• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

CANIM AZRACIĞIM BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM.Ben burdayım arkadaşlar merak ettiğiniz birşey varsa bana sorabilirsiniz.buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
bnde seni seviyorum selmaycım olumunekankayizsmile
selmay abla herhalde başka bi yere ayrılmak istediğiniyazdı filan zannettim senağlama
zati kaç zamandır eskisi gibi girmiyonda :mymeka:
ayrılmak yok artık takımdan
ölümüne kankayız similini ban burda yapıyorum
ayrılamk istiyorum diene diskalifiye yazacamkaydirigubbakcemile3 artıkın:roflol:

:mymeka::mymeka:ASUMAN HANIM RİCA ETSEM BU SİMGENİN NE ANLAMA GELDİĞİNİ (BEN PEK OKUYAMIYORUM DA) BANA Bİ YAZAR MISIN ?
asutaha kullanıcısından alıntı Mesajı göster
selmay abla herhalde başka bi yere ayrılmak istediğiniyazdı filan zannettim
zati kaç zamandır eskisi gibi girmiyonda :mymeka:(enseye tokat) derken................?

cnm o bir simil yani asuş uzun süredir paylaşımda bulunmadığına dikkat çekmiş
aynı bnm oklava gbi :oklava:

bu hafta kimse düzenli paylaşımda bulunmadığı için ve bazı arkadaşlarımız + da olduğu için bu haftayı saymıyorum dedim canım... ben bi görev aldıysam her zaman hakkıyla yaparım zaten sen hiçççç merak etme:umursamaz:
ayrıca bu hafta 6. takımla yarış içinde de değiliz o geçen 2 haftaydı ve biz 1. olduk.
bu hafta devam etmek için karar almadık canım

yerimseniben

:mymeka::mymeka:ASUMAN HANIM RİCA ETSEM BU SİMGENİN NE ANLAMA GELDİĞİNİ (BEN PEK OKUYAMIYORUM DA) BANA Bİ YAZAR MISIN ?
asutaha kullanıcısından alıntı Mesajı göster
selmay abla herhalde başka bi yere ayrılmak istediğiniyazdı filan zannettim
zati kaç zamandır eskisi gibi girmiyonda :mymeka:(enseye tokat) derken................?

tabi enseye tokat sadece sana değil düzenli girmeyen bütün arkadaşlarıma gönderiyorum :mymeka:
sizde gelinde Şeniz olumunekankayizsmile Şeniz böleee öpym sizi kaydirigubbakcemile3

dünki menümü yazıyım saçma sapan oldu ama herşeyden az yedim
sabah 5 kaşık tavuklu pilav
öğlen yarım dilim börek yarım dilim kek diğer yarısını oğluşa yedirdim 1 kase yoğurtlu makarna salatası
akşam 1dürüm arasında çiğköfte
malesef öğlen ve akşam yemeğinde evde değildim böle o yüzden böle oldu

dünki menümü yazıyım saçma sapan oldu ama herşeyden az yedim
sabah 5 kaşık tavuklu pilav
öğlen yarım dilim börek yarım dilim kek diğer yarısını oğluşa yedirdim 1 kase yoğurtlu makarna salatası
akşam 1dürüm arasında çiğköfte
malesef öğlen ve akşam yemeğinde evde değildim böle o yüzden böle oldu

karışık ve kalorili olmuş asucumalsanaalsanasmile

oyyyyyy çok yoruldum ceylin hanımda pek izin vermiyo plates yapmama 15 dk yaptım bacaklarım koptu yavvvvvvkafamçokkarıştı

Back
X