Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar kaç kilosunuz bi yazar mısnız? merak ettim

ben geçen hafta 2.7 kg verip 87.6 a düştüm canım..bu hafta çok verdiğimi hissetmiyorum ama bakalım..en az 1 kg olması lazım..olmak zorunda valla..yarın diyetisyen randevum da var hesap vercem vallahi..
bu arada kaptanım civanım yaprak sadece bizimle takılıyor kızcağızın kilo vermek gibi bir niyeti yok çünkü 62 kg..Listeye alma konusunu birdaha düşün bence..nasılsa o da bizden biri oldu artık..Takımdan yani o da..

valla ben takılıorum buraya :) amma takıldım kaldım ha :pp napiimmm bir ortam olsun dedim sizlerde güler yüzlüsünüz kaldım burda..benim içinde iyi oluyor en azından kilo kontrolum için :))
elimphia boyun kaç?

kaydirigubbakcemile:roflol::roflol::roflol:hiç güleceğim yoktu be gülüm...sen çok yaşa e mi..

bende gülün deyi yazdım allah hiç ağlatmasın inşş.

bilmiyorumkismile çoğu hafta ya artı yada sabit çıkıyorum ve takımdaki arkadaşlarında motivesini düşürdüğüme inanıyorum kendime çeki düzen verip dönücem

takımdan gidince aksine herşeyi boşluyor insan. tabi kararına saygı duyarız ama burda kalmak kilo kontrolü açısından daha iyi emin olabilirsin.

anlayışın için teşekkür ederim azracım gerçekten kendimi toparlamam lazım
sana söz eksi dönücem olumunekankayizsmile
hepinizi çok seviyorum inş. hedeflerimize kısa sürede ulaşırız olumunekankayizsmile

biraz daha düşün

kızlar kaç kilosunuz bi yazar mısnız? merak ettim

yarın büyük gün yaprakçım. gramcıklı minicik kilolarımızı yarın görürsün niş.. ben 85 gramlardayım. 100 gram bile deel. zafiyet geçircem nerdeyse zayıflıktan :roflol:

SEHER YILDIZI güldürdün beni yav :) valla benimde canım neler istiyor da yapmıorum inan evde olunca daha zormuş insan çalışınca iş güç dalıyor aklına bile gelmez yemek :) yani ben 10 seneye yakın çalıştım son zamanlarda aktif ful çalışıordum 12 saati geçiodu çalışmam ne günlerdi ya şimdi acı tatlı o günlerimi özledimmmmm :(((senağlama

gül gül canım.ahh ahh bende şimdi tosunumun yanında olsaydım keşke ben büyütseydim ama işte bazen çalışmak bazende çalışmamak lükstür ya şu anda benim için çalışmamak lüks olur canım yaaa

ya seher sen de matrak hatunsun ya:)ben adını da unuttum iyi mi..

kıs neediyim ben yandım onlar yanmasın deyi şettiriyom. bana kısaca gaye diyebilirsin.

valla ben takılıorum buraya :) amma takıldım kaldım ha :pp napiimmm bir ortam olsun dedim sizlerde güler yüzlüsünüz kaldım burda..benim içinde iyi oluyor en azından kilo kontrolum için :))
elimphia boyun kaç?
buldun bizim gibi ince hatunları ondan kendini motive ediyin dimi. üzülme canım sende bi gün bizim kimin tığ kimin olarsın.

kızlar ben gider iftara hazırlanmam lazım öpüorum sizler bye bye

canım tekrar allah kabul eylesin inşşallahh. eğer dua edersen bizim içinde et olur mu arkadaşım .hayırlı iftarlar olsun

asucum ayrılmak ne demek ya sensiz buranın tadı olmaz
nihalcim tarif kk dan sütlü gayfenin hamur işleri bölümünde pastane poğaçası yazıyor canım

bilmiyorumkismile
elimphia boyun kaç?

asucum ayrılmak ne demek ya sensiz buranın tadı olmaz
nihalcim tarif kk dan sütlü gayfenin hamur işleri bölümünde pastane poğaçası yazıyor canım

SAĞOL CANIM..BAKARIM..

gıslar beni gidiyom. keninize iyi bakın hemiii. yarın görüşürük. ben bugün regl oldum ve çok şişim inş etkilemez tartıyı. bu hafta ne de güzel dikkat etmiştim yafff.

bu günkı menumu yazayım kızlar

KAHVALTI ıkı dılım k ekmegı

bır haşlanmış yumurta

bır domatez yarım demet maydanoz ıkı üç tatal peynır dör zeytın

ARA bır portakal

ÖGLENR bır kıbrıt kutusu kek bır kıbrıt kutusu börek

AKŞAM bır dılım beşamel soslu sebzelı tavuk ıkı kaşık pılav

ve yeşıl salata

ara ıkı dıyet buskıvı

üç fıncan yeşıl cay

BIR SAAT YÜRÜYÜŞ 335 KCL

kızlar herkese iyi akşamlar..google dan şişman manifesto yazın ve çıkan linki mutlaka ama mutlaka okuyun..azimli bir bayanın 50 kg verişinin güncesi..çok faydalı şeyler var içinde..ona kaptırmış durumdayım şu anda...

ben bugün diyet falan unuttum yaaa neyse ne zamandır yemiyordum ama
bugün
sabah öğlen akşam toplamı yazıyorum
5 tane pogaca
2 dilim kek
mercimekli köfte
bütün günkü mönüm buydu çok mu abartmışım :(

bugün
5 tane pogaca
2 dilim kek
mercimekli köfte

arada böyle kaçamaklar olur ama bana hiç abartılmış gibi gelmiyor afiyet olsun canım benim ama kilo yapmasın olumunekankayizsmile​

bugün
5 tane pogaca
2 dilim kek
mercimekli köfte
:oklava::oklava:evettttttttt 1 poğaça ve bir keke göz yumabilirdim ama bu çok olmuş Ayşecim..

Back
X