Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı sabahlar canlarım bende bugun oruçluyum 7 gün borcum var bakalım neler olacak ALLAH ım yardımcımız olsun opuyorumnanaktan
kızlar akşm için özür dilerim
net bağlantım koptu denedim olmadı giremedim yani tkrar
bugün yokum annemlerle mersine gidiyoruz
akşama gelirim haydin çok öptüüüm
günaydın herkese....
azracım güle güle canımmmm
çıktım ben kızlarrr sonra müsait olursam gelirim çok işim varrrrr....(((((((((((((((( işten korkmuyorumda çok angarya ile uğraşıyorumm birde dün falan çok stresliydi burasıı herkesde bir suratt
(((((((((((
günaydınlar kaçamaksız güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrrropuyorumnanaktan
akşam için kus. bakmayın kızlarr misafir geldi geç gitti giremedimm.. gittikleri gibide yattım..(( saat 00.00 geçmişti....zaten yokluğumda hisseden olmamışş....
((((((((mafoldumben
bugünde zaten yorgunluktan yıkılıyorummm.....akannehir feci yorgunummm uykusuzummm....kendimi çok rüküş hissediyorummm akşam eve gidip duş alıp yatmak uyumak istiyorummmm.....
rukiye ablammm selma ablam geçmiş olsunnnn.....
kızlar aklınızda olsun su torbasını ayaklarınızın altından başka bir yere koymayın kardeşim su torbasını beline ve karnına koymuştu bir kere ve apandisi patladı zor yetiştirdik hastaneye...çok sıcak organlara zarar verirmiş o yüzden ayağın altını sıcak tutmak yeterliymiş...
evettt dün yedikleime gelelim...
sabah
kepek ekmeği arası byz peynir+zeytin ezmesi + dımatesli sandiviç çok küçük bir parça idi + 1 bardak çay
öğle
ezogelin çorbası + az nohut + 2 küçücük dilim kepk. ekmeği
ara
beyaz leblebi miğdem ağrıyordu iyi gelmesi için yedim.. miğde özsütünü yumuşatıyor...
akşam
2 parça et yemeğinini etinden + kereviz salatası
misafirlerle beraber bir tane bisküvi yedimmm (dayanamadımmmm :1ninca: ) kötükedihüso
ama sabah tartılmıştımmm veriyorummm...:))))))))
ben spor yapamıyorummm şuanda tabii ama eve gelince yemekten önce kazalarımı kıldığım için o bile bana yetiyorrr.....taşınımda evimde yaparım artık sporumuuu zaten halam mekik aleti verecekmişş onu yapsam yeter banaa.....
allah kabul etsın nılberacamhayırlı sabahlar canlarım bende bugun oruçluyum 7 gün borcum var bakalım neler olacak ALLAH ım yardımcımız olsun opuyorumnanaktan
ıyı gezmeler azrakızlar akşm için özür dilerim
net bağlantım koptu denedim olmadı giremedim yani tkrar
bugün yokum annemlerle mersine gidiyoruz
akşama gelirim haydin çok öptüüüm
günaydın ayşecımgünaydın herkese....
azracım güle güle canımmmm
teşekkürler neslışşşşgünaydın kızlarrrropuyorumnanaktan
akşam için kus. bakmayın kızlarr misafir geldi geç gitti giremedimm.. gittikleri gibide yattım..(( saat 00.00 geçmişti....zaten yokluğumda hisseden olmamışş....
((((((((mafoldumben
bugünde zaten yorgunluktan yıkılıyorummm.....akannehir feci yorgunummm uykusuzummm....kendimi çok rüküş hissediyorummm akşam eve gidip duş alıp yatmak uyumak istiyorummmm.....
rukiye ablammm selma ablam geçmiş olsunnnn.....
kızlar aklınızda olsun su torbasını ayaklarınızın altından başka bir yere koymayın kardeşim su torbasını beline ve karnına koymuştu bir kere ve apandisi patladı zor yetiştirdik hastaneye...çok sıcak organlara zarar verirmiş o yüzden ayağın altını sıcak tutmak yeterliymiş...
günaydın rükiye ablagunaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrr opuyorumnanaktan
günaydınlar kaçamaksız güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle opuyorumnanaktan
allah kabul etsın nılberacam
ıyı gezmeler azra
günaydın ayşecım
teşekkürler neslışşşş
günaydın rükiye abla
günaydın canım
asuuuuuuuuuu sanada günaydınnnnnnnnnnnn nasıl gectı gece ısvec dıyetı
hoşgeldin ablam Şeniz çok şükür 0 kaçamakla kapattım günü :lepi:
halen agrıyor ama akşamkı gıbı degıl bıraz ıyı işın kötüsü yarın aşura yapacagım ve yıne belım tuttu bır sürü mısafırım gelecek