kızlar küstüm:umursamaz::umursamaz::umursamaz: sıze aşk olsun benı dışladınızz insan bır cagrıda bana atmazmı senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bende numaran yokki yaffff olumunekankayizsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar küstüm:umursamaz::umursamaz::umursamaz: sıze aşk olsun benı dışladınızz insan bır cagrıda bana atmazmı senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Biraz moralim bozuktu ama şimdi iyiyim.inş. hep birlikte kurtulcaz kilolardan nilbera hoşgeldin
iyilik ortim sen nasılsın
yok ortim benim bugün temizlik günümdü ama yapamadım oğlumun azı dişleri çıkıyo mahvetti beni çok huzursuzdu sporu zaten gece yapıyorum
akşamda arkadaşa davetliydik eve yeni girdik sayılır
Biraz moralim bozuktu ama şimdi iyiyim.
Kuzucuğun dişleri çıkıyor demek inşallah bugünleri atlatırsınız geçmiş olsun ufaklığı öp benim yerime.
Neyseki ben temizlikten kurtuldum.Menünü yazda bi notunu alayım.
selmayım neden moralin bozuk hayırdır
asuum bilmemmi o azı dişleri allah ikinizde yardımcısı olsuuun
çook zor
asum yaa bnm evimde yürüyüş bandım olsa üstünden hiç inmem :)))
:teselli::teselli:
walla unuttum ortim yaa k.bakmayasaan:çok üzgünüm:bilmiyorumkismile
gel iyice bi öpem sarılam barışakŞenizolumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan
amin azracım artık naparsam yapıyım kar etmiyo çok acı çektiği belli bende mahvoldum enson saat 5 gibi karşılıklı oturduk ağladık senağlama allahtan babamız eve erken geliyo akşamda arkadaşlara gidince ana oğul dağıttık kafaları yoksa ikimizde çok zor bi gün geçirdik
menümü yazıyım
sabah dünden kalan patates salatası öğlen 1 tane milföy peynirli
akşamda 10tane çiğ köfte ama ortim çiğ köfte çok olmuş die sakın kızma bağırsak temizleyici diorum ben ona kaydirigubbakcemile3
ortinden önce bn kızcaktım ama vazgeçtimmenümü yazıyım
sabah dünden kalan patates salatası öğlen 1 tane milföy peynirli
akşamda 10tane çiğ köfte ama ortim çiğ köfte çok olmuş die sakın kızma bağırsak temizleyici diorum ben ona kaydirigubbakcemile3
neyse barıştık dur bende senı öpeyım ŞenizŞeniz zaten cagrı atsanda tlf arkadaşımın arabasında düşürmüşüm orda KALMIŞ eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Biraz moralim bozuktu ama şimdi iyiyim.
Kuzucuğun dişleri çıkıyor demek inşallah bugünleri atlatırsınız geçmiş olsun ufaklığı öp benim yerime.
Neyseki ben temizlikten kurtuldum.Menünü yazda bi notunu alayım.
bnm kızda bni yordu bugün
işte şahidi nilbera :sinifsinif:
eline makas aldı kesmediği şey yok tüm kağıtları kırpık kırpık etti
halıya bi koca bardak kola döktüdelikafadulden
en son makasla bni kesecektii elinden aldımalsanaalsanasmile
asu cok güzel gıdıyorsun sakın bırakma
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)azra_sila, asutaha+, AySeCeYLiN+, selma12.+,
selmaY+ +
süperiz kızlar :lepi: