Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar :) menümü paylaşayım bu arada benim kilo vermeyi hızlandırmam lazım 8 hazirana kadar seminer donemlerimiz başlıyo ve toplantılarımız falan oluyo daha zayıf daha fit görünmek istiyorum !!! yoğunluktan dolayı bayadır spor yapamıyorum yürüyüş haricinde, yani pilates şekillendirici bölgesel hareketler o yüzden acilen toparlanmalıyım diyorum spor konusunda :D benim belli bir düzenim pilates topum bandım ağırlıgım falan var ama internetten izleyerek yaptığınız hızlı etkisi olan video vs önerip destek olursanız çok sevinirim :)

sabah

kahvaltıdan önce 1 bardak su

2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, krem peynir salça zeytin ve şekersiz açık çay

öğlen

1 kase çorba 4 kaşık salçalı makarna yanında yoğurt

arada 1 kupa şekersiz sütlü kahve

akşam

1 kase çorba 1 tabak enginar ve yeşil salata yarım dilim kadar tam buğday ekmeği

yatmadan önce 1 su bardağı kadar çilek

toplamda 2 lt su ve yarım saat dans

yeni bir hayatı izleyen var mı kızlar? elenen yarışmacılar geri döndü hakanı görünce sesli güldüm ya o nasıl bir bakıştı öyle :9:
bestecim sağol canıım Allah hepimize kolaylık versin

selam kızlar :) menümü paylaşayım bu arada benim kilo vermeyi hızlandırmam lazım 8 hazirana kadar seminer donemlerimiz başlıyo ve toplantılarımız falan oluyo daha zayıf daha fit görünmek istiyorum !!! yoğunluktan dolayı bayadır spor yapamıyorum yürüyüş haricinde, yani pilates şekillendirici bölgesel hareketler o yüzden acilen toparlanmalıyım diyorum spor konusunda :D benim belli bir düzenim pilates topum bandım ağırlıgım falan var ama internetten izleyerek yaptığınız hızlı etkisi olan video vs önerip destek olursanız çok sevinirim :)

sabah

2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, krem peynir salça zeytin ve şekersiz açık çay

öğlen

akşam

1 kase çorba 1 tabak enginar ve yeşil salata yarım dilim kadar tam buğday ekmeği

çok beğendim menünü :46:

canııımm tamam süper menü deeeee ama hiç bişeyyememeişsin canımcım ya:53::53::53:

hehehehe :1: geçen hafta öyle şeyler yedim ki 1 hafta hiç bişey yemesem anca kilo veririm :52:

sabah

öğlen

akşam

menün güzel ben ebru şallının dvdsini yapıyorum baya inceltiyor selülit savar programı deneyebilirsin ben bugün tekrar başlıyorum :16:

bu arada menünü beğendim :nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar merhaba kardeş takımınızdan nagi ben
az önce kaptanınız emel aradı kayra paşam pcye su tabancasıyla su sıkmış :50: pc ne zaman tamir edilir yada yenisi ne zaman alınır şuan için bir fikri yok geçici bir süreliğine dönmek üzere ayrıldı kabul edip kendinize bir kaptan tayin etmenizi rica etti hepinize slmları var :16:

merhaba nagi :16:

hay aksi çok üzüldüm umarım bir an önce yanımızda olur.

kaptan yardımcımız edam var ama bu aralar yok galiba :17:

içimizden birini seçmek lazım tabi ben hariç :1:

bugünkü menüm:

sabah
ballı süt
peynir
yumurta
2 dilim ekmek

öğle
1 kepçe mercimek çorbası
2 köfte
3 kaşık pilav
ayran

ara
kiraz
malta eriği

akşam
3 köfte
salata
yoğurt
1 dilim ekmek

2.5 litre su + 45 dk pilates + 1 bardak yeşil çay

sabah

öğlen

akşam

Gayet güzel :34:

bugünkü menüm:

sabah
ballı süt
peynir
yumurta
2 dilim ekmek

öğle
1 kepçe mercimek çorbası
2 köfte
3 kaşık pilav
ayran

ara
kiraz
malta eriği

akşam
3 köfte
salata
yoğurt
1 dilim ekmek

2.5 litre su + 45 dk pilates + 1 bardak yeşil çay

Bu şekilde gidersen cumaya istediğin kiloyu tartıda görürