• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bayanssulusmile tmm dır p.tesi başlıyoruzz ozmnnn menüyeeee.....

off offff yok artıkk tmm mıı.....vercezz bu son şansımız olacak herkez mayısın sonunda hedefine gelmiş olmalı ben dahilll...yoksa bir daha asla verememmmmm...... boshayallersmile

bugün kendim son kez istediğim bişi yiyicemm ve noktayı koyacağımmmm....... aklinialirimsmile

ben çıktım kızlar arada gelebildiğimde gelirimmmm

hepinize kucak dolusu sevgilerrrr opuyorumnanaktan

öpüyorummmmmmmmmmmm

benim cimcime emmiyor ama sağarak veriyorum yne anne sütü yanii azracım o yüzden ilaçda içemiyorumm yapabildiğim kadar sıcak bşyler içmeye çalışıyorum amaaa

ah asucum çok sağol canımm
geçen yazdığını okudum kg ile ilgiliii seni rahatlatıcı bşyler yazcaktım sonra çok muhabbetimiz yok diye beni yanlış anlarsın diye yazamadım hatta dün akşam selma ablayada söyledim tamam ben yazarım senin yerinede dedii...
canım hiç takma inanman yeter verirsin tahminim emziriyorsundıurda
veirsin mutlaka ama üzme kendini sakınnn bebeğin hisseder bak sende biliyorsun öptüm miniğinide kaydirigubbakcemile5

canım saol hiç olurmu inanki burda yazılanları okuyuncada gözlerim doldu ama kendi kendime söz verdim ağlamak yok bundan sonra icraat var die malesef saadetcim benim sıpam 11 aylıkken bütün zorlamalarımıza rağmen emmeyi bıraktı :sinifsinif:
selmay ablam saolsun çok moral verici şeyler yazmış okurken kendime güvenim bikere daha geldi ikinizede çok teşekkür ederim olumunekankayizsmile

bayanssulusmile tmm dır p.tesi başlıyoruzz ozmnnn menüyeeee.....

off offff yok artıkk tmm mıı.....vercezz bu son şansımız olacak herkez mayısın sonunda hedefine gelmiş olmalı ben dahilll...yoksa bir daha asla verememmmmm...... boshayallersmile

bugün kendim son kez istediğim bişi yiyicemm ve noktayı koyacağımmmm....... aklinialirimsmile

ben çıktım kızlar arada gelebildiğimde gelirimmmm

hepinize kucak dolusu sevgilerrrr opuyorumnanaktan

öpüyorummmmmmmmmmmm

neslihan dur kız kaçma menüler kaç kalorilik canım:uhm:

şimdiden söyliyim çok gaddar bi ortiyim dir ona göre guclubacismile benim ortim asla kaçamak yapamaz, menü dışına çıkamaz sporunu yapmadan yatamaz ona göre haaaa :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Azracığım asuman tam benim aradığım gibi aynı düşüncelere sahibiz asumanı kendime ortak seçebilir miyim? Eğer kendiside kabul ederse

ben 88 kılo ıle gıtmıŞtım geÇen sene dıyetısyene ve bana bu lıstelerı vermıŞtı....ve pko olduĞumu bılıyooo

1600 kalorilik canımm cığımmmmm

ohaoldumsmile 16000 kalori çok değilmi akannehir ben 82kiloyken diyetisyene gittiğimde bana 1400 kalorilik bi liste vermişti sonra kilo almayalım kaydirigubbakcemile3delikafadulden

Azracığım asuman tam benim aradığım gibi aynı düşüncelere sahibiz asumanı kendime ortak seçebilir miyim? Eğer kendiside kabul ederse

olumunekankayizsmile tabi selmay ablam kaptanımızda uygun görürse olumunekankayizsmile

buarada kızlar kaynanamın gününe girdim bugün öğlen oraya gidicem
öle pasta börekler havada uçuşmuyo dışardan tavuk veya et dürüm söylüyolar evsahibide tatlı ve çay yapıyo planım şu tatlının hepsini tahama yediricem dürümünde yarısını yediricem öğleyi yarım dürümle atlatıcam dürüm yiyceğim için kahvaltı yapmadım dengelensin die akşamda bi tabak çorba yoğurt ve salatayla kapatıcam

Kızlar ben okula gideceğim çıkmam gerekiyor.Asuman canım anlaştık ozaman her türlü eleştiriye açığım sen beni nekadar çok eleştirirsen ben kendime o kadar çok dikkat ederim.Listemize ben şimdiden 1 saatlik sporu koydum. Dün gece 1'de 70 dk. spor yaptım. 20 dk. yürüyüş, 20 dk. kondisyon, 20 dk.step 10 dk.göbek egzersizi.Hadi öptüm hepinizi hoşçakalın.Telefonumu özeline yazacağım.

