Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

geçmiş olsun canım :S şişkinlik emziriyorsan ondan olabilir mi canım
yok canım emzirmiyorum 3 yaşında olcak yakında , hamilelikten korkuyorum inşallah değildir
:18:
sizler nasılsınız kızlar,
kim evli kim bekar kim ne iş yapıyor kaç yaşındasınız? hangi şehirdesiniz biraz tanıyalımmı birbirimizi ?

ben başlayım, 79 luyum , 4 yıllık evliyim, 3 yaşında bir bal küpü oğlum var, bursadayım, işletme mezunuyum çalışıyordum ama oğlum küçükken ayrıldım şimdi yine iş arıyorum

günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum..bırkac gündür uğrayamadım foruma bazı ailevi meselelerden dolayı kusuruma bakmayın lütfen :( hemen dünkü menümü paylaşayım

sabah 3 dilim kızarmış ekmek zeytin peynir salça krem peynir ve şekersiz açık çay ile

öğlen bir tabak koskos pilavı, az fırında pişmiş köfte ve yoğurt

akşam 1 dilim tam tahıllı ekmek, fırında pişmiş köfteden ve yine yoğurt yanına iki kaşık o pilavdan

toplamda iki litre su, arada bir yeşil elma ve 1 kupa yeşilçay ve 1 kupa da kiraz saplı form çay

yok canım emzirmiyorum 3 yaşında olcak yakında , hamilelikten korkuyorum inşallah değildir
kim evli kim bekar kim ne iş yapıyor kaç yaşındasınız? hangi şehirdesiniz biraz tanıyalımmı birbirimizi ?

ben başlayım, 79 luyum , 4 yıllık evliyim, 3 yaşında bir bal küpü oğlum var, bursadayım, işletme mezunuyum çalışıyordum ama oğlum küçükken ayrıldım şimdi yine iş arıyorum

günaydın kaptan inş istediğin gibi olur durum hayırlısı olsun..ben de 24 yaşındayım öğretmenim bekarım işte böyle :)

benim aklıma geldi göğüslerde şişlik diyince ama demiyim dedim...hayırlısı olsun hakkında...

herkese kocaman tunaydinlar..
kizlar bugun dukana basladimm size sormak istediklerim var dukan kitabinda tursu yenilebilir yazmis sogan falanda dogri dimi yanlis anlamamusim ekstralar yazdigi yerde yaziyorda??

Birde kizlar tamamen yagsiz peynir bulamadim siz nasil peynir yiyorsunuz?
Yuzde 43 yagi azaltilmis bi krem peynir bulabildim birde light karper

8 Mayıs Mesaj Sayıları

allmost : 13 :65: :46:

cimcime81 : 12:32: :46:

edaa00 : 9 :46:

yilike : 9 :46:

papatya89 : 6 :46:

şekerkızcandy : 5 :46:

umutlayasasen : 0 :47:
gececek : 0 :47:
acalya : 0 :47:
eloisee : 0 :47:

83 doğumluyum İzmirliyim Bekarım Öğretmenim ve İstanbulda yaşıyorum:34::34:

canım bende dukan yaptım ve özellikle ilk evrede süper kilo verdim ama bu benim düşüncem tabi bu kadar sısı sıkıya yapma ömrünün sonuna kadar yağsız yoğurt arayamazsın yarım yağlı olsun peynirde ben hiç liğhtını almadım ama nasıl rahat edersen öyle yap yinede tatlım benimkisi sadece öneri:)

canım bende dukan yaptım ve özellikle ilk evrede süper kilo verdim ama bu benim düşüncem tabi bu kadar sısı sıkıya yapma ömrünün sonuna kadar yağsız yoğurt arayamazsın yarım yağlı olsun peynirde ben hiç liğhtını almadım ama nasıl rahat edersen öyle yap yinede tatlım benimkisi sadece öneri:)

Canim sen nasil yaptin mesela ? Kitabi okudum ama orada herseyin yagsizi diyor cok zor yani sen kilo verdiysen bana biraz neler yedigini falan anlatsenin gibi uygulayayim

81 doğumluyum...8 yıllık evliyim...çalışmıyorum....7 aylık bir oğlum var....istanbuldayım...adım şule....
herkese kocaman tunaydinlar..
kizlar bugun dukana basladimm size sormak istediklerim var dukan kitabinda tursu yenilebilir yazmis sogan falanda dogri dimi yanlis anlamamusim ekstralar yazdigi yerde yaziyorda??
soğanı bolca kullanmanı avsiye ediyo..ama turşu saadece salatalık turşusu olucak...çok fazla tüketmemek gerekiyo..
light süt ürünlerinin epsini kullanabilirsin..
8 Mayıs Mesaj Sayıları

allmost : 13 :65: :46:

cimcime81 : 12:32: :46:

edaa00 : 9 :46:

yilike : 9 :46:

papatya89 : 6 :46:

şekerkızcandy : 5 :46:

umutlayasasen : 0 :47:
gececek : 0 :47:
acalya : 0 :47:
eloisee : 0 :47:

ellerine sağlık canımcım