• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

asucum niye böyle yapıyosun bitanem bak beni de üzdünmafoldumben
ne var böle olucak çok şükür Allaha Allah dermansız dert vermesin canım
hadi toparlan gel bekliyorum yoksa aklinialirimsmile

ben geldım kızlar neler oluyor gercekten size herkes kacıyor moralım bozuk deyıp olmaskı ama aaaaaaa asuukaydirigubbakcemile :gitme: narencım sen nereye kaydirigubbakcemile:gitme:

Canım benim bitanem kendini böyle koyuverme sen çok güçlü bir kızsın kilo konusunda da sana çok güveniyorum. İnsan arada bir böyle ümitsizliklere düşebilir.Büyük bir ihtimalle kilo sıkıntısından önce senin başka birşeye daha canın sıkılmış bide üstüne zayıf dediğin arkadaşlarını görünce depresyona girmiş olabilirsin . Unutmaki böyle şeyler gelip geçicidir (çünkü bu tür şeyler hepimizin geçici olarak yaşadığı sıkıntılar)Eminimki şimdi içinden çığlık atmak bile geliyordur eğer rahatlayacaksan yap derim hiçbirşeyi içine atma (mesela ben kendimi çok kötü hissettiğim zamanlarda ( nadir olur ama ) müziği son sesine kadar açık avazımın çıktığı kadar bağırırım(çok ciddiyim).Sana birşey söyleyeyim mi belki dalga geçtiğimi sanacaksın ama ben çok ciddiyim o giyemem dediğin iç çamaşırını al ve ona hergün bak derim ha her bakışındada birgün ben bunun içine gireceğim diye kendini odaklandır eğerki cidden zayıflamaya niyetin varsa . Ben 77 kilodan beri ben bu yöntemi deniyorum (deneyimlerime dayanaraktan konuşuyorum) En son 1.5 yıl önce aldığım iç çamaşırı( ben o duyguyu çok iyi bilirim )ve 28 numara kot pantolona şu anda giriyorum ve o zamanlar arkadaşlarım pis pis gülüp benimle dalga geçerlerken bende içimden dedimki benim sizden neyim eksik ben istedikten sonra başaramayacağım hiçbirşey yok dedim ve hedefime doğru yola devam ettim .Benim hedefim 65 olsamyeter derken(onlarsa63-65 kg. arasıydı) şimdi hedefimden 9 kg altındayım .Şimdi diyorumki iyiki o küçük bedendeki kıyafetleri(sığamazsın dedikleri daha birçok kıyafeti) iyi ki alımışım(resmen onlara baka baka eridim)dedim.Şimdi ise 2 hafta önce aldığım 26 numara kota gireceğim günü bekliyorum.SENİNDE HEDEFİNE ULAŞACAĞINA VE BUNU BAŞARACAĞINA İNANIYORUM.BİZİM BAŞKALARINDAN NEYİMİZ EKSİK Kİ ARKADAŞLAR HAKSIZMIYIM.
BEN SANA ÇOK GÜVENİYORUM SENDE KENDİNE GÜVEN SEN EN GÜZEL ŞEYLERE LAYIKSIN. Sen şu anda bile benden daha çok şanslısın be tatlım . Benim yaş 35 sense 21 senin metabolizman bana göre 5 kat daha hızlı . Aaaaaaaaah ah keşke 21 olsamda kilolu olsam kilo nedir ki istedikten sonra verilir ama yaş geri gelmez .Yaşın küçük olduğu için(benim yaşıma göre) belki şimdi değil ama 30' una varınca anlarsın.İnan bana kafayı takmıyorum yaş kompleksinede girmiyorum ama dert edersemde anlatmaya kelimeler yetmez. O yüzden yaşının güzelliğini ve sağlığını düşün ve tadını çıkarmaya bak ABLASININ BİTANESİ.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

süper bi yazı
işte takım olmak bu demek:lepi:

maalesef yok
emin ol ilk bn Arardım ama elbet ki girip tkrr yazacak ve gitmeyecek eminimolumunekankayizsmile

amiiiiiiin:Saruboceq:

içerdeydim gülüm yaaabilmiyorumkismile

neeeeeohaoldumsmile

Arkadaşlar bazen asumandaki gibi (çırpınıyoruz ama bakın tlf'de olmayınca elimizden üzülmekten ve çırpınmaktan başka birşey gelmiyor) tlf olmadığından çırpınmaktan öteye gidemiyoruz. O yüzden bana telefonunu vermek isteyen arkadaş olursa bildirsin ben ondan önce özeline telefon numaramı yazacağım.
ASUMAN CANIM BU MESAJIMI OKURSAN BANA KULAK VER ÖZELLİKLE BURDAN ÖNCE SENİNLE TELEFONDA GÖRÜŞMEK İSTİYORUM. İSTER İNAN İSTER İNANMA BUGÜN BENİ UYKU TUTMADI KEŞKE TELEFONU BENDE OLSAYDI KONUŞURDUM DİYE...
EVET ARKADAŞLAR TEKRAR EDİYORUM "BİZİM BAŞKALARINDAN NEYİMİZ EKSİK" BİZLER TAKIM RUHU BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE HAREKET ETTİĞİMİZ SÜRECE BAŞARAMAYACAĞIMIZ HİÇ AMA HİÇBİRŞEY YOK.BENİMLE VAR MISINIZ ARKADAŞLAR SIKI DOSTLAR ARKADAŞLARINI YARI YOLDA BIRAKMAZLAR. EVET BENDE VARIM DEDİĞİNİZİ DUYAR GİBİYİM.