Kızlar ben okula gideceğim çıkmam gerekiyor.Asuman canım anlaştık ozaman her türlü eleştiriye açığım sen beni nekadar çok eleştirirsen ben kendime o kadar çok dikkat ederim.Listemize ben şimdiden 1 saatlik sporu koydum. Dün gece 1'de 70 dk. spor yaptım. 20 dk. yürüyüş, 20 dk. kondisyon, 20 dk.step 10 dk.göbek egzersizi.Hadi öptüm hepinizi hoşçakalın.Telefonumu özeline yazacağım.

tamam selmay ablam bende birazdan çıkıcam akşam ayrıntıları konuşuruz kaydirigubbakcemile5

**** 6.TAKIM 137- 138 .ETAP ****

Naz ( 64,0 / 64,0 / 0,00 / 0,00 )
yumukum ( 75,5 / 76,5 / -1,0 / - 1,32 % )
mopsy ( 63,4 / 62,9 / 0,5 / 0,79 % )
melek ( 71,1 / 71,4 / -0,3 / - 0,42 % )
kirazz_z ( 73,0 / 74,4 / -1,4 / -1,92 % )
özi16 ( 75,6 geri dönmek üzere ayrıldı.
nevra73 ( 79,0 / 78,3 / 0,7 / 0,89 % )
simerenya ( 105,3 / 102,5 / 2,8 / 2, 66 % )
sweet2006 ( 72,5 / 72,4 / 0,1 / 0,14 % )
renginar ( 98,0 / 98,0 / 0,00 / 0,00 % )
narin_nezenin ( 80,2 / 78,4 / 1,8 / 2,24 % ) yeni üye
lilyum ( 68,0 / 76,0 / -8,0 / -11,76 % ) eski üye geri döndü

6.TAKIM TOPLAM KıLO ( 850,0 / 854,8 / -4,8 / -0,56 % )
kardeş takımcığım listemizi kontrol edermisiniz.

ASUCUĞUMMM ÇOK dengesiz besleniyorsun canımmmm....bende aralardada bişiler atıştırrr....

nazcım hiiç bi problem yok
lili ablam sizin takıma geçmiş yolu açık olsun inşallah aldıklarını verir:)

buarada kızlar kaynanamın gününe girdim bugün öğlen oraya gidicem
öle pasta börekler havada uçuşmuyo dışardan tavuk veya et dürüm söylüyolar evsahibide tatlı ve çay yapıyo planım şu tatlının hepsini tahama yediricem dürümünde yarısını yediricem öğleyi yarım dürümle atlatıcam dürüm yiyceğim için kahvaltı yapmadım dengelensin die akşamda bi tabak çorba yoğurt ve salatayla kapatıcam

şebnm die arkadaş vardı onların günü de öleydi ve bn hayran kalmıştım
evde ki masraf çok daha fazla oluyor hm yorulduğun yanına kar kalıyordu birde bi bakmışın tadı tuzu yerinde olmuyor
ama böle olunca risk yok
adanaya da gelir inşallah o adet :)boshayallersmile

yürüyüşüde oğlumu yatırdıktan sonra yapmaya karar verdim zaten 8,8.30 gibi yatıyo

yürüyün yürüüyün ne güzel
ne sağlıklısı o

olur

ben 88 kİlo İle gİtmİŞtİm geÇen sene dİyetİsyene ve bana bu lİstelerİ vermİŞtİ....ve pko olduĞumu bİlİyooo

kaydirigubbakcemile4KIZLARR GİTTİM BENNNN YİNE GELİRİMMMMMMM
:gitme::gitme:

eşleşmişsinz bileolumunekankayizsmile

ASUCUĞUMMM ÇOK dengesiz besleniyorsun canımmmm....bende aralardada bişiler atıştırrr....

iradesi güzel ama deidğin gbi dengesiz olcak

off kızlar adet olucam kasıklarım sancıyooo....aman olsunda sancısınnnnnnnn

Back
X