Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklı olabilirsin canım bu aralar çok yoğunum oturup birşeyler hazırlamaya vakit bulamıyorum evde ne varsa yiyorumSpecial k'lı aran biraz fazla olmuş,bir de ekmeği çok tüketmişsin bence.
Kızlar bugünkü menüm
Sabah
5 adet minik pişi
1 kk peynir
Domates
Salatalık
Çay
Ara
3 yulaflı bisküvi
Öğle
Yarım tabak semizotu yemeği
1 kase yoğurt
Ara
1 adet kuru kayısılı actiivia
Akşam
4 adet yaprak sarması
1 adet biber dolması
1 kase cacık
1.5 lt su,1 fincan yeşil çay
adet mi olacaksın?kızlar yaaa ben abartılıda yemiyorum buaralar sık sık yürüyorum ayakta ders anlatmaya çalışıyorum hiç oturmamaya çalışıyorum ama Allahım ya okadar şişimki ya karnım davul gibiii ama hiçbirşey yemediğimdede patlıyacak gibiyim ya ne yapmalıyım sıcaklardan mı acaba((Tartıya çıkmaya korkuyorum
![]()
kızlar modemim bozuk giremiyorum....arkadaşın tlf nunda yazıyorum bu satırları size :)))...aklım hep sizde...eşim bu akşam halletmeye çalışıcak...kızmayın bana seviyorum sizi çok...
haklı olabilirsin canım bu aralar çok yoğunum oturup birşeyler hazırlamaya vakit bulamıyorum evde ne varsa yiyorum
senin menünde güzel olmuş pişi yağlı birazcık birde spor yapıyor musun?
yazsam topa tutarsınız, tarhana çorbası içtim canım, az az yemeğe çalışıyorumŞeker kaptanıııımmmyemek yemeden gelin derkeeeeennn?????kaçamak kaçamak kaçamak mııııı yoksam![]()
sporun çok iyi, suyuda daha içersin, ama dolma sarma bunlar hep pirinçli amaKızlar bugünkü menüm
Sabah
1 adet activia
Yarım kase eti form müsli
Ara
3 adet bisküvi
Öğlen
4 adet sarma
1 adet biber dolması
Yarım kase yoğurt
Ara
10 adet erik
1 bardak yeşil çay
Akşam
Hala sarma ve dolmadan var ama canım patates salatası istedi onu yapıcam
Bu saate kadar su 1.5 lt
40 dk yürüyüş+30 dk spor
yazsam topa tutarsınız, tarhana çorbası içtim canım, az az yemeğe çalışıyorum
doğumgünü menüsü ya biraz fazla
sporun çok iyi, suyuda daha içersin, ama dolma sarma bunlar hep pirinçli ama
tam bilgim yok bu konuda ama canım herşeyin azı karar, çoğu zarar derlerkızlar birşey sormak istiyorum kardiyo egzersizlerini koşma,yürüme,leslie gibi fazla yapmanın bir zararı olur mu? fazla derken günde 2 saat gibi
çok ta kötü değil menün canım ama yeme daha fazlakızlarrr hanii bi ara zorla yiyiyodum ya şimdide doyamıyoruuuuuuuuuuumm
tatlı tatlı tatlı ölücem tatlı diye(
SABAH:
kayısılı ılık su
2dilim ekmek
peynir
yumurta
5 zeytin
tahili pekmezebirkere ekmek bandım:26::26::26:
ÖĞLE:
1 bardak süt
1 dilimkek
içli köfte
AKŞAM:
yoğurt
peynirli tost
elma
çok abarttım bugün biliyorum ama halaaaa tatlı diyorum ya![]()
gayet güzel canımsabah:2 dilim tam buğday ekmeği,peynir,domates
öğle:1 paket balık kraker,1 kase yoğurt
ara:1 salatalık ve 1 kase yoğurt
akşam:2 kaşık bakla,2 kaşık bezelye,1 kaşık pilav,bol salata
1 kiraz saplı form çayı,1 kupa yeşil çay,yarım bardak maydanoz suyu
45 dk yürüyüş,leslie ile 4 mil![]()