Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hepinize günaydın kızlar :) neşeli, huzurlu ve en önemlisi sağlıklı bir gün diliyorum herkese..bugünkü menümü paylaşayım hemen

sabah 2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, krem peynir, beyaz peynir domates salatalık ve şekersiz açık çay

arada 2 bardak çay

öğlen taze fasülye 1 dilim tam tahıllı ekmek

arada 1 kupa çubuk tarçın ilaveli yeşil çay (size de tavsiye ederim kızlar metabolizmayı hızlandırıyormus kaynar suyu o içindeyken döküyorum baya iyi oluyor)

akşam tekrardan taze fasülye domates salatalık ve 1 dilim tam tahıllı ekmek

yatmadan önce 1 kupa kiraz saplı form çayı ve toplamda 2 litre su ve yürüyüş var
güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun :nazar:
dün bana msj sayını atmamışsın ama tatlım 0 yazmak zorunda kaldım uyarı cezası alacaksın dikkat et :34:

kızlar kızarmış ekmeğin kalorisi normal ekmeğe göre ortalama 30 kalori daha azmış
kahvaltıda 2 dilim kızarmış yersek 60 kalori kardayız :87:

ben hemen menüme geçeyim...bugün biraz cozuttum...:17::17::17:

sabah:
kepekli ekmekle sandwiç
beyaz peynir
salam
süt

öğlen:
türlü
yoğurt
1 dilim ekmek

ara:
4 grissini
süt

akşam :
karnıyarık yedim 1 tane
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

akşam bu kadar ağır yemezdim ama evde değildim...çok da açtım mecbur kaldım anlayacağınız...benim de bu haftaki kaçamak günüm bu olsun:((
öyle olcak artık yapçak bişey yok, yarın cuma bu arada unutma bugünü hafif geçir :20:

canım inan adam gibi kiloda vermedimgerçi ayda 4 fene değilama herkez çokincedin diyo sporun etkisi sanırım artık 40 beden çok rahat oluyo da cuma yola çıkıyorum 3 gün annimleyim kara kara düşünüyorum napçaam diye :(bide uzağım ya Allllaaahhh yandım ben:((
elinden geldiği kadar diren canım, yemek zorunda kalırsanda az ye ve booool su iç, emeklerini boşa çıkarma, birde tabi takımıda etkiler aldığın kilolar :20:

hepinize günaydın kızlar :) neşeli, huzurlu ve en önemlisi sağlıklı bir gün diliyorum herkese..bugünkü menümü paylaşayım hemen

sabah 2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, krem peynir, beyaz peynir domates salatalık ve şekersiz açık çay

arada 2 bardak çay

öğlen taze fasülye 1 dilim tam tahıllı ekmek

arada 1 kupa çubuk tarçın ilaveli yeşil çay (size de tavsiye ederim kızlar metabolizmayı hızlandırıyormus kaynar suyu o içindeyken döküyorum baya iyi oluyor)

akşam tekrardan taze fasülye domates salatalık ve 1 dilim tam tahıllı ekmek

yatmadan önce 1 kupa kiraz saplı form çayı ve toplamda 2 litre su ve yürüyüş var
güzel menü canım tebrikler :46:

9 mayıs mesaj sayımı
umutlayasasen 20 :65: :65: :66: :46:
cimcime81 13 :32: :46:
gececek 13 :32: :46:
allmost 12 :46::46:
eda00 12 :46::46:
papatya 89 12 :46::46:
şekerkızcandy 10 :46::46:
yilike 6
:46:
eloisee 0 :47:
acalya 0 :47:
eline sağlık melikecim

kızlar kızarmış ekmeğin kalorisi normal ekmeğe göre ortalama 30 kalori daha azmış
güzelde canım, kızarmış ekmek hiç doyurmuyorki nedense , kızartırsam ben üç dilim yerim tereyağlı falan böyle :52:

nasılsınız kızlar,
bugünü mümkün olduğu kadar hafif geçirelim yarın cuma malumunuz
derece alırız inşallah
benim şişkinliğim iniyor bu arada, dün 81 dim bu sabah 80.4 çıktım soğan suyuna devam :8:

nasılsınız kızlar,
bugünü mümkün olduğu kadar hafif geçirelim yarın cuma malumunuz
derece alırız inşallah
benim şişkinliğim iniyor bu arada, dün 81 dim bu sabah 80.4 çıktım soğan suyuna devam :8:

