• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selmay abla gel dedikde hatamı ettik:umursamaz:
bide ayşe emziriyo o bizden farklı emzirdiği içinde verebiliyo
üstelik herkes düşük kalorili diyet uygulamıyo kimi çok yer,kimi az yer sonuçta verir
bünye meselesi aramızda 100kilo üstüde var 50 kilolukda var 80,60 kiloluk arkadaşlarda var herkes farklı şeyler uygular

bu arada günaydın
cumadan cumaya kilo yazıcaksak takım olmamızın ne anlamı varya yapmayın arkadaşlar
azraaa gelde topla ortalığı valla anlasam atlayıp gelip yapıcam pcnikaydirigubbakcemile4

selmay abla gel dedikde hatamı ettik:umursamaz:
bide ayşe emziriyo o bizden farklı emzirdiği içinde verebiliyo
üstelik herkes düşük kalorili diyet uygulamıyo kimi çok yer,kimi az yer sonuçta verir
bünye meselesi aramızda 100kilo üstüde var 50 kilolukda var 80,60 kiloluk arkadaşlarda var herkes farklı şeyler uygular

yaniiiiiiiiiii benim ekmek pirinç makarna ve tatlı yemem gerekiyo çünkü emziriyorum böyle olmasına rağmen az yiyorum küçük parçalar sadece
tatlı yemediğim zamanlar oluyo ve 2 gün sekerli bişeyler yemezsem başım dönüyo kan şekerim düşüyo tüm bunlara ragmen abartmadan yiyip kilo veriyorum şakkıdı

ve ben hamileyken hiç asermedim ama şimdi canım öyle şeyler istiyo ki yine kendimi frenliyorum..,
oda sırf takımda olduğum için + gelmeyeyimde takımın derecesi düşmesin diye
çok üzüldümmm

Maviiiişşşşş ayşeceylinciğimmm, muz canavarı rakibimmmm benimmm, moralini bozma ki motivasyonunuz düşmesin şekerler takım olarak Şeniz

ve ben hamileyken hiç asermedim ama şimdi canım öyle şeyler istiyo ki yine kendimi frenliyorum..,
oda sırf takımda olduğum için + gelmeyeyimde takımın derecesi düşmesin diye
çok üzüldümmm

evet ayşe yaa bende hamileyken hiç bişey aşermedim ama emzirirken........ sen ne güzel veriyosun ben malesef almıştım

semacım bıde benım yedıklerımede bak bende onların hepsını yıyorum vede herhafta kilo verıyorum herkesın bunyesı farklı ayşe hem bebek beslıyo yemek zorunda yedıklerınıde yazmak zorunda kural bu canını cektığınde tadına bakarak nefsını körlüye bılırsın tatlım opuyorumnanaktan

ıyım tatlım ıyı gıdıyo senın canım opuyorumnanaktan

bende dün isveç diyetini bozmak zorunda kaldım öğlen bi arkadaş uğradı yanıma ama 600 kaloriyi geçmedim az yedim bugün tekrardan başladım 13 gün kendimi eve hapsettim kimseye gitmiycem kimseyide kabul etmiycemkaydirigubbakcemile3 yoksa olmıycak bu iş:hulya:

bende dün isveç diyetini bozmak zorunda kaldım öğlen bi arkadaş uğradı yanıma ama 600 kaloriyi geçmedim az yedim bugün tekrardan başladım 13 gün kendimi eve hapsettim kimseye gitmiycem kimseyide kabul etmiycemkaydirigubbakcemile3 yoksa olmıycak bu iş:hulya:
aman asucum dikkat et zayıf düşmesin bünyenopuyorumnanaktan

sabah kahvemi içtim öğlen 2 yumurta 1 domates 2 çatal haşlanmış ıspanağımı yedim hayırlısıyla bi akşam olsada bifteğimle salatamı yesem çok süper olucak biraz önce tahama zeytinyağlı pırasa yedirirken kendimi çok zor zaptettim 1 kaşık yesemmi yemesemmi ben galip çıktım yemedim hihoyyyt

öfff kızlar dua edin bana allah irade gücü versin yılbaşı akşamını kazasız belasız bi atlatsam cokacimcoook
yılbaşı kutlamayız ama o akşam diğerlerindende farklı oluyo hazırlıklar filan kaynanamlara inicez o akşam inş. kaynanam döktürmez güzel yemeklerini yasakkelime

ah ahhhhh şimdi selmay ve selma ablalarım burda olsa benneyaptımki
ayşeyle rukiye abla burda olsafisfisfis
azranın pcsi yapılmış olsa neslişle oda burda olsafisfisfis
tam süper olurdu sayfalar dolsu kaynatırdık valla sırnaşık şeysırnaşık şey
ama ben tek başıma ancak 1 sayfa ilerliyebiliyorum :sinifsinif::çok üzgünüm:
gelin hadi kızlar yaaa senağlama

Son düzenleme:
Back
X