı yemeklerden önce 5 bıryerde cayı iştim toplam 1 lt cay toplam 2 lt su opuyorumnanaktan

ben bugün
sabah 1 muz
öğlen 1.5 dilim ekmek sucuklu yumurta domates salatalık kasar
arada 2 tane cici bebe
akşam et sote 1 dilim ekmek 6 kasık bulgur pilavı 1 bardak diyet kola
birazdan da meyve yiyeceğim ama aklımda cips var...

ben bugün yaramaz bişey yaptım kızlar:kedi: sabah ii başladık yemedim öğlen 2 dilim ekmek peynir zeytin yedim akşam arkadasım geldi sarma ıspanaklı börek vardı en sevdiğim sey kendi yaptıgım etli sarmamdan sadece 7 8 tane yedim:olmaz: böregimden de 2 küçük parca ama akşamın bombası bende yarım paket cikolata yedim mens dönemindeyim ve canım asırı derecede tatlı cekio özellikle cikolata bu vicdan azabıyla yemem gari bişi :))mafoldumben

ben cipsi unuttum gitti aysecim artık cips yemiorum eşim bile farketti dioki kantinci cok üzülüo seni görünce abur cubur almıosun die :)))hakkaten ya gereksiz ne cok sey yiomuşum ben ama bu cikolatayı napcam ben ya kafamçokkarıştı:(( eritsem bari :))):Saruboceq:

ben bugün yaramaz bişey yaptım kızlar:kedi: sabah ii başladık yemedim öğlen 2 dilim ekmek peynir zeytin yedim akşam arkadasım geldi sarma ıspanaklı börek vardı en sevdiğim sey kendi yaptıgım etli sarmamdan sadece 7 8 tane yedim:olmaz: böregimden de 2 küçük parca ama akşamın bombası bende yarım paket cikolata yedim mens dönemindeyim ve canım asırı derecede tatlı cekio özellikle cikolata bu vicdan azabıyla yemem gari bişi :))mafoldumben
bişi olmaz nazım bende dün yarım dilim yas pasta yedim.. sarmadan az yemişsin vallahi ben olsam en az 20 tane yerdim haaaa

ben cipsi unuttum gitti aysecim artık cips yemiorum eşim bile farketti dioki kantinci cok üzülüo seni görünce abur cubur almıosun die :)))hakkaten ya gereksiz ne cok sey yiomuşum ben ama bu cikolatayı napcam ben ya kafamçokkarıştı:(( eritsem bari :))):Saruboceq:
bende aynıyım aslında inan diyet bahane sağlıklı besleneyim istiyorum hamilelik sırasında düzelttim beslenme alışkanlığımı sebze yemeye basladım şimdi de devam edeyim istiyorum. ah su abur cuburlar dolabım dolu ama yemiyorum acıp bakıyorum kapatıyorummafoldumbenişkence gibi

hoşgeldin asuuuuuuuu

neyse yemedim cipsi çünkü yarın günüm var kaçamak hakkımı yarın kullanacağım çünkü yarın asla ve asla hayır diyemeyeceğim profetorol var mönüde.börek dolma poğaca ayrıca artık sabah yok aksamda yemem böylece telefi ederim günde yiyeceklerimi sekerlerrrrrrrr

ayse gecen rüyama girdi bu profiterolllllll deme bna :((
offfffffff bayılıyorum bende yaaaaaaaaa:icecream: kuzum yapta ye bari yada 1 kaç tane al süt
ün çekmesin rüyana bile girmiş evde yapma vazgeçtim fazla olur dayanamaz çok yersin:olmaz: kocan 2-3 tane alsın sana yeterkaydirigubbakcemile3

Back
X