BİT BİT BİT BİT BİT BİT BİT BİT BİT BİT
:roflol:
benide kaşıntı sardı valla sempatiksalakcinni
oohhh canıma değsin yaparsan nispett alsanaalsanasmile hala kaşınıorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BİT BİT BİT BİT BİT BİT BİT BİT BİT BİT
:roflol:
benide kaşıntı sardı valla sempatiksalakcinni
yapragcım sen yenımısın ben senı tanımıyorum galıba
günaydın kızlar güne bıtle başlamışsınız güzel bır başlangıc zaten saclarım kaşınıyor neden acaba bendedemı bıt varsempatiksalakcinni hıc sevmem o yaratıklarıklava: bende cocuklugumda bıtlenmedım ama evlendıkten sonra kızıma sonrada bana gecmıştı o yaratıklar :hulya::hulya:
evet yeniyim ama yerim nerde bilmiorum :) ben zamanında kilo vermiş biriyim öylesine takılıyorum moral vermeye çalışıorum arkadaşlara :) hakikaten ya neden ben buradayımp:tomato:
nıhal sen nasılsın canım ya özledım senı
canım ben de seni çok özledim..iyiyim sen nasılsın..sen yoktun haberin yoktur ben geçen perşembe başladım diyetisyene bak senle aynı olmuşuz hadi gel bu haftadan itibaren kapışalım canım...
oh oh maşallah allah daha çok versin sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
rukıye ablacım günaydın ayşe nerede
kahvaltıda ıkı dılım kepek ekmegı üzerıne labna peynır sürdüm yedım bır bardak yeşıl cay ıctım kahvaltı dedıgım şımdı yadım öglen yemegı yanı cok gec kalktım bu akşamdan ıtıbarende yürüyüşe başlıyorum