Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

SEHER YILDIZI teşekkur ederim Allah hepimizinkini kabul etsin hep ye ye olmuyor mideyi dinlendirmek lazım onunda ihtiyacı var :))

günaydınlar :) anca kalktım bende bugun oruçluyum gece 1 dilim kepekli ekmek 3 ince dilim kaşar peyniri domates salatalık yedim hepsi bu :)
şimdi yan komşumu bekliorum kahveye ama ilginç olanı hep ben oruçlu olduğum zamana denk gelio komşumun ziyareti ne hikmetse :)))
allah kabul etsın canım
günaydın güzeller..size bugün çok yazamıyorum...naısl keyifler..yarın büyük gün..acayip şişim ben yaaa yanıma aateşle yaklaşmayın diyorum herkese:)
bu sabah çok tahıllı ekmekten sanviç+3 ceviz ve şekersiz çayla kahvaltı ettim..
ara :yok..
şimdi yemeğe gidicem...
asucum sakın ama sakın ayrılma kesinlikle kg alıp geliyorsun bakınız bana
nıhalcım sanada tünaydın nasılsın
gitti misafirimmmm napyorsunuz bakalım:)
ben evı temızlemeyı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum

iyidir selmacım sen nasılsın canım?sırtı dün akşamdan beri deli gibi sancıyor işe de zor geldim erkenden sızdım akşam ama yine de dinlenemedim..canım da hiç çalışmak istemiyor nedir bu miskinlik anlamadım gitti..

iyidir selmacım sen nasılsın canım?sırtı dün akşamdan beri deli gibi sancıyor işe de zor geldim erkenden sızdım akşam ama yine de dinlenemedim..canım da hiç çalışmak istemiyor nedir bu miskinlik anlamadım gitti..

gecmış olsun canım havalar sogudukca her yerımızde bır sorun cıkıyor kendıne dıkkat et :1hug:

allah kabul etsın canım

nıhalcım sanada tünaydın nasılsın

ben evı temızlemeyı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum

saolasın canım bende evi temizlemiyi ufaktan ufaktan erteliorum ama benim temizlikcim geliyor onu aramaya bile üşeniyorum bugunlerde :) sen yeni mi evlisin?

elimphia geçmiş olsun dikkat et kendine çalışan bayansın dışarıdasın tabi etkilendin havalardan biz evde olduğumuz halde hastalanıyoruz :)

kıslar yaaa canım acayip tatlı yada börek çöre tarzı istiyor yaaaa. offff nolcek bilmiyom. bi kaç gün daha geçsin de minik bi çikilota yiyim dimi. banada yassık emmeç hele şu yarını bi atlatak da ondan sona.

eveeet şimdi asu ve selmaaa
nerdesnz siz kuzum zmn zmn evt hepimz kilo alıyoruız takımdan uzaklaşıyoruz
ama siz özellikle selmay iznin bitmedimi bana göre bitti
ayrılak diyorsunuz ama selamnn da dediği gbi dönip dolaşcağınz yer burası hmde + kilolarla
görün bakın yine de karar sizin

ben geldim ve gidiyorum arkadaşa gidiyorum akşamada misafirim var poğaça kek mercimek köftesi yaptım ama poğacam süperrr oldu hazır gibi 2 tane götürdüm bugün kendime hakim olamıyorum:( öptüm hepinizi

kıslar bencede biraz ara verin siz. hem ara verince insan hiç kilo almıyor ki .aksine iyicene zayıflıyor. gidin ttığ kimin dönersiniz. mesela bakın bana şekil sehwr yıldızında da görüldüğü gibi.
geçen sene 9 takımdan 72 73 leri görüp ayrıldım buraya 85,5 la sizin takıma geldim. ne vrkine topu topu 13 14 kilocukk. gidinde kafanızı dinneyin ecikk:roflol:

günaydın güzeller..size bugün çok yazamıyorum...naısl keyifler..yarın büyük gün..acayip şişim ben yaaa yanıma aateşle yaklaşmayın diyorum herkese:)
bu sabah çok tahıllı ekmekten sanviç+3 ceviz ve şekersiz çayla kahvaltı ettim..
ara :yok..
şimdi yemeğe gidicem...
asucum sakın ama sakın ayrılma kesinlikle kg alıp geliyorsun bakınız bana

