- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.621
- 773
- 40
heran habersiz gidebilirimmm(((((((((((88
:gitme::gitme::gitme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heran habersiz gidebilirimmm(((((((((((88
yaa ortişim küsmeee biliyorsunn ne kadar yoğunlukta aradada olsa zar zor girebildiğimi...(((((((( hüngür hüngür ağlayan smileyyy.....başına taş yağan smileyyy........küsülmemesi gereken smiley....:))))))))))))))))
yaa ortişim küsmeee biliyorsunn ne kadar yoğunlukta aradada olsa zar zor girebildiğimi...(((((((( hüngür hüngür ağlayan smileyyy.....başına taş yağan smileyyy........küsülmemesi gereken smiley....:))))))))))))))))
ellerine sağlık ablamkaydirigubbakcemile5ben geldımmmmmm cok yoruldummm kızlarrropuyorumnanaktan
aklinialirimsmile olumunekankayizsmile
bnde iftarımı hazırlıyam
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenselam kızlarrrr ...
bişiy öğrendim
siz bir insanın midesinin normalde kendi yumruğu kadar olduğunu biliyormuydunuzzzzzzzzz akannehir delikafadulden delikafadulden
resmen dumur oldum delikafadulden
walla bnm mide esneye esneye sanırım top kadar birşey:1ninca:yani porsiyonlarımızı bu şekilde ayarlamalıymışız :sm_confused:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisslm sabah 3 fıncan şekersız cay 5 tane dıyet bıskuvı kk peynır 1 tane zeytın öğlen 1 kücük kepce aşure akşam corba makarna bol salata toplam 3 lt su sonrada meyva yerımm kaydirigubbakcemile5
ne yedin yazsana :jeyyar:hayırlı akşamlar canlarım iftarımı açtım ve çok huzurluyum şuan yeşil çayımı yudumlamakla meşgulum hala iş yerindeyim evde bissürü misafir var :sinifsinif:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Allah kabul etsin azracım nilberacım...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbugünkü mönüm,
sabah
2 dilim kepek ekmeği az sucuk peynir salatalık domates
ara da 1 elma
öğlen
1 nescafe 1 kurabiye
akşam
haşlanmış karnıbahar yoğurt 1 bardak diyet kola biraz badem
yatmadan da meyve yiyebilirimm
bnde yaptım bugüünbu günkü sporum
50 tane çömelme hareketi
20 sag bacak 20 sol bacak hareketi