Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar güne bıtle başlamışsınız güzel bır başlangıc zaten saclarım kaşınıyor neden acaba bendedemı bıt varsempatiksalakcinni hıc sevmem o yaratıkları :oklava: bende cocuklugumda bıtlenmedım ama evlendıkten sonra kızıma sonrada bana gecmıştı o yaratıklar :hulya::hulya:

kızlar haftaya bomba gıbı başladım ınşallah böyle gıderım artık hep azracım 87500 olmuşum malesef

günaydın kızlar güne bıtle başlamışsınız güzel bır başlangıc zaten saclarım kaşınıyor neden acaba bendedemı bıt varsempatiksalakcinni hıc sevmem o yaratıkları :oklava: bende cocuklugumda bıtlenmedım ama evlendıkten sonra kızıma sonrada bana gecmıştı o yaratıklar :hulya::hulya:

oh oh maşallah allah daha çok versin sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-

evet yeniyim ama yerim nerde bilmiorum :) ben zamanında kilo vermiş biriyim öylesine takılıyorum moral vermeye çalışıorum arkadaşlara :) hakikaten ya neden ben buradayım :Pp:tomato:

kac kg yaprakcım olsun bıze arkadaş olursun ıyı yapmışsın buraya gelmekle hoşgeldın aramızavereliniortak

kıslar öğlene tavuk şiş ve iki dilim ekmek yedim.vede salata.
hazırlardan ekmeksiz ve yağsız bi tek bu olduğu için evden getirmediğim zaman genelde bundan yiyom.
kıslar inşş bu hafta bomba gibim kilolar vereceğizzz yuppiiiii

canım ben de seni çok özledim..iyiyim sen nasılsın..sen yoktun haberin yoktur ben geçen perşembe başladım diyetisyene bak senle aynı olmuşuz hadi gel bu haftadan itibaren kapışalım canım...

tamam canım başlıyaşım demek dıyetısyene gıttın ıyı olmuş bende bu kez kararlı geldım ınşallah verırız hadı başlıyalım olumunekankayizsmile

kahvaltıda ıkı dılım kepek ekmegı üzerıne labna peynır sürdüm yedım bır bardak yeşıl cay ıctım kahvaltı dedıgım şımdı yadım öglen yemegı yanı cok gec kalktım bu akşamdan ıtıbarende yürüyüşe başlıyorum

kahvaltıda ıkı dılım kepek ekmegı üzerıne labna peynır sürdüm yedım bır bardak yeşıl cay ıctım kahvaltı dedıgım şımdı yadım öglen yemegı yanı cok gec kalktım bu akşamdan ıtıbarende yürüyüşe başlıyorum

hadi bakalım selmacım işallah aynı hırsla devam..bakalım bu cuma en çok kim kg vercek?
bu arada kızlar benim dün spor yapmaya vaktim kalmamıştı çok yoğun bir haftasonu geçirdiğim için film izlemek de istiyordum ben de naptım film izlerken aynı leslie gibi yerimde saydım durdum en az 15 dk...50 mekik çektim bacak hareketleri yaptım yine yerimde saydım..hem filmi izledim hem bunları yaptım ana bir baktım yarım saat geçmiş bile..ay dedim neden illa bir spor aleti ya da cd ye ihtiyaç duryyuyorum ki hiçbirşey yapamıyorsam bari bunu yapayım yatarak izlemekten iyidir..o kadar az yapmama rağmen sanırk vücudumu çalıştırmışım ki bugün yanlarım falan ağrıyorkaydirigubbakcemile5

Back
X