Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın güzeller nasılsınız bakalım.

asucum derdin ne idi de o yaşta evlendin yaaa. ah seni ahhh. inşallah mutlusundur.
en büyükünüz rukiye abladan sonra benim zannımca. 29 um. abbovvvv yaşlanmışım yafff.

cumartesi akşamı miğde sorunumdan dolayı bi iki kaşık pilavla akşamı kapattım.

dünkü menüm
sabah patates kızartması yumurta peynir zeytin ve bi dilim ekmek yedim.
oğlen çay
arada da 3 gibi filan bi koca tabak kısır yedim çayla. ama çok güzel olmuştu.
akabinde başlayan bir miğde ağrısı ile akşam birşey yemeden kapandı gün. (bir iri çatal kek dışında)

bugün sabah bir dilim kepek ekmek bir lokm peynir yedim. şimdide form çaymıdır ne haltsa ondan içiyom

aşkın gözü kör kulağı sağır durumu sehercim :):):)
ama allah binlerce kez şükürler olsun mutluyum
günaydın............

günaydın azracımolumunekankayizsmile

kızlar ben çıkıyım çok işim var bugün annemle kardeşim büyük bi ihtimal akşam gelicekler şimdi temizliğimi yapıcam sonra güne gidicem ordan gelincede yemek yaparım

aazracım senin avatarında iyi olmuş diğerinden kokmuştum. oğlumun şaşıran diliyle abooooo
inş bugün izleyeceğim aklımda

Son düzenleme:
bugün pirinç lapası diyetine başlıyorum aklinialirimsmile hem ödem atıyormuş hemde bağırsaklarda kalan tuvalete çıkmayı engelleyen bakterileri atıyormuş toksin atıcı yanii hemde metebolizmayı çalıştırıyormuş daha ne olsun daha ne olsun sıcak sıcakk oohh mis gibi içine domates yeşillikde doğradım kaydirigubbakcemile3

selma güzeller..herkese günaydınlar..iyi haftalar...cuma işte değildim ya işleri toparlıyordum yazamadım sizlere..c.tesi regl oldum ve tüm haftasonunu sancı içerisinde yatarak geçirdim valla..çok sıkıcıydı..

günaydın güzeller nasılsınız bakalım.

asucum derdin ne idi de o yaşta evlendin yaaa. ah seni ahhh. inşallah mutlusundur.
en büyükünüz rukiye abladan sonra benim zannımca. 29 um. abbovvvv yaşlanmışım yafff.

cumartesi akşamı miğde sorunumdan dolayı bi iki kaşık pilavla akşamı kapattım.

dünkü menüm
sabah patates kızartması yumurta peynir zeytin ve bi dilim ekmek yedim.
oğlen çay
arada da 3 gibi filan bi koca tabak kısır yedim çayla. ama çok güzel olmuştu.
akabinde başlayan bir miğde ağrısı ile akşam birşey yemeden kapandı gün. (bir iri çatal kek dışında)

bugün sabah bir dilim kepek ekmek bir lokm peynir yedim. şimdide form çaymıdır ne haltsa ondan içiyom

sen de benden küçüksün canım 32 oldum ben de 2010 la birlikte:1ninca:
biz bu akşam eve naısl döncez acep çok merak eidyorum lapa lapa kar yağıyor...

a.s. kızlar ya benım bılgısarayda sorun var gremezsem merak etmeyın kapadınca bıda zor acılıyo yenıde aldık eskıyı attık ama baktırcaz devam ederse ağrıza artık kaydirigubbakcemile4opuyorumnanaktan

selam yaprakçım hoşgeldin aramıza..biz neler yapıyoruz şişko kardeşliği yapıyoruz:))yediklerimize dikkate diyoruz burda birbirimize destek veriyoruz..az ve sık yiyoruz yeşil çay içiyoruz çok su içemee gayret ediyoruz..sporla desteklersen de çok çabuk sonuç alırsın canım..her cuma sabahları tartılıp buraya yazıyoruz..
takımımızda yer var mı bilmiyorum kaptanımıza soralım canım..her takım belli bir sayıda kişiden oluşuyor çünkü..

Back
X