Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

baktım maşallah ne tatlı bişey:ecrin_bebek::nazar:

günaydınbayanssulusmilebayanssulusmile

yaaa
ama bn denedim patateesi güzel olmadı
bu oluyor diyorsuun yani

canım diyet münasebetiyle kızartma yapmak stemiyorum. ama çok seviyorum karnıbahar kızartmasını. tadı aynı kızartma ile hiç bir değişiklik yok hem hafif hemde sıcak swervis yaparsan çıtır çıtır çok güzel oldu. dene istersen. yaparsan tarifini veririm.
bi daha kızartma yapmam yani sağlık açısındanda iyi

geldim canım geldim burdayım da sabah sabah psikopat bir adamla boğuşuyordum mat etti beni sabah sabah..neyse hallettim gitti..
herkese günaydınlar kızlar naıslsınız bakalım..
ben dün akşam eve giderken düştüm hani diyordum ya hep bana bişi olmaz minderi kendinden yaylı falan öyle olmuyormuş işte bildiğiniz secdeye uzandım dizim sağ el bileğim mahvoldu..yaw insan biraz anlar düşceğini önlemm alır bişi yapar nolduğunu anlamadan küt diye yapıştım yere..sakın kaldırımlardan yürümeyin kızlar çok ince buz tabakası oluyor orda...ilk kar kazamı da yaşadım işte..en son böyle otobüsten yere yapıştığımda 6 ay bileğimden çekmiştim işallah şimdi öyle bişi olmaz..bir Allahın kulu da tutup kaldırmadı ha..ona şaştım kaldım..

çok geçmiş olsun canım. kış geldi kaasız belasız bi kış olsun inşş:ecrin_bebek:

ha kıslar arada bi dene boçça yedim.
ya bu beşi bi yerde çay iştahı kapatıyormu

Son düzenleme:
ewet seher yıldızı komik anları çok oluyor ama o blendırın bıçağı olan resim başka birinin biz daha küçüğüz tehlikeli şeylerle oynamıyoruz opuyorumnanaktan

canım diyet münasebetiyle kızartma yapmak stemiyorum. ama çok seviyorum karnıbahar kızartmasını. tadı aynı kızartma ile hiç bir değişiklik yok hem hafif hemde sıcak swervis yaparsan çıtır çıtır çok güzel oldu. dene istersen. yaparsan tarifini veririm.
bi daha kızartma yapmam yani sağlık açısındanda iyi

çok geçmiş olsun canım. kış geldi kaasız belasız bi kış olsun inşş:ecrin_bebek:

ha kıslar arada bi dene boçça yedim.
ya bu beşi bi yerde çay iştahı kapatıyormu

canımmm bence poğaça tehlikeli :)

ben ekmek hiç yemem çok canım istediğinde kızartırım o kadar...(0 li kilolardayken çalışıyordum çok aktiftim hareket halindeydim akşama kadar su bile içmediğim oluyordu ama sabahları poğaça yada börek tarzı şeyler yerdim demekki yerleşiordu kilo yapıyordu düşünü yordum bu kadar gun boyu yemiorum neden bu kilodayım die sonradan farkettim en büyük kurtarıcım yumurta idi :)

öğlen tavuk şiş salata ve bir dilim ekmek yedim. hazır yiyeceklerden en az zararla atlatabildiğim çeşit bu malesef.
bide nesgayfe içtim üstüne ohh. doydum zannımca

ewet seher yıldızı komik anları çok oluyor ama o blendırın bıçağı olan resim başka birinin biz daha küçüğüz tehlikeli şeylerle oynamıyoruz opuyorumnanaktan
ben işyerinden görüntüleyemiyorum yaa merak ettim..
elimphia geçmiş olsun arkadaşım ucuz atlatmışsın dikkat etmek lazım...

çok sağol ttalım yok bişeyim çok şükür işallah ilerde bilekten bişi çıkmaz..

evt kızlar nerdesinz
asuş ananlar geldi bizi unutun bacım
ayşe desen o da yok :(
rukiyeablam senn de pc bozukdu sanırım
selmay sana bişey demem bir süre izinlisiin kafa dağıtma izni
elimphia sen nerdesin biz senle şöleee karşıılıklı bi konuşamadık daha
nesliiiiiiiiiiiiiiiş sende yoksuun
haydi kızlar bi aylık yarışın bitmesine az kaldı bakın
kaptan demedi demeyiiiin

geldim azracım sizi hiç unuturmuyum :enbuyukkk:

ben yağda kızartılmış hiçbirşeyi yiyemiyorum kızlar..şans ,işte Allahtan hiç sevmiyorum..Çok ağır geliyor..Patates kızartmasını falan kırk yılın bir başı pizza falan yersem yiyiorum..evde de hiç yapmıyorum..

kızalr bişey soracağım ben kondisyon bisikleti aldım hala elime ulaşmadı bu ayrı bir muamma da :) neyse bisiklet diolar kalçayapıo basenleri geniletiomuş moralim bozuldu daha elime geçmeden alet hevesim kaçtı:( sizlerin bir fikri var mı bu konda?:sm_confused:

kızalr bişey soracağım ben kondisyon bisikleti aldım hala elime ulaşmadı bu ayrı bir muamma da :) neyse bisiklet diolar kalçayapıo basenleri geniletiomuş moralim bozuldu daha elime geçmeden alet hevesim kaçtı:( sizlerin bir fikri var mı bu konda?:sm_confused:

valla canım ben de öyle duydum da bilmiyorum doğru mu..yıllar önce spor hocası bana şöyle demişti hatırladığım kadarıyla durup dururken genişletmez ama sadece o aleti yaparsan o bölge genişler ama tamamlayıcı hareketleri yaparsan bir sorun olmaz demişti..o zamanlar ben bisikletle yarım saat falan çalışıyordum ama sonra diğer bölgeleri de mutlaka çalıştırıyordu..sadece onu kullanmak zararlıdır belki..hemen moral bozma canım..

ayyy ya buranın müptelası oldum çıktım devamlı sayfa yeniliorum biriniz bişey yazdımı diekaydirigubbakcemile4

Back
X