Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Arkadaşlar ben geldim ama +2.2 'le azradan oklavayı kesin yedim . Bir daha cesaret edip girebilir miyim acaba?

verirsin ablacım ya canın saolsun bende +dayım annemle kardeşim geldi 1 hafta kaldılar yanımda 1 haftada 1.5 kilo aldım azra bizi takımdan kovsa yeridir:):):)

yarın azrayla konuşmam lazım bu ara çok koptum diyetten okadarki buraya girip yazmaktan bile utanıyorum kendimi sizlere karşı suçlu hissediyorum
biraz takımdan uzaklaşmak istiyorum tabi azramın izni olursa sonra kendimi motive edip bomba gibi dönmek niyetim
şimdi çıkmam lazım iyigeceler selmay ablam

yarın azrayla konuşmam lazım bu ara çok koptum diyetten okadarki buraya girip yazmaktan bile utanıyorum kendimi sizlere karşı suçlu hissediyorum
biraz takımdan uzaklaşmak istiyorum tabi azramın izni olursa sonra kendimi motive edip bomba gibi dönmek niyetim
şimdi çıkmam lazım iyigeceler selmay ablam

Şuna emin ol toparlayayım derken birde bakmışsın ki kilo almışsın baksana ikimize ne kadar uzak kaldı isek bi o kadar kilo almışız .Bence burdan uzakta kiloyu biz (genelimizde diyebilirim) zor veririz yani ben öyle düşünüyorum.:olmaz:

verirsin ablacım ya canın saolsun bende +dayım annemle kardeşim geldi 1 hafta kaldılar yanımda 1 haftada 1.5 kilo aldım azra bizi takımdan kovsa yeridir:):):)
Tanıdığım kadarıyla o kadar güzel bir yüreği var ki öyle birşeyi eminim ki aklından bile geçirmemiştir.Bende suistimal etmesem iyi olur sanki...:kedi:

günadın güzeller.
ben dün hamsi komasına girelim dedimdi ya öle bişiyler oldu hakket bana. nasılsa yağsız nasılsa ekmek yemiyom diye öyle bi abartmışımki mide fwesatı geçiriyodum nerdeyse:roflol:

ama yinede hafif bi akşamdı.
sabahta bir dilim tem kepekle yumurta ve 2 zeytin yedim bi lokma peynir bide çay

günaydın şekerlerrrrrrr
nasılsınız ben yarım kg vermişim egzersi de tam gaz devam ediyorum 2 cm belimden 3 cm kalçamdan incelmişimsositososito

bn bi kahavltı edem gelem
asu ve selmay okumadım sanmayın
az sonraaaaaaaaa
geliyorum
bu arada dark nerdesin darrrk

azracım ben senden bırşey rıca edecegım canım benı bu hafta lısteye alma ıstersen şimdı tartıldım ve 88 2 00 gr sızıde zor durumda bırakmak ıstemıyorum önümüzdekı hafta alırsın kg verırsem olurmu canım

ben de çay içiyom 3 mü duble oldu 4 mü oldu bilmiyimmm.

afıyet olsun sehercım bakıyorumda hamsılerıde yemışsın akşam benım dıyetısyenım hamsıyı bugulama ızgara olarak sınırsız yıyebılırsın demıştı o yüzden üzülme canım gercı ben bır tane hamsıyle bır dılım ekmek yerım cünki ekmeksık asla yıyemem sevmıyorum cünkı

günaydınlar :) anca kalktım bende bugun oruçluyum gece 1 dilim kepekli ekmek 3 ince dilim kaşar peyniri domates salatalık yedim hepsi bu :)
şimdi yan komşumu bekliorum kahveye ama ilginç olanı hep ben oruçlu olduğum zamana denk gelio komşumun ziyareti ne hikmetse :)))

afıyet olsun sehercım bakıyorumda hamsılerıde yemışsın akşam benım dıyetısyenım hamsıyı bugulama ızgara olarak sınırsız yıyebılırsın demıştı o yüzden üzülme canım gercı ben bır tane hamsıyle bır dılım ekmek yerım cünki ekmeksık asla yıyemem sevmıyorum cünkı

canım hamileliğe kadar bende asla yemezdim ağzıma vurmazdım belki 10 seneden fazla hiiçbir balığı ağzıma vurmadım ama konu bebeğim olunca inadımdan vazgeçtim. çiğ kokusu hala beni çok rahatsız etsede yiyorum artık seviyorumda. balık tavasının altını az bişiy yağladım ızgara sayılır. teşekkür ederim bilginden dolayı

günaydınlar :) anca kalktım bende bugun oruçluyum gece 1 dilim kepekli ekmek 3 ince dilim kaşar peyniri domates salatalık yedim hepsi bu :)
şimdi yan komşumu bekliorum kahveye ama ilginç olanı hep ben oruçlu olduğum zamana denk gelio komşumun ziyareti ne hikmetse :)))

allah kabul eylesin canım

canlarım hayırlı günler ya biliyorum yoğunluktan yazamıyorum kızıyorsunuzda bana azracım canım ben fazla yorum yapamıyorum eğer çıkarmak isterseniz beni takımdan hiç kırılmam sizi seviyorum canlarım ALLAH ım yardımcımız olsun Şeniz​

günaydın güzeller..size bugün çok yazamıyorum...naısl keyifler..yarın büyük gün..acayip şişim ben yaaa yanıma aateşle yaklaşmayın diyorum herkese:)
bu sabah çok tahıllı ekmekten sanviç+3 ceviz ve şekersiz çayla kahvaltı ettim..
ara :yok..
şimdi yemeğe gidicem...
asucum sakın ama sakın ayrılma kesinlikle kg alıp geliyorsun bakınız bana

Back
X