Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı günler canlarım inşallah hep birlikte güzelce verebilirz bu kilolarımızı bende 69 kg boyum 1.63 en az 55 ya da 50 olmak istiyorum
hayırlı günler canlarım inşallah hep birlikte güzelce verebilirz bu kilolarımızı bende 69 kg boyum 1.63 en az 55 ya da 50 olmak istiyorum
KIZZLLARRRRRRRRRRRRRRRRR
ÇOOOOOOOOOOOOOOO KKKKKKKKKKKKKK MUTLUUUUUUUUUUUUUUYUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
EHLİYET SINAVINDANNNNN GEÇMİŞİMMMMMM...(BEN MOTORDAN KALDIM DİYE BEKLERKENNN GÜNÜN EN GÜSEL HABERİNİ ALDIMMMMM)))))))))))))))))))))
sositososito sositososito :lepi: :lepi: :lepi: turkbayragi turkbayragi :sm_cool: :teytey: :dance: :hooray: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
KIZLARRR ÇOK SEVİNSİM ÇÜNKÜ DALGA GEÇYORLARLDIII ARKADAŞLAR KALDIMM DİYEEE......
OLEYYYYYYYYYYYY kaydirigubbakcemile3 sositososito
azracım geçmiş olsun canımmm
ben gezmeye gideceğim kaçırmayacagım tabiki zaten mercimekli köfte yaptım süt için akşam yemek olarak falşan onu yiyeceğim ceylinle yapışık geziyo memeye özellikle gece maşallah
KIZZLLARRRRRRRRRRRRRRRRR
ÇOOOOOOOOOOOOOOO KKKKKKKKKKKKKK MUTLUUUUUUUUUUUUUUYUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
EHLİYET SINAVINDANNNNN GEÇMİŞİMMMMMM...(BEN MOTORDAN KALDIM DİYE BEKLERKENNN GÜNÜN EN GÜSEL HABERİNİ ALDIMMMMM)))))))))))))))))))))
sositososito sositososito :lepi: :lepi: :lepi: turkbayragi turkbayragi :sm_cool: :teytey: :dance: :hooray: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
KIZLARRR ÇOK SEVİNSİM ÇÜNKÜ DALGA GEÇYORLARLDIII ARKADAŞLAR KALDIMM DİYEEE......
KIZZLLARRRRRRRRRRRRRRRRR
selam ayşe rukıye abla nasılsınız bu gün bakalım
ıyım tatlım dışarda kar yağılar hava süperrrrrrr saat 2 gıbı carşıya gıdıp gezecemmopuyorumnanaktan
kızlar ben cıkıyorumm ancak akşam gelırım gezmeye gıdecegım bayyyyyyyyyy