• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar belım cok agrıyor cok üşüdüm galıba bu gün cok kötü sancı var belımde bu gün gıttıgım yerde dogalgazı cok kısıkta yakmışlardıı şu an sancıdan ölüyorummmm

kızlar ben çıkıyorum iyi geceler herkese kocişimle film seyredicez şimdi opuyorumnanaktan
inşallah sabah herkes 500gr vermiş olur aklinialirimsmile

asucum ismim izlem 26 yaşındayım

bu arada liste kiloların takip edildiği çizelge olsa gerek ee ne yaparak hakedicem mesela ohaoldumsmile

memnun oldum canım
bizim gibi hergün düzenli paylaşımda bulun cumaları öğlen engeç 12ye kadar kilo bildirimini sakın unutma bide kilo verirsen bu iş oldu demektir
takım kaptanımız azra sıla
yardımcısı ayşe ceylin

kızlar belım cok agrıyor cok üşüdüm galıba bu gün cok kötü sancı var belımde bu gün gıttıgım yerde dogalgazı cok kısıkta yakmışlardıı şu an sancıdan ölüyorummmm

geçmiş olsun selmacım o beli hiç sorma her sabah bel ağrısıyla uyanıyorum eşim ovalamasa kalkamıyorum sıcak su torbası filan koy çok rahatlatıyor vereliniortak

aman selma ablacım dikkat et beline bi tutarsa mahveder seni yine

kızlar ben çıkıyorum iyi geceler herkese kocişimle film seyredicez şimdi opuyorumnanaktan
inşallah sabah herkes 500gr vermiş olur aklinialirimsmile

tamam canım iyiseyirler

kızlar bende cıkıyorum herkes ruyasında sevdığı herşeyı yıye bılır serbessss ıyı gecelerrrr opuyorumnanaktan

aaa rukiye ablacım burdamıydın sen yaaa iyigeceler ama böle olmuyo yani küs gibi konuşmadan olumunekankayizsmile
şöyle bı baktım cıkıyorum tatlım hıc küsermıyım gözlerım yanıyor bıraz gırıpmı ne olacam bu gun carşıda üşüttüm heralde opuyorumnanaktan

geçmiş olsun selmacım o beli hiç sorma her sabah bel ağrısıyla uyanıyorum eşim ovalamasa kalkamıyorum sıcak su torbası filan koy çok rahatlatıyor vereliniortak
bende bıktım canım ya cocuklugumdan berı var bu bel fıtıgı bende bır tutuldumu mahfoluyorum üşütmeye hıç gelmıyor belımı
kızlar bende cıkıyorum herkes ruyasında sevdığı herşeyı yıye bılır serbessss ıyı gecelerrrr opuyorumnanaktan
ıyı geceler opuyorumnanaktan
selma12 ablam çok geçmiş olsun sıcak tut kuşak sar beline
ne yapsam fayda saglamıyor bende ancak bıraz kas gevşetıcı süreyım bırde ılac ıceyım belkı o zaman
geşmış olsun canım kendıne ıyı bak opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bende çıkıyım gençler size doyum olmaz duş alıp yatıcam
:gitme::gitme:
şöyle bı baktım cıkıyorum tatlım hıc küsermıyım gözlerım yanıyor bıraz gırıpmı ne olacam bu gun carşıda üşüttüm heralde opuyorumnanaktan
gecmış olsun rukıye abla dıkkat et kendıne a.s.

hayırlı sabahlar canlarım bende bugun oruçluyum 7 gün borcum var bakalım neler olacak ALLAH ım yardımcımız olsun opuyorumnanaktan​

Back
X