hepinizi çooook seviyorum Şeniz iyiki sizleri tanımışım iiiki bu takımdayım olumunekankayizsmile bu takımdan ayrılmak aklımın ucundan bile geçmedi :sinifsinif: ben sizsiz naparım yaaaaa:1hug:
düne göre çok daha iyiyim ama çok ağlamaktan başım felaket ağrıyo akşam enson panik atak gibi birşey geçirdim nefesim tıkandı elim ayağım uyuştu eşim çok korktu söz verdi bundan sonra oda bana ayak uydurucak birlikte diyet yapıcaz

asucum bn anlayamdım halen
sen kilolarını mı problem yaptında ağladııın

ay öleyse kıyamam bn sana
sen oturup ağlıyorsan bn bu kiloda ağıt yakmam gerek hmde hergünkaydirigubbakcemile3
onun için bi yere gitmek yokaklinialirimsmile

yine slmsız sabahsız girdim hepinize günaydın a.s.
kilo bildirimi yapıyım hemen 78.5 şimdilik yarım kilo

asucum bn anlayamdım halen
sen kilolarını mı problem yaptında ağladııın

ay öleyse kıyamam bn sana
sen oturup ağlıyorsan bn bu kiloda ağıt yakmam gerek hmde hergünkaydirigubbakcemile3
onun için bi yere gitmek yokaklinialirimsmile

evet azram 1 senedir kilo vermek istiyorum bu halde olmak beni çok yıpratıyo koskoca 1 senede ancak doğum yaptığım kiloma düşebildim ama olmuyo 1 hafta düzenli diyet yapsam 2 . hafta mutlaka bozuluyodu çoğuda eşimin yüzünden buda onu bildiği için söz verdi artık sebze ağırlıklı beslenicez.

evet azram 1 senedir kilo vermek istiyorum bu halde olmak beni çok yıpratıyo koskoca 1 senede ancak doğum yaptığım kiloma düşebildim ama olmuyo 1 hafta düzenli diyet yapsam 2 . hafta mutlaka bozuluyodu çoğuda eşimin yüzünden buda onu bildiği için söz verdi artık sebze ağırlıklı beslenicez.

sorun kalktığına görekaydirigubbakcemile
ve eşinden de tam destek aldığına göreguclubacismile
tüm hırsınlan tekrr devam asucumkaydirigubbakcemile4

günaydın cancağazlrımmmmopuyorumnanaktan

nasılsınızzzz....mucukksssssssssssss ay çok özledimm sizinle sohbeti
.boshayallersmile

kaptanımmmmcığımmmmm önce ben kendimi döfüyorummmm çok feci artı gelmişimmmm.....alsanaalsanasmile gerçi geçöen hafta cuma tartılmıştım 79,8 görmüştüm ama bu hafta niye böyle oldu anlamadım hastalancam belkide onun etkisidir....

lüftemmm beniii döfmmeeeeee......
alsanaalsanasmile

asucuğummm geçmişi okuyamadım ama sanırım kilo ile ilgili probleminden bunaldınnn

ayy aynısı bendede var inanırmısınız şuanda kilo verebileceğimi hiçç düşünemiyorummm veremem gibi geliyooo:((((((((((((((((((( kızlar bişi yapalımm bir hedef koyalımmm yine yapalımmm

asucuğummm geçmişi okuyamadım ama sanırım kilo ile ilgili probleminden bunaldınnn

ayy aynısı bendede var inanırmısınız şuanda kilo verebileceğimi hiçç düşünemiyorummm veremem gibi geliyooo:((((((((((((((((((( kızlar bişi yapalımm bir hedef koyalımmm yine yapalımmm

evet neslihancım 1 senedir ancak doğumdan sonraki kiloma düşebildim verenler tıkır tıkır veriyo ben boşuna kürek sallıyomuşum gibi geldi o gün benim patlamam oldu inş. herşey daha güzel ve kolay olucak

evet allhın izniyle nisana kadar gerçekten - 18 olucam kaydirigubbakcemile2
olacaksın cnmm
sana bu gaz yeterde artar bile:lepi:

günaydın cancağazlrımmmmopuyorumnanaktan

nasılsınızzzz....mucukksssssssssssss ay çok özledimm sizinle sohbeti
.boshayallersmile

bnde seni özlediim fıstıkımaklinialirimsmile
nerdesn yaa alsanaalsanasmile

kaptanımmmmcığımmmmm önce ben kendimi döfüyorummmm çok feci artı gelmişimmmm.....alsanaalsanasmile gerçi geçöen hafta cuma tartılmıştım 79,8 görmüştüm ama bu hafta niye böyle oldu anlamadım hastalancam belkide onun etkisidir....

lüftemmm beniii döfmmeeeeee......
alsanaalsanasmile

delikafadulden:1shok::delphin:

ohaoldumsmile 82,50 geldim sabah.... :1ninca:
:delphin::delphin::delphin:

hedef ve eşleşme yapalım
geçen hafta demiştiim zaten
şu bildirim işi bitsin herkes yine eşini ve hedef kilosunu yazsın ve yine 2 ay olsun

gunaydın kızlarrrrrrrr
günaydın hayırlı cumalaropuyorumnanaktan

TMM KAPTANIMMMM AMA BıŞıLER YAPALIMMMM KIZLAR SÖYLEDıNMı BıLMıYORUM AMA EV ıŞı OLDU TAPUYU ALDIK BU AY SONU TAŞINIYORUM O YÜZDEN AKŞAMLARI GıREMıYORUMM GÜN ıÇıNDEDE ıŞTYERıNDE ÇOK YOĞUNUMMM....

AHH ASUCUMM AHHHH BENN SENELERDıR VEREMıYORUMM HEP AYNI HEP AYNI ÜSTELıK HER SENE EN AZ +5KıLO BU BEDENE EKLENEREK YAŞIYORUMM BEN NAPIMMMM
mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Back
X