• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bu günkü mönüm,
sabah
2 dilim kepek ekmeğinden yapılmış tost domates salatalık çay
öğlen
haşlanmış karnıbahar yoğurt
arada
1 nescafe
akşam
canım yemek yemek istemiyo birazdan anason çayı içeceğim ve meyve yiyeceğim

Selam kızlar. Bilgiler için teşekkür ederim. Bugün bi sorun var sanki mesaj yazınca error veriyo bişiyler yazıyor bilgiayar. Nese düzeldi heralde.
Neslihan geçmiş olsun. Ama dikkat et kendine allah göstermesin ciddi bişiy olmasında.
öğlen makarna bi küçük ayran ve yeşillik yedim. Ama çok çay kahve içiyom. O yüzden su içemiyorum pek.
Bu hafta ben bildirim yapacakmıyım. Yoksa denemedemiyim hala. Benim evde bilgisayarım yok o yüzden 6 dan sonra ve hafta sonu giremem bilginiz olsun kızlar.

Bu arada yeni tanıştıkya zayıflamayı en çok ne için istediğimide yazayım mı. Daha doğrusu eğer zayıflarsam ne yapacağımı.
önüme gelen ilk mağazaya girip yok bunlar bana olmaz deyip çıkmadan beğendiğim klasik bi kot ve sıradan bi tyişört bady almak ve giymek.
Sıkıldım bu bana omaz burda büyük beden yoktur demekten ve her alışveriş sonrası bunalıma girmekten.

kızlar ben çıktımmm
teyzeme hastaneye ziyarete gidiyorummm kalp ameliyatı olduu....hastane istanbulun öbür köşesindee akşama giremeyebilirm çünkü yol uzun anca gider gelirimmm....iyi akşamlarrrr

Ben accık sona ÇıkacaĞım. Son ıŞlerımıde toparlayayım. Kendınıze ıyı bakın fıstıklar. Yarın gÖrÜŞÜrÜz. ÖpÜyorum hepınızı NESLıHAN GEÇMıŞ OLSUN TEYZENE BU ARADA. ALLAH ıFASINI VERSıN EN KISA ZAMANDA.

aminn canımmm

evet yarın bildirimde bulun sen duruma göre kaptanımız seni listeye eklerrr.. geçen haftaki kilon bu haftaki kilon olarak bildirmen gerekiyorr..

geçmiş olsun teyzene neslişcim...

seher yıldızı bildirim yarın 11 kadar canım bu hafta deneme haftandı senden başka 2 arkadaşın daha deneme haftasıydı artık kaptanımız ve tüm arkadaşların kararıyla kimlerin listeye gireceği belli olacak canım...

a.s sabah yok öğlen 3 fıncan şekersız cay 5 tane dıyet bıskuvı 1 tane kücücük gazozlu poğaca tereotlu kk peynır 2 tane zeytın akşam corba tavuklu salata 3 y kaşı aşure toplam 3 lt su ılerlıyen saattede şekersız neskafe yanında kesme şeker buyukluğunde bıfter cukulata yıyecemm :kedi: eyvahedigeldismile

kızlar
gittim geldim
yediklerim

sabah bi nescafe bi portakal

öğlen bi tavuk dürüm:oklava: bi ayran

akşam yemicem cezaa
sadece bi portkal o da çok içim geçerse
inşallah yarın eksi çıkarım
umudum büyük
sabah da egzersizlerimi yaptım
su da 2 buçuk lt olmasada 2 içmişimdr

selmaYIm paylaşımların süper teşekkürler

neslişim çook geçmiş olsuuun teyzeciğineee

rukiş ablam o kadar kaçamak da hakkın

bu günkü mönüm,
sabah
2 dilim kepek ekmeğinden yapılmış tost domates salatalık çay
öğlen
haşlanmış karnıbahar yoğurt
arada
1 nescafe
akşam
canım yemek yemek istemiyo birazdan anason çayı içeceğim ve meyve yiyeceğim

kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisa.s.

kızlar az önce kuru mayayı sulandırıp 2 yemek kaşığı kadar içtim iğrençççççççççççççççç bişey.... sırf süt için... azalacak diye korkuyorum çok şükür sütüm iyi ama azalacak diye de korkuyorum... kendim için olsa hayatta kimse içirmezdi onu bana ama kızım için içtim :)
ama berbat bişey hala içim kalkıyo

kızlar az önce kuru mayayı sulandırıp 2 yemek kaşığı kadar içtim iğrençççççççççççççççç bişey.... sırf süt için... azalacak diye korkuyorum çok şükür sütüm iyi ama azalacak diye de korkuyorum... kendim için olsa hayatta kimse içirmezdi onu bana ama kızım için içtim :)
ama berbat bişey hala içim kalkıyo

:kahve ohaoldumsmile:delikafaduldensositososito

selmay ablacım paylaşımların süper kaydirigubbakcemile5
ayy kızlar kendimi suçlu gibi hissediyorum öğleden sonra giremedim yarın bol bol telafi ederim yerimseniben
azracım 1 tavuk dürüm 500 kalori akşam bişey yemediysen telafi olmuştur olumunekankayizsmile
neslişcim teyzene geçmiş olsun canım
ayşe mayamı içtin anne olmak böle bişe işte yavrularımız için yapamıycağımız fedakarlık yok olumunekankayizsmile dimi rukiye ablacım
bu arada kızlar 78.5 geldim 4günde yarım kilo iii oldu cuma günleri burda net olmuyo giremezsem die şimdiden yazıyım dedim

ayşemmm rukiye ablam bi sizler varsınız galiba ben çıkıyım bıyıklarımı yolucam daha kaydirigubbakcemile3 çok işim varr çoookk
size iyi geceler güzel sohbetler işim erken biterse gelirim yine
opuyorumnanaktan

ayşemmm rukiye ablam bi sizler varsınız galiba ben çıkıyım bıyıklarımı yolucam daha kaydirigubbakcemile3 çok işim varr çoookk
size iyi geceler güzel sohbetler işim erken biterse gelirim yine
opuyorumnanaktan

sanada ıyıgeceler tatlım opuyorumnanaktan

Back
X