• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hayırlı sabahlar canlarım bugün yine oruçluyum hayırlısıyla biter inşallah ama yarın tutamicam göze gidecem nerdeyse 2 hafta önce gözden lazele ameliyat oldum yarın kontrole gidecem yarın oruç tutmayacam herkese kolay gelsin opuyorumnanaktan​

bnde orucum bugünguclubacismile

oruç olmamı kıskanıp hmn oruca başladınboshayallersmile

laserimi kıskanıp hmn laser oldunalsanaalsanasmile

aboooo böle dosta ne denirohaoldumsmile

işte bu denirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

he bebişim seni kıskandım sen yapmasaydın bende yapmayacaktım kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile​

hayırlı sabahlar canlarım bugün yine oruçluyum hayırlısıyla biter inşallah ama yarın tutamicam göze gidecem nerdeyse 2 hafta önce gözden lazele ameliyat oldum yarın kontrole gidecem yarın oruç tutmayacam herkese kolay gelsin opuyorumnanaktan​

he bebişim seni kıskandım sen yapmasaydın bende yapmayacaktım kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile​

oh işteşakkıdı
itiraf ettinkaydirigubbakcemile5

wallahi asucum ben bugün yürüyüşe çıkıcaktım hava yağmurluydu spor yapmakta istemedi canım açtım mezdekeyi kıvıra kıvıra oynadım zemuszemus

en iyisini yapmışsın kaydirigubbakcemile2

kızlar resmen öldüm ben ya saat kaç oldu haberım yok her yerlerım agrıyor

aman selma ablam dikkat et kendine

allah kabul etsin

:roflol::roflol:sırnaşık şey

kızlar regl oldum göbeğim ve ğöğsümde ilk defa regl olmadan önce şişlik oluşmuştu onlar geçti çokşükür

sabah kahvaltımı yapıyorum yokmu yardım edicek :jeyyar:
1 bardak nescafe 1 kesme şeker 1 dilim kızarmış ekmek
ekmek kızartma makinem olmadığı için ekmeği 1 saat sonra yiycem eşimde dedim getiricek

Back
X