selma olmadı şimdi bu ortim sen en baştan pazarlık yapıyorsunlmaz:
hayırlı akşamlar canlarım ben geldim azram canım bende sizlerleyim bitanem opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selma olmadı şimdi bu ortim sen en baştan pazarlık yapıyorsunlmaz:
Spor yaptığını okuyunca rahatladım.Süpersin fıstık.ortim sporumu burdan çıkınca yaptım 45dk bantta yürüdüm 25dk vucüt egzersizi
Kaptanım geçmiş olsun şimdi iyisindir inşallahbnde Çıktım gelİrİm yİne
zaten dÜn saĞ baŞ parmaĞımı rendeye kaptrdım eklem kısmını halen zonkluyoor![]()
:hooray::hooray::hooray:bu ay bizim takım bütünnn birincilikleri silip süpürücek
Aslına bakarsan sabah 7:30'da kalktım 1 saat sonra geri yattım.ortim bugün pazar belkim geç kalkarsın die çaldırmadım sonra görüşürüz
inşallah ama ahdım var bireyselde birinci olmadan bu takımı bırakmıyacağım:lepi:
zemuszemus[/QUOTE
Kaptanım düşündüğün şeye bak sen gönlümüzün birincisisin zaten.
kıskandım ortiliğiniziaklinialirimsmile
bnde seviyorum ortilerimiiŞeniz
selmamolumunekankayizsmile
neslişiiiimolumunekankayizsmile
saol ablam bnde iii[
sen nasılsın
ev temizliyorum şuan kk dan bi arkadaşım bize gelcekte/COLOR]
Oooooh ne güzel allah muhabbetinizi arttırsın.
Selmacığım yediklerini yazıyorum haberin olsun.selam kızlar gercekten cok hırslı gördüm sızlerı tebrık edıyorum ben malesef halen o hırsı kendımde hıssetmıyorum bu hafta cok yogun bır hafta gecırecegım o yüzden herhalde hepsı gezme ve aşura yapacak arkadaşların ne yapacagım bılmıyorum carşamba günüde ben yapacam allah kısmet ederse tabıkı şimdıkı nıyetım o ama ınsan bır türlü kendıne hakım olamıyor yanı ben ama yınede artı cıkmıyacagım sızlere söz bu haftayıda atlatınca ısvec dıyetı yapmaya calışacagım başara bılırsem yada başka sıkı bır dıyet yapacagım belkıde dr gıderım ama şımdılık konsantrasyon sıfır onu söylüyeyımm haberınız olsun
ben geldim ortim kalp kalbe karşıymış dışardaydık eve yeni geldik pc başına oturdum sen çaldırdın yoksa ben seni arıycaktım olumunekankayizsmile
Valla öyle(Ayyy bende selamsız sabahsız girdim kusuruma bakmayın.
bnide selmay çaldrdı bn geldim
huhuhuuuuu kim var
oy oy nilberam gelmişa.s.
kızlar o bnm en yakın arkadaşım biz 1 buçuk sene önce kk dolayısla tanıdım ama sizden ii olmasın dünya iyisi cnm arkadaşım o bnm
biraz CIK kilo problemi var onu halledeceğiz inşallah hep birlktee :lepi:
bnide selmay çaldrdı bn geldim
huhuhuuuuu kim var
oy oy nilberam gelmişa.s.
kızlar o bnm en yakın arkadaşım biz 1 buçuk sene önce kk dolayısla tanıdım ama sizden ii olmasın dünya iyisi cnm arkadaşım o bnm
biraz CIK kilo problemi var onu halledeceğiz inşallah hep birlktee :lepi:
Asuman , Ayşe, Azra arkadaşlar nasıl sınız?
Ortak bugün spor yaptın mı? Ben daha yapmadım ancak temizlik yapabildim.
inş. hep birlikte kurtulcaz kilolardan nilbera hoşgeldin
iyilik ortim sen nasılsın
Bilgisayar çok yavaş sinir oldum yaaa
selmayım saol cnm bn ii sen nasılsııın bakalım
sen çaldırdın bnde geldim :lepi:
asum yaa bnm evimde yürüyüş bandım olsa üstünden hiç inmem :)))
lmaz:
lmaz:
sinir yok
sinir= böbreküstü bezlerimizi çalıştrır ve onun salgıladığı bir hormonda özlellikle kadınlarda bel çevresi yağlanması yapar
onun için no sters:sm_cool:
Kaptanım böyle nasıl bundan sonra girmeden çağrı bırakalım mı ne dersin? Bide çağrımı görür görmez gelmişsin sağol.
yardımcım hoşgelmişsiin nasılsın vereliniortakiyiyim selmay abla
nilbera hoşgeldin canımmm
öle deniliyo ama öle olmuyo azracım sırnaşık şey
vereliniortak