Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıktım ben kızlarrr
bugünde herkesss ben geldimm gittii...şansımaaa neyseee iyi gecelerrrr....
asucummm hoşçaklll sanada tatlı rüyalarrrrrrrrr
rukiye ablam hoşgeldin izlemcim sen bugün spor yaptınmı canım
hoşbulduk tatlımmm nasılsınnn olumunekankayizsmile
ablacım yorgunluk ve uykusuzluktan gözlerim kapanıyoben yatıyım sana iyigeceler opuyorumnanaktan
bu arara kızlar bugün bazı arkadaşlar menü ve spor bildirimini tam yapmadı lütfen buna dikkat edelim
bi nevi toprağız desene a.s.teşekkürler azracım ben izmirdeyim her zaman beklerim hihoyyyt
eşim silifkeli canım ama kayınvalidemler mezitlide oturuyorlardı onlarda taşındılar artık
adanaya geliyoruz bizde uçakla eşimin kardeşi orda 1gece filan kalıyoruz ordan mersine sositososito
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden10 kestane 5 dilim ekmeğe eşit. (alıntıdır)
bunuda eklemek istedim wallahi nette böyle yazıyor sağlıklı deyipte bi kase kestaneyi hüplemeyelim die :kedi: ama ben çok seviyorum ya çiğ çiğ olucak ama
ortim yaaa dün bnm netim koptuuselamm kızlarrrrrrrr
ya ben hiç dizi izlemez kişi aşk ve cezaya takıldımmmm
ohaoldumsmilenasılsınızzzz
ay bennn çok kötüyümmmm yemek az yedim amaaa annem aşure yapmış kek yapmuşşşş yedimmm ama az yedimmmmmmm((((((((((((((((((((( adet olacamm çok tatlı istedi canımdaa.............
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktançıktım ben kızlarrr
bugünde herkesss ben geldimm gittii...şansımaaa neyseee iyi gecelerrrr....
mezdeke en büyük spor her gün düzenli yapsanwallahi asucum ben bugün yürüyüşe çıkıcaktım hava yağmurluydu spor yapmakta istemedi canım açtım mezdekeyi kıvıra kıvıra oynadım zemuszemus
günaydın şekerlerrrr