• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azracım bende bılırım yöresel yemekler ılgı alanımda o yüzden bılmedıgım yemek yok sayılır annem osmanıyelı babam elazıg eşım trabzonlu olunca her yöreden ögrendım yemeklerı ve sonuç kg

20934_239151584353_153284569353_2996676_8249569_s.jpg

işte analı kızlıkaydirigubbakcemile3

azracım bende bılırım yöresel yemekler ılgı alanımda o yüzden bılmedıgım yemek yok sayılır annem osmanıyelı babam elazıg eşım trabzonlu olunca her yöreden ögrendım yemeklerı ve sonuç kg

ooo sen çok karışmışın selmam:icecream:

selma ablam maşallah bide ege yöresinden gelin alırsın tam olur bi ora kalmış çünkü -tatlicadiarzu-

Okey ortağım bundan sonra üzülmeyeceğim diyete devam.Kızlar benim çıkmam gerekiyor.Yarın görüşürüz hepinize iyi geceler.(Ancak akşam 18:00 civarı burda olabilirim. Yarın okul aile birliği toplantısı var.

:a015::a015::a015: kolay gelsin ortim
aslında her gece 10 10:30 gibi hepimiz burda olsak tam süper olur
tabi sizede uygunsa

Okey ortağım bundan sonra üzülmeyeceğim diyete devam.Kızlar benim çıkmam gerekiyor.Yarın görüşürüz hepinize iyi geceler.(Ancak akşam 18:00 civarı burda olabilirim. Yarın okul aile birliği toplantısı var.
:gitme::gitme::gitme:

selma ablam maşallah bide ege yöresinden gelin alırsın tam olur bi ora kalmış çünkü -tatlicadiarzu-

he wallakaydirigubbakcemile3

.............................................................................................................

Son düzenleme:
Back
X