bilmiyorumkismile çoğu hafta ya artı yada sabit çıkıyorum ve takımdaki arkadaşlarında motivesini düşürdüğüme inanıyorum kendime çeki düzen verip dönücem

eveeet şimdi asu ve selmaaa
nerdesnz siz kuzum zmn zmn evt hepimz kilo alıyoruız takımdan uzaklaşıyoruz
ama siz özellikle selmay iznin bitmedimi bana göre bitti
ayrılak diyorsunuz ama selamnn da dediği gbi dönip dolaşcağınz yer burası hmde + kilolarla
görün bakın yine de karar sizin

anlayışın için teşekkür ederim azracım gerçekten kendimi toparlamam lazım
sana söz eksi dönücem olumunekankayizsmile
hepinizi çok seviyorum inş. hedeflerimize kısa sürede ulaşırız olumunekankayizsmile

kıslar bencede biraz ara verin siz. hem ara verince insan hiç kilo almıyor ki .aksine iyicene zayıflıyor. gidin ttığ kimin dönersiniz. mesela bakın bana şekil sehwr yıldızında da görüldüğü gibi.
geçen sene 9 takımdan 72 73 leri görüp ayrıldım buraya 85,5 la sizin takıma geldim. ne vrkine topu topu 13 14 kilocukk. gidinde kafanızı dinneyin ecikk:roflol:

kaydirigubbakcemile:roflol::roflol::roflol:hiç güleceğim yoktu be gülüm...sen çok yaşa e mi..

ben geldim ve gidiyorum arkadaşa gidiyorum akşamada misafirim var poğaça kek mercimek köftesi yaptım ama poğacam süperrr oldu hazır gibi 2 tane götürdüm bugün kendime hakim olamıyorum:( öptüm hepinizi

şu poğaçanın tarifini alabilir miyiz Ayşe..Misafirler için elbette de ben hiç poğaça yapmadım..

bilmiyorumkismile çoğu hafta ya artı yada sabit çıkıyorum ve takımdaki arkadaşlarında motivesini düşürdüğüme inanıyorum kendime çeki düzen verip dönücem

hepinizi çok seviyorum inş. hedeflerimize kısa sürede ulaşırız olumunekankayizsmile

bizim motivasyonumuzu falan düşürmüyorsun canım...hiç öyle şeyleri aklına getirme lütfen..sen bilirsin elbette..ama ben de psikolojim iyi değil diye ayrı kalayım dedim bak olanlara 7 kg aldım..baktın kg alıyorsun hemen gel canım olur mu..

yarın görüüsn yapraqcım kaç kilo olduğumuzu
bu arada yarın saabah ilk işin burayay geçen hafatki kilonu ve cuma sabahı(yarın) kilonu yaz
bi bakcam ona göre listeye alcam

kaydirigubbakcemile:roflol::roflol::roflol:hiç güleceğim yoktu be gülüm...sen çok yaşa e mi..

bende gülün deyi yazdım allah hiç ağlatmasın inşş.

takımdan gidince aksine herşeyi boşluyor insan. tabi kararına saygı duyarız ama burda kalmak kilo kontrolü açısından daha iyi emin olabilirsin.

biraz daha düşün

kızlar kaç kilosunuz bi yazar mısnız? merak ettim

yarın büyük gün yaprakçım. gramcıklı minicik kilolarımızı yarın görürsün niş.. ben 85 gramlardayım. 100 gram bile deel. zafiyet geçircem nerdeyse zayıflıktan :roflol:

SEHER YILDIZI güldürdün beni yav :) valla benimde canım neler istiyor da yapmıorum inan evde olunca daha zormuş insan çalışınca iş güç dalıyor aklına bile gelmez yemek :) yani ben 10 seneye yakın çalıştım son zamanlarda aktif ful çalışıordum 12 saati geçiodu çalışmam ne günlerdi ya şimdi acı tatlı o günlerimi özledimmmmm :(((senağlama

Back
X