Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu arada kim lazer epilasyona gidiyordu? Bişey soracağım da :)
Yaprakcım ben yenı evlı degılım ıkı tane cocugum var bırı lıse bırısıde 8 sınıfa gıdıyor
kızlar bu arada kim lazer epilasyona gidiyordu? Bişey soracağım da :)
ben de gidiyorum canım..
ya bağlantım acayip yavaş sinir oldum offff şey sorcaktım genital bölge için gideniniz var mı die? ben bacaklar komple kollar koltuk altı die gittim çok memnun kaldım saten :) sorun genital de :)
genital bende yaptırmak istiyorum ama ne bilim bazı yönlerden çekiniorum keyfiyata kaçıor bilmem anlatabiliyor muyum dinen caizmi onuda araştırdım![]()
SEHER YILDIZI bende yaptı yemeğimi pırasa pişirdimp ama eşim balık getirmiş iyimi :)onuda yapıcam gel yiyelim sende yemek yoksa :)
ben gelebilir miyimmmmmmm bayılırım balığa ve kaç gündür sayıklıyorumm..benim eşim ne zaman balık alıp gelcek acepCADIARZU
SEHER YILDIZI bende yaptı yemeğimi pırasa pişirdimp ama eşim balık getirmiş iyimi :)onuda yapıcam gel yiyelim sende yemek yoksa :)
cnm benim neden keyfiyata kaçıyor o kısmı anlayamadım..ben çalışıyorum ve ızmirde yaşayan ve sadece ordaki tanıdık bir kuaföre o bölgem ağda yaptırabiliyordum çünkü yıllarca jiletle çok kötü hale gelmişti ..oraya alışmıştım ama ist a taşınınca utancımdan hiçbiyere gidemedim ve çok zorlandım..baktım olmayacak doğumdan önce başlayım dedim en son seansa gideli bir ayı geçti ve inanılmaz rahatım..bebek teni gibi resmen nerdeyse hiç çıkmadı..ağdaya vs. kendi zaman ayıramayan herkese şiddetle tavsiye ediyorum..
dinen caiz konusunu da hiç araştırmadım canım aklıma caiz olmadığıyla ilgili birşey gelmedi çünkü..
ben gelebilir miyimmmmmmm bayılırım balığa ve kaç gündür sayıklıyorumm..benim eşim ne zaman balık alıp gelcek acepCADIARZU