Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canim cok sikkin ya ben napicam bu kilolarla yine butun motivasyonum uctu ghwitti offff cikolatya sarmaktan korkuyorum

Canım sıkma canını.
Senin son 5 kilon bu. Ve son kilolar en zor giden kilolar.
Sakın öyle bişey yapma hemen kilo alırsın. Ve 1 haftanı aldığın kiloya harcarsın buda seni hedefinden 1 hafta uzaklaştırır.
Hem azda olsa gidiyo canım ya hiç gitmemesinden iyidir bide böyle bak olur mu :)

evliyim canım 3 yaşına girmek üzere olan bir paşam var,
hamileliğimde çok kilo aldım ben kaç sene oldu hala vermeye çalışıyorum ama buranın çok etkisi oluyor
yediklerime bile yazamam bunu diye dikkat ediyorum
çalışmıyorum kayra bebekken ayrıldım, şimdi iş arıyorum ama çalışmaya alışık olunca insan sıkılıyor evde

Allah bağışlasın canım,
Benim de bebek yok, ama düşünüyoruz yakında, bi de o olursa iyice şişerim diye düşündüm, hamile kalmadan biraz vereyim en iyisi dedim.
Çalışma konusunda çok haklısın, inşallah kendine uygun bi iş bulursun evden yapılabilecek, ya da evladın biraz daha büyüyünce belki yine başlarsın.
İnternetten satış falan düşündün mü hiç?

geldim kızlar...tekrar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum..

Son düzenleme:
canim cok sikkin ya ben napicam bu kilolarla yine butun motivasyonum uctu ghwitti offff cikolatya sarmaktan korkuyorum

hayır tatlı SAKKKIIIINNN bak seninle süper bi dukana başlıyoruz bu hafta tamam mı yani bende sana katılıyorum İzmir dönüş sıkı sıkı pes etmek yok:)

hayır tatlı SAKKKIIIINNN bak seninle süper bi dukana başlıyoruz bu hafta tamam mı yani bende sana katılıyorum İzmir dönüş sıkı sıkı pes etmek yok:)

ama iki gün atak yaptım hemde tam uydum bir haftada vere vere 500 gram vermişim ben sevmedim bu dukanı ya sinir oldum adetimede daha 4-5 gün var yani...

ama iki gün atak yaptım hemde tam uydum bir haftada vere vere 500 gram vermişim ben sevmedim bu dukanı ya sinir oldum adetimede daha 4-5 gün var yani...

Tatlım bak dukan yapma ozaman belki bünyen ete duyarlıdır et kilo vermeni geciktiriyodur;mesela doktorlar hep meyve yemek çok yararlı diyolar ama ben meyve yemeyince gerçekten çok iyi kilo verebiliyorum hakveriyorum sana canın çok sıkkın şuan ama bu hafta gerçekten daha iyi olacak hem bak 500 de olsa verdiiinnn tatlım:)

merhaba kızlar ben yeni üye oldumda bu takıma girdim ne zaman başlıyo ne zaman bitiyo bilgilendirirseniz sevinirim diyet yapmayı düşünüyorum

boğaz iltahabı dedi dr...antibiyotik verdi...neyse ateşi düştü de biraz uyur inşallah...çok ağladı yavrum...daha çok küçük ablası...kıyamıyo insan...derdini anlatabilse...:14:
geçmiş olsun canım tekrar, ateşi düşmüş gözünaydın ama antibiyotik mikroplarla mücadele ederken sık sık ateşi yükselebilir, ben bu gece bekle derim, biz eşimle iki saat birimiz uyuyup birimiz bekliyorduk çok hastayken, inşallah çabucak iyileşir mis kokulu kuzu

merhaba kızlar ben yeni üye oldumda bu takıma girdim ne zaman başlıyo ne zaman bitiyo bilgilendirirseniz sevinirim diyet yapmayı düşünüyorum

hoşgeldin canım, ben takımın kaptanıyım , kuralları yazarım birazdan, kendini tanıtırmısın, kilonu, hedef kilonu, nerdesin, evlimisin ne iş yaparsın :34:

canım öncelikle sana kuralları yazayım.

Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamızgerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmakyada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparkenbirbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesinki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğeryazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Suiçemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızıyerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımızolduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

kızlar 3. olmuşuz bu arada , hepinizi tebrik ediyorum , haftaya birinci olalım ha gayret :13:

ikinci bir konu umutlayasasen, izmire gidiyormuş 3 gün izinli olacak, mesaj sayım sırası ondaydı ,kim sayabilir iki gün onun yerine
5 mesajdan sonrasını 5+ diye belirtmeniz yeterli, sonuna kadar saymaya uğraşmayın

ben gidiyorum bütün gün burda olduğum için mutfak diz boyu toparlamam lazım

Tatlım bak dukan yapma ozaman belki bünyen ete duyarlıdır et kilo vermeni geciktiriyodur;mesela doktorlar hep meyve yemek çok yararlı diyolar ama ben meyve yemeyince gerçekten çok iyi kilo verebiliyorum hakveriyorum sana canın çok sıkkın şuan ama bu hafta gerçekten daha iyi olacak hem bak 500 de olsa verdiiinnn tatlım:)

canım bencede bana yaramadı bu diyet ..
normal yeme düzenimle daha iyi veriyordum ben... :(((

Son düzenleme:
10 mayıs mesaj sayımı
eda00 13 :65: :46:
papatya89 12 :62::46:
allmost 9 :62::46:
yilike 8:46:
şekerkızcandy 7:46:
umutlayasasen 5:46:

cimcime81 0 oğluşu hasta :(
gececek 0:47:
eloisee 0:47:
acalya 0:47:

Son düzenleme:
Canım sıkma canını.
Senin son 5 kilon bu. Ve son kilolar en zor giden kilolar.
Sakın öyle bişey yapma hemen kilo alırsın. Ve 1 haftanı aldığın kiloya harcarsın buda seni hedefinden 1 hafta uzaklaştırır.
Hem azda olsa gidiyo canım ya hiç gitmemesinden iyidir bide böyle bak olur mu :)

haklısın canım ama atakta çok verirsin dediler kendimi öyle hazırlamışım ki şok oldum resmen ... sanırım bu dukanı yapmayacağım yinede sağol canım ...
iyiki varsınız

Son düzenleme:
Back
X