- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir 45' Mİ azra doğru söylüyor öldürecek misin kız benidoğruopuyorumnanaktan45 :lepi:
ayyy benim patron çok iidirr bakmaaaa sen msn yasaklanmasıda başkalarının ğzğnden olduuu ee kurunun yanında yaşta yanı birazcıkkkk
bilmiyorumkismile
:lepi: olumunekankayizsmile eyvahedigeldismile
ilk aklıma gelen patates salatası oldu vallaa....
aaaaa ablaaa sendeeee ama lütfennnn artık kendimize geldikk sende gel artıkkk.....:uhm:
günaydınnnnnnnnn.............opuyorumnanaktan
:)))))))))) evet evett 3 lü olalımmmmm yıkalımmmm diğer gruplarııııı:)))))))))
selmaablam ben kaptannn süper 3lü ye çıksın adımızzzz....
hem bizim verecek çokkkkkkkkkkkkkkkk kilomuzz varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar bnde hedefimi sölüyorum
1 aylık yarışda 6 kilo hedefliyorum dün 119,7 idim bugün tartıldım tam tamına 120yim :kedi:
yani 114 olcam veremyenn bu bnde dahii olsa vay haline diyorum vay ki ne vay
11 ocakta yarışma başlar
11 şubatta biter
yok iki kere sabit çıkabilirisnz yok bi kere eksi yok bi kere artı konularına girmiyorum bile çünkü kısa dönem
çıkabildiğinz kadar eksi çıkarın
ödül : ay sonunda istediği kiloya düşen arkadaş ertesi gün istediği kadar yemek yiyecekcokacimcoook
ceza : takımdan uzaklaştrma eyvahedigeldismile
kızlarr bir fikir dahaaa:))) herkez resmini koysunn bu hafta sonuna ait resimlerimi çekip koyalımmm
olumunekankayizsmile sositososito
akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir 45' Mİ azra doğru söylüyor öldürecek misin kız benidoğruopuyorumnanaktan
Kızlar 2 saat sonra 2 saat spor yapacağım çok mu oldu ne?bayanssulusmileCADIARZU
kızzz ortim 45 kilomu akannehir
olumunekankayizsmile
yok gı 45 olur mu
bakan görmez valla sonrda kilo almak için uğraşırsın ortim bencede 50 iii olur sana zati manken gibi hatunsun kaydirigubbakcemile3
evt toplanalıma.skızlar kapı çalıyo geldiler galiba akşam yine toplanalım opuyorumnanaktan
tmm cnm bn 53,5 olarak kayd ediyorumhedefim 2 kg.
kızlar kapı çalıyo geldiler galiba akşam yine toplanalım opuyorumnanaktan
Asuman gireceğin zaman beni çaldır olur mu?