Ben iyiyim kaptancım sen nasılsın ?
İnşallah yarına daha az çıkarsın :16:
Ben hiç çıkmadım tartıya 1 kilodan az vermiş olmak istemiyorum bu hafta çok uğraştım çünkü :S

benim veremeyeceğim kesin canım, 80.1 dim geçen hafta, en azından okadar olayım diye uğraşıyorum
senin menülerin sporun güzeldi bu hafta kesin vermişsindir

Kızlar dünkü deli gibi sporumun ardından bacaklarımı 2 kat ağır hissediyorum:(((Ya şu sporu ben mi cozutuyorum yoksa vücudum mu hemen tepki verip kaslaşıyo anlayamadım:(((İnşallah yarına kilo olarak dönmez bana:(((bu hafta cididi ciddi spor yaptım çünkü:(

kızlar moralinizi bozmak istemem ama evden çıkarken doktorumda izledim ismini unuttum diyetisyen kızarmış ekmek normal ekmeğin susuz halidir su kalorisiz olduğuna göre kızrmış ekmek ile normal ekmek arasında hiç bir kalori farkı yoktur dedi:17::17::17:

benim veremeyeceğim kesin canım, 80.1 dim geçen hafta, en azından okadar olayım diye uğraşıyorum
senin menülerin sporun güzeldi bu hafta kesin vermişsindir

İnşallah olursun kaptancım.
Bende kas yaomış olmaktan korkuyorum. Yağdan gitmiştir belki ama kas olduysa fazla fark çıkmaz biliyosun.

Kızlar dünkü deli gibi sporumun ardından bacaklarımı 2 kat ağır hissediyorum:(((Ya şu sporu ben mi cozutuyorum yoksa vücudum mu hemen tepki verip kaslaşıyo anlayamadım:(((İnşallah yarına kilo olarak dönmez bana:(((bu hafta cididi ciddi spor yaptım çünkü:(

Canım çok fazla yüklenmeseydin kendine. Allah korusun bişey falan olur sonra :S

yüklenme canım okadar kendine
herşeyin azı karar çoğu zarar :34:

İnşallah olursun kaptancım.
Bende kas yaomış olmaktan korkuyorum. Yağdan gitmiştir belki ama kas olduysa fazla fark çıkmaz biliyosun.
a :S

takma kafana canım , vermişsindir bence

ben çıkıyorum kızlar, akşama görüşürüz yine
bu arada herkes bildirimde buluncak yarın değilmi, açelyada döndü izinden

yüklenme canım okadar kendine
herşeyin azı karar çoğu zarar :34:

takma kafana canım , vermişsindir bence

ben çıkıyorum kızlar, akşama görüşürüz yine
bu arada herkes bildirimde buluncak yarın değilmi, açelyada döndü izinden

İnşallah kaptancım.
Görüşrüüüüz :)

yarın sınıfta sunum yapacağım ama daha hiç hazırlanmadım :53:
kk ya girip bakmaktan hazırlanamıyorum ya :9: kovun beni kızlar yoksa 0 alacağım dersten :64:

çalış dersine melikecim biz burdayız hep :)
inşallah 100 alırsın

bu arada iki kişi çağırdım takıma, hem taze kan olur, hareketlenmiş oluruz paylaşımlarımız artar :34:

çalış dersine melikecim biz burdayız hep :)
inşallah 100 alırsın

bu arada iki kişi çağırdım takıma, hem taze kan olur, hareketlenmiş oluruz paylaşımlarımız artar :34:
iyi yapmışsın....dediğin gibi taze kan iyidir...bizde vampirler gibi:1::1::1:
kk ya girip bakmaktan hazırlanamıyorum ya :9: kovun beni kızlar yoksa 0 alacağım dersten :64:

Allah zihin açıklığı versin melikem...umarım iyi bir not alırsın canım

ihmal etme hazırlığını canım içi dışı sunum olmuş olan bi kişi olarak diyorum eğer hocan soru soran bi tipse slaytları okuyup geçemessin de moralin bozulur sonra hadi bakalım artık ders başına git sen :1: Allah kolaylık versin

Back
X