• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

geldimmmmmmm ama çok işim var okumaya geldimmm....sonra geçmişi okumuyorum herşeyden fransız kalıyorummm.... :umursamaz: aklinialirimsmile akannehir :bbo:

azracımmm sahurdada bişiler yee süt iç yada peynirli sandiviç ye bütün gün zorlanır akşamda saldırırsınnn....ve metobalizman yavaşlar oruç tutuyorum diyede kilo veremezsinnn çok zararlı lütfen dengeli tutt ve sahur+iftar örneği olan menüler ar internette bak ona göre yap oruç diyetini.... :1hug: yasakkelime :mymeka:

ben çıktımmmm.....
:enbuyukkk:

bu arada acayip sıkı girdim ben bugünnn bilginiz olsunnn korkunnn bendennn.... :dilcikar:

hayırlı günler canlarım inşallah hep birlikte güzelce verebilirz bu kilolarımızı bende 69 kg boyum 1.63 en az 55 ya da 50 olmak istiyorum​

KIZZLLARRRRRRRRRRRRRRRRR

ÇOOOOOOOOOOOOOOO KKKKKKKKKKKKKK MUTLUUUUUUUUUUUUUUYUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

EHLıYET SINAVINDANNNNN GEÇMıŞıMMMMMM...(BEN MOTORDAN KALDIM DıYE BEKLERKENNN GÜNÜN EN GÜSEL HABERıNı ALDIMMMMM)))))))))))))))))))))

sositososito sositososito :lepi: :lepi: :lepi: turkbayragi turkbayragi :sm_cool: :teytey: :dance: :hooray: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

KIZLARRR ÇOK SEVıNSıM ÇÜNKÜ DALGA GEÇYORLARLDIII ARKADAŞLAR KALDIMM DıYEEE......

OLEYYYYYYYYYYYY kaydirigubbakcemile3 sositososito

azracım geçmiş olsun canımmm
ben gezmeye gideceğim kaçırmayacagım tabiki zaten mercimekli köfte yaptım süt için akşam yemek olarak falşan onu yiyeceğim ceylinle yapışık geziyo memeye özellikle gece maşallah

hayırlı günler canlarım inşallah hep birlikte güzelce verebilirz bu kilolarımızı bende 69 kg boyum 1.63 en az 55 ya da 50 olmak istiyorum​

canım hep birlikte kurtulucaz kilolardan zemuszemus

KIZZLLARRRRRRRRRRRRRRRRR

ÇOOOOOOOOOOOOOOO KKKKKKKKKKKKKK MUTLUUUUUUUUUUUUUUYUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

EHLİYET SINAVINDANNNNN GEÇMİŞİMMMMMM...(BEN MOTORDAN KALDIM DİYE BEKLERKENNN GÜNÜN EN GÜSEL HABERİNİ ALDIMMMMM)))))))))))))))))))))

sositososito sositososito :lepi: :lepi: :lepi: turkbayragi turkbayragi :sm_cool: :teytey: :dance: :hooray: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

KIZLARRR ÇOK SEVİNSİM ÇÜNKÜ DALGA GEÇYORLARLDIII ARKADAŞLAR KALDIMM DİYEEE......

hadi hayırlı olsun gamyoncuiremsu

azracım geçmiş olsun canımmm
ben gezmeye gideceğim kaçırmayacagım tabiki zaten mercimekli köfte yaptım süt için akşam yemek olarak falşan onu yiyeceğim ceylinle yapışık geziyo memeye özellikle gece maşallah

iyi gezmeler ayşecim aman fazla kaçırma

KIZZLLARRRRRRRRRRRRRRRRR

EHLİYET SINAVINDANNNNN GEÇMİŞİMMMMMM...(BEN MOTORDAN KALDIM DİYE BEKLERKENNN GÜNÜN EN GÜSEL HABERİNİ ALDIMMMMM)))))))))))))))))))))

KIZLARRR ÇOK SEVİNSİM ÇÜNKÜ DALGA GEÇYORLARLDIII ARKADAŞLAR KALDIMM DİYEEE......

haırlı olsun canım hlıyın tbrık ederım Şeniz

KIZZLLARRRRRRRRRRRRRRRRR

oh ne guzellll gözun aydınnnnnnn tatlımm tebrıkler alkisalkisalkis opuyorumnanaktan

hoşbuldum tşkler canlarım ben çalıştığım için pek spor yapamıyorum birde ben sürekli bilgisayar başındayım akşam 6 dan sonra bişi yemiyorum su içiyorum bol bol bakalım neler olacak

Back
X