Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın azrayla konuşmam lazım bu ara çok koptum diyetten okadarki buraya girip yazmaktan bile utanıyorum kendimi sizlere karşı suçlu hissediyorum
biraz takımdan uzaklaşmak istiyorum tabi azramın izni olursa sonra kendimi motive edip bomba gibi dönmek niyetim
şimdi çıkmam lazım iyigeceler selmay ablam
Tanıdığım kadarıyla o kadar güzel bir yüreği var ki öyle birşeyi eminim ki aklından bile geçirmemiştir.Bende suistimal etmesem iyi olur sanki...:kedi:verirsin ablacım ya canın saolsun bende +dayım annemle kardeşim geldi 1 hafta kaldılar yanımda 1 haftada 1.5 kilo aldım azra bizi takımdan kovsa yeridir:):):)
ben de çay içiyom 3 mü duble oldu 4 mü oldu bilmiyimmm.
afıyet olsun sehercım bakıyorumda hamsılerıde yemışsın akşam benım dıyetısyenım hamsıyı bugulama ızgara olarak sınırsız yıyebılırsın demıştı o yüzden üzülme canım gercı ben bır tane hamsıyle bır dılım ekmek yerım cünki ekmeksık asla yıyemem sevmıyorum cünkı
günaydınlar :) anca kalktım bende bugun oruçluyum gece 1 dilim kepekli ekmek 3 ince dilim kaşar peyniri domates salatalık yedim hepsi bu :)
şimdi yan komşumu bekliorum kahveye ama ilginç olanı hep ben oruçlu olduğum zamana denk gelio komşumun ziyareti ne hikmetse :)))