Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azra_sila başka takıma üye oldun mu die hayır hiç bir takıma üyeliğim yok saten ben kk da yeniydim araştırken diyet grubları die okudum tesadüfen 8.takıma giriverdim:) birde online yazışmalar olunca hoşuma gitti burası hem sohbet hem diyet:) başka ne isterim ki zemuszemus

ya bağlantım acayip yavaş sinir oldum offff şey sorcaktım genital bölge için gideniniz var mı die? ben bacaklar komple kollar koltuk altı die gittim çok memnun kaldım saten :) sorun genital de :)

evet cnm gidiyorum iki seansa gittim bu perşembe 3. seansa gidicem..ben de koltuklatı tüm bacak kollar ve genitale gidiyorum..başka yer de kalmadı zaten:1ninca:

genital bende yaptırmak istiyorum ama ne bilim bazı yönlerden çekiniorum keyfiyata kaçıor bilmem anlatabiliyor muyum dinen caizmi onuda araştırdım :(

SEHER YILDIZI bende yaptı yemeğimi pırasa pişirdim :Pp ama eşim balık getirmiş iyimi :)onuda yapıcam gel yiyelim sende yemek yoksa :)

genital bende yaptırmak istiyorum ama ne bilim bazı yönlerden çekiniorum keyfiyata kaçıor bilmem anlatabiliyor muyum dinen caizmi onuda araştırdım :(

cnm benim neden keyfiyata kaçıyor o kısmı anlayamadım..ben çalışıyorum ve İzmirde yaşayan ve sadece ordaki tanıdık bir kuaföre o bölgem ağda yaptırabiliyordum çünkü yıllarca jiletle çok kötü hale gelmişti ..oraya alışmıştım ama ist a taşınınca utancımdan hiçbiyere gidemedim ve çok zorlandım..baktım olmayacak doğumdan önce başlayım dedim en son seansa gideli bir ayı geçti ve inanılmaz rahatım..bebek teni gibi resmen nerdeyse hiç çıkmadı..ağdaya vs. kendi zaman ayıramayan herkese şiddetle tavsiye ediyorum..
dinen caiz konusunu da hiç araştırmadım canım aklıma caiz olmadığıyla ilgili birşey gelmedi çünkü..

keyfiyat derken doğumda mesela erkek doktora görünebiliyorsun çünki mecburi ama lazerde zorunluluk yok kadının mahrem olan yerini göstermesi zaruriyet dışında caiz değil miş benim lazeri yapan kız peçete koyarız diyor ama oda olmaz sonuçta açıyorsun ne bilim ya bende doğum öncesi hazırlık olsun die istedim ama korkuyorum işte...

ben gelebilir miyimmmmmmm bayılırım balığa ve kaç gündür sayıklıyorumm..benim eşim ne zaman balık alıp gelcek acepCADIARZU

gelebilirsin tabi seher gelene kadar :Pp sen de istanbuldasın :) hangi semttesin acep balıkları ona göre koyayım tavaya soğumasınlar :)))

SEHER YILDIZI bende yaptı yemeğimi pırasa pişirdim :Pp ama eşim balık getirmiş iyimi :)onuda yapıcam gel yiyelim sende yemek yoksa :)

pırasa yemeğini kıymalı ve bol limonlu bayılırım kaşıkla yemesine. hımmmmm
ama kociş yemiyor malesef. aldımda annemlerde pişireceğim.
gelsemmi ki acep şüüle bi tabak yiyip giderdim kocişte baksın başının çaresine

cnm benim neden keyfiyata kaçıyor o kısmı anlayamadım..ben çalışıyorum ve ızmirde yaşayan ve sadece ordaki tanıdık bir kuaföre o bölgem ağda yaptırabiliyordum çünkü yıllarca jiletle çok kötü hale gelmişti ..oraya alışmıştım ama ist a taşınınca utancımdan hiçbiyere gidemedim ve çok zorlandım..baktım olmayacak doğumdan önce başlayım dedim en son seansa gideli bir ayı geçti ve inanılmaz rahatım..bebek teni gibi resmen nerdeyse hiç çıkmadı..ağdaya vs. kendi zaman ayıramayan herkese şiddetle tavsiye ediyorum..
dinen caiz konusunu da hiç araştırmadım canım aklıma caiz olmadığıyla ilgili birşey gelmedi çünkü..

valla çalışınca o kadar zorki anlatamam. ben hep jilet kullanırdım. 5 senedir ağda yapıyom. koltuk altı genital ve bacak nerdeyse 1 saatimi alıyor. keşke gidebilsem bende. teyzem ful bütün vücut (göbeğinde de vardı kollar dahil) 900 tl ye yaptırdı bitene kadar tek fiyat ki o para ödedikten sonr komplesi 600 oldu. hiç bişiy değil aslında mantıklı düşününce.
ben gelebilir miyimmmmmmm bayılırım balığa ve kaç gündür sayıklıyorumm..benim eşim ne zaman balık alıp gelcek acepCADIARZU

arkadaşım üzmek istemem seni emme kendiliğinden alıp gelmesini beklersen çok beklersin. arayacaksın canım çok balık istedi diyeceksin. akşamınan da yüzüne değil direk eline bakceksin. eee erkekleri iteklemezsen gitmezler.

ahhh erkekler demişken dün akşam hayatımın monotonluğundan adam akıllı sosyal aktivitemin olmadığından dem vurdum kocişe biraz söylendim ee dedim belkim farkına varır bişiylerin. arkasına ne dese beğenrsiniz
' canım bu sene tatile gitmeyelim yaaa evde geçirelim senelik iznimizi ':oklava:
yuh diyom başkada bişiy demiyom. topu topu bi geçen sene gittik

Son düzenleme:
SEHER YILDIZI eheheheh bende dün akşam aynı konuyu açtım tatil işini hafta sonu kaçak yapalım dedim :) bende aldım lafımı oturuorum k.... üstünde :Pp ama adam haklı balyında Bodruma ordan gelince de Ramazan umresine götrüdü beni yeni geldik bide yeni araba aldı aslında haksızlık yapıorum gibi geldi bak şimdi :)p biraz daha oturayım ben yaza allah kerim:)))

Back
X