• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yaa ortişim küsmeee biliyorsunn ne kadar yoğunlukta aradada olsa zar zor girebildiğimi...:((((((((( hüngür hüngür ağlayan smileyyy.....başına taş yağan smileyyy........küsülmemesi gereken smiley....:))))))))))))))))

yaa ortişim küsmeee biliyorsunn ne kadar yoğunlukta aradada olsa zar zor girebildiğimi...:((((((((( hüngür hüngür ağlayan smileyyy.....başına taş yağan smileyyy........küsülmemesi gereken smiley....:))))))))))))))))

Şenizolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Şenizolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

selam kızlarrrr ...

bişiy öğrendim

siz bir insanın midesinin normalde kendi yumruğu kadar olduğunu biliyormuydunuzzzzzzzzz akannehir delikafadulden delikafadulden

resmen dumur oldum delikafadulden

slm sabah 3 fıncan şekersız cay 5 tane dıyet bıskuvı kk peynır 1 tane zeytın öğlen 1 kücük kepce aşure akşam corba makarna bol salata toplam 3 lt su sonrada meyva yerımm kaydirigubbakcemile5

hayırlı akşamlar canlarım iftarımı açtım ve çok huzurluyum şuan yeşil çayımı yudumlamakla meşgulum hala iş yerindeyim evde bissürü misafir var :sinifsinif:​

bugünkü mönüm,
sabah
2 dilim kepek ekmeği az sucuk peynir salatalık domates
ara da 1 elma
öğlen
1 nescafe 1 kurabiye
akşam
haşlanmış karnıbahar yoğurt 1 bardak diyet kola biraz badem
yatmadan da meyve yiyebilirimm

bu günkü sporum
50 tane çömelme hareketi
20 sag bacak 20 sol bacak hareketi
20 sag diz kırma 20 sok diz kırma hareketi
50 yarım mekik
50 bel çevirme
30sn görünmez sandalye

selam kızlarrrr ...

bişiy öğrendim

siz bir insanın midesinin normalde kendi yumruğu kadar olduğunu biliyormuydunuzzzzzzzzz akannehir delikafadulden delikafadulden

resmen dumur oldum delikafadulden
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:1shok::1shok::1shok:
ama bnm yumruğumd büyük:delphin:
yani porsiyonlarımızı bu şekilde ayarlamalıymışız :sm_confused:
walla bnm mide esneye esneye sanırım top kadar birşey:1ninca:

slm sabah 3 fıncan şekersız cay 5 tane dıyet bıskuvı kk peynır 1 tane zeytın öğlen 1 kücük kepce aşure akşam corba makarna bol salata toplam 3 lt su sonrada meyva yerımm kaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hayırlı akşamlar canlarım iftarımı açtım ve çok huzurluyum şuan yeşil çayımı yudumlamakla meşgulum hala iş yerindeyim evde bissürü misafir var :sinifsinif:​
ne yedin yazsana :jeyyar:
Allah kabul etsin azracım nilberacım...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bugünkü mönüm,
sabah
2 dilim kepek ekmeği az sucuk peynir salatalık domates
ara da 1 elma
öğlen
1 nescafe 1 kurabiye
akşam
haşlanmış karnıbahar yoğurt 1 bardak diyet kola biraz badem
yatmadan da meyve yiyebilirimm