• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gece yatmak bılmıyorum sabah kalkmak gece 12 de cocuklar yatınca evı temızledım eşımde yoktu ışteydı ev temız olunca yattım ışte eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile :hulya: :hulya: :hulya:

sabah cocuklara kahvaltı yaptırıyorum bende 6 da kalkıyorum o yüzden kızın okulu uzak 6 30 arabasına bınmek zorunda onlar gıdıncede yatakları topluyorum lavaboyu yıkayıp bır yatıyorum yatış o yatış

kızlar şu an burda sela verılıyor aklıma bu şıır geldı ne güzel anlatmış şair demı

SESSıZ GEMı (323942 Hit)

Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.

Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol.

Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli,
Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli.

Biçare gönüller. Ne giden son gemidir bu.
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;
Bilmez ki, giden sevgililer dönmeyecekler.

Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden.
Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden

slm kızlar yeni arkadaştanolumunekankayizsmile
bugün sabah 5 tane altınbasak kepekli bisküvi biraz peynir 1 fincan yeşşil çay
öğlen arkadaşımda 2 tane küçük fırında sigara böreği biraz patates salatası 4 kaşık puding yedim:icecream:
aksam yoğurt ve 1 kepce çorba yiyeceğim...belkide içmem çorbayıaklinialirimsmile

Son düzenleme:
Hedef: 3 günde 3 kilo.
Günlük kalori: 1200 Kcal

Tüm besin ögelerini içeren bu düşük kalorili diyetle bünyenize bağlı olarak 3 gün içinde ortalama 3 kilo verebilirsiniz. En fazla 3 gün uygulayın. ideal kilokalori hesaplamakalıri cetveli

Bu diyetin günlük menüleri:
1.GÜN
Sabah : 1 tost, 2 çay kaşığı tereyağı, yarım bardak greyfurt, 1 fincan kahve, su ya da çay
Öğle : 1 tost, yarım porsiyon ton balığı, yarım muz, 1 fincan kahve, su ya da çay
Akşam : 1 elma, 85 gram tavuk, 1 tas haşlanmış bezelye, 1 bardak greyfurt suyu, 1 kup vanilyalı dondurma, 1 fincan kahve, su ya da çay

2.GÜN
Sabah : 1 tost, 1 haşlanmış yumurta , yarım muz, 1 fincan kahve, su ya da çay
Öğle : 1 tabak yoğurt, 2 bisküvi, 1 fincan kahve, su ya da çay .
Akşam : Yarım bardak greyfurt suyu, yarım kup vanilyoalı dondurma, yarım muz, 1 adet sosis, 1 porsiyon haşlanmış brokoli, 1 fincan kahve, su ya da çay

3.GÜN
Sabah : 1 elma, 1 bisküvi, 1 dilim yağsız peynir, 1 fincan kahve, su ya da çay
Öğle : 1 tost, 1 haşlanmış yumurta, 1 fincan kahve, su ya da çay
Akşam : 1 porsiyon ton balığı, 1 bardak greyfurt suyu, yarım kup vanilyalı dondurma, yarım muz, 1 tabak karnıbahar, 1 dilim karpuz (ya da kavun), 1 fincan kahve, su ya da çay
(alıntıdır)
hem ye hem zayıfla çok güzel bi liste arkadaşlar ve sadece 3 gün yapılıyo hedefte 3 kilo süper bişey bence olmayan meyvelerin yerini değiştirebiliriz mesala karpuz kavun yerine 1 tane salatalık olabilir ona en yakın su açısından zengin; sosis sevmeyenler yarım sucuk yiyebilir, dondurma yerine 3-4 tatlı kaşığğı puding yenilebilir....ben çok begendim uygulamıyı düşünüyorumkaydirigubbakcemile2

AZRACIM TEBRIK EDERIM CANIM INŞALLAH IŞTE BULURSUN BIRAN ÖNCE
rose6LARGE.gif

Tüm besin ögelerini içeren bu düşük kalorili diyetle bünyenize bağlı olarak 3 gün içinde ortalama 3 kilo verebilirsiniz. En fazla 3 gün uygulayın. ideal kilokalori hesaplamakalıri cetveli

1.GÜN
Sabah : 1 tost, 2 çay kaşığı tereyağı, yarım bardak greyfurt, 1 fincan kahve, su ya da çay
Öğle : 1 tost, yarım porsiyon ton balığı, yarım muz, 1 fincan kahve, su ya da çay
Akşam : 1 elma, 85 gram tavuk, 1 tas haşlanmış bezelye, 1 bardak greyfurt suyu, 1 kup vanilyalı dondurma, 1 fincan kahve, su ya da çay

2.GÜN
Akşam : Yarım bardak greyfurt suyu, yarım kup vanilyoalı dondurma, yarım muz, 1 adet sosis, 1 porsiyon haşlanmış brokoli, 1 fincan kahve, su ya da çay

3.GÜN
Akşam : 1 porsiyon ton balığı, 1 bardak greyfurt suyu, yarım kup vanilyalı dondurma, yarım muz, 1 tabak karnıbahar, 1 dilim karpuz (ya da kavun), 1 fincan kahve, su ya da çay
(alıntıdır)
hem ye hem zayıfla çok güzel bi liste arkadaşlar ve sadece 3 gün yapılıyo hedefte 3 kilo süper bişey bence olmayan meyvelerin yerini değiştirebiliriz mesala karpuz kavun yerine 1 tane salatalık olabilir ona en yakın su açısından zengin; sosis sevmeyenler yarım sucuk yiyebilir, dondurma yerine 3-4 tatlı kaşığğı puding yenilebilir....ben çok begendim uygulamıyı düşünüyorumkaydirigubbakcemile2

AYŞE GÜZEL BIR LİİİİİİİİİSTEASLINDA BENDEMI YAPSAM HAFTAYA ACABA BILMIYORUM eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Azracığım tebrik ederim süpersin seni kocamaaaaaaaaaaaan öpüyorum.:lepi::lepi::lepi:olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilea.s.a.s.:hooray:
saol cnm bnmmopuyorumnanaktan
süpersin tatlımolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile5 saol datlum

slm kızlar yeni arkadaştanolumunekankayizsmile
bugün sabah 5 tane altınbasak kepekli bisküvi biraz peynir 1 fincan yeşşil çay
öğlen arkadaşımda 2 tane küçük fırında sigara böreği biraz patates salatası 4 kaşık puding yedim:icecream:
aksam yoğurt ve 1 kepce çorba yiyeceğim...belkide içmem çorbayıaklinialirimsmile
güzel menüyerimseniben

1.GÜN

2.GÜN

3.GÜN
(alıntıdır)

güzelmiş
AZRACIM TEBRIK EDERIM CANIM INŞALLAH IŞTE BULURSUN BIRAN ÖNCE
rose6LARGE.gif

inşallah
saol cnmŞeniz

Back
X