sabah 5 tane altın başak dıyet bıskuvı 2 fıncan şekersız cay kk peynır öylen yok akşam corba kuru fasulye 2 kaşık piriş pılavı 2 kaşik makarna toplam 2.5 su opuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah 5 tane altın başak dıyet bıskuvı 2 fıncan şekersız cay kk peynır öylen yok akşam corba kuru fasulye 2 kaşık piriş pılavı 2 kaşik makarna toplam 2.5 su opuyorumnanaktan
hıı evt maltyalılarda çok yapar
bu arada bn darendeliyim ayşeeemguclubacismile
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
nasılda atladın hmn cokacimcoook
ablam kesin çift rakamlardasııın sennalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
azracım bende bılırım yöresel yemekler ılgı alanımda o yüzden bılmedıgım yemek yok sayılır annem osmanıyelı babam elazıg eşım trabzonlu olunca her yöreden ögrendım yemeklerı ve sonuç kg
evetttttttttttttttt darısı sana azracımmmmmmopuyorumnanaktan:teytey::teytey:turkbayragi
azracım bende bılırım yöresel yemekler ılgı alanımda o yüzden bılmedıgım yemek yok sayılır annem osmanıyelı babam elazıg eşım trabzonlu olunca her yöreden ögrendım yemeklerı ve sonuç kg
Okey ortağım bundan sonra üzülmeyeceğim diyete devam.Kızlar benim çıkmam gerekiyor.Yarın görüşürüz hepinize iyi geceler.(Ancak akşam 18:00 civarı burda olabilirim. Yarın okul aile birliği toplantısı var.
:gitme::gitme::gitme:Okey ortağım bundan sonra üzülmeyeceğim diyete devam.Kızlar benim çıkmam gerekiyor.Yarın görüşürüz hepinize iyi geceler.(Ancak akşam 18:00 civarı burda olabilirim. Yarın okul aile birliği toplantısı var.
selma ablam maşallah bide ege yöresinden gelin alırsın tam olur bi ora kalmış çünkü -tatlicadiarzu-
bunlar senn gbi gelini bulmuşlar öpsün başlarına koysunlar
ama ki belli ki iyilkten anlamıyorlar:mymeka:
çok tatlısıın sen yaaaaŞeniz
kaydirigubbakcemile3bencede:roflol:asucum ege yöresının yemeklerını sevecegımıpek sanmıyorum heps ot cöp
asucum ege yöresının yemeklerını sevecegımıpek sanmıyorum heps ot cöp