Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah kabul etsın canımgünaydınlar :) anca kalktım bende bugun oruçluyum gece 1 dilim kepekli ekmek 3 ince dilim kaşar peyniri domates salatalık yedim hepsi bu :)
şimdi yan komşumu bekliorum kahveye ama ilginç olanı hep ben oruçlu olduğum zamana denk gelio komşumun ziyareti ne hikmetse :)))
nıhalcım sanada tünaydın nasılsıngünaydın güzeller..size bugün çok yazamıyorum...naısl keyifler..yarın büyük gün..acayip şişim ben yaaa yanıma aateşle yaklaşmayın diyorum herkese:)
bu sabah çok tahıllı ekmekten sanviç+3 ceviz ve şekersiz çayla kahvaltı ettim..
ara :yok..
şimdi yemeğe gidicem...
asucum sakın ama sakın ayrılma kesinlikle kg alıp geliyorsun bakınız bana
ben evı temızlemeyı düşünüyorum ama sadece düşünüyorumgitti misafirimmmm napyorsunuz bakalım:)
iyidir selmacım sen nasılsın canım?sırtı dün akşamdan beri deli gibi sancıyor işe de zor geldim erkenden sızdım akşam ama yine de dinlenemedim..canım da hiç çalışmak istemiyor nedir bu miskinlik anlamadım gitti..
allah kabul etsın canım
nıhalcım sanada tünaydın nasılsın
ben evı temızlemeyı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum
günaydın güzeller..size bugün çok yazamıyorum...naısl keyifler..yarın büyük gün..acayip şişim ben yaaa yanıma aateşle yaklaşmayın diyorum herkese:)
bu sabah çok tahıllı ekmekten sanviç+3 ceviz ve şekersiz çayla kahvaltı ettim..
ara :yok..
şimdi yemeğe gidicem...
asucum sakın ama sakın ayrılma kesinlikle kg alıp geliyorsun bakınız bana
eveeet şimdi asu ve selmaaa
nerdesnz siz kuzum zmn zmn evt hepimz kilo alıyoruız takımdan uzaklaşıyoruz
ama siz özellikle selmay iznin bitmedimi bana göre bitti
ayrılak diyorsunuz ama selamnn da dediği gbi dönip dolaşcağınz yer burası hmde + kilolarla
görün bakın yine de karar sizin
kıslar bencede biraz ara verin siz. hem ara verince insan hiç kilo almıyor ki .aksine iyicene zayıflıyor. gidin ttığ kimin dönersiniz. mesela bakın bana şekil sehwr yıldızında da görüldüğü gibi.
geçen sene 9 takımdan 72 73 leri görüp ayrıldım buraya 85,5 la sizin takıma geldim. ne vrkine topu topu 13 14 kilocukk. gidinde kafanızı dinneyin ecikk:roflol:
ben geldim ve gidiyorum arkadaşa gidiyorum akşamada misafirim var poğaça kek mercimek köftesi yaptım ama poğacam süperrr oldu hazır gibi 2 tane götürdüm bugün kendime hakim olamıyorumöptüm hepinizi
bilmiyorumkismile çoğu hafta ya artı yada sabit çıkıyorum ve takımdaki arkadaşlarında motivesini düşürdüğüme inanıyorum kendime çeki düzen verip dönücem
anlayışın için teşekkür ederim azracım gerçekten kendimi toparlamam lazım
sana söz eksi dönücem olumunekankayizsmile
hepinizi çok seviyorum inş. hedeflerimize kısa sürede ulaşırız olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile:roflol::roflol::roflol:hiç güleceğim yoktu be gülüm...sen çok yaşa e mi..
bilmiyorumkismile çoğu hafta ya artı yada sabit çıkıyorum ve takımdaki arkadaşlarında motivesini düşürdüğüme inanıyorum kendime çeki düzen verip dönücem
takımdan gidince aksine herşeyi boşluyor insan. tabi kararına saygı duyarız ama burda kalmak kilo kontrolü açısından daha iyi emin olabilirsin.
anlayışın için teşekkür ederim azracım gerçekten kendimi toparlamam lazım
sana söz eksi dönücem olumunekankayizsmile
hepinizi çok seviyorum inş. hedeflerimize kısa sürede ulaşırız olumunekankayizsmile
kızlar kaç kilosunuz bi yazar mısnız? merak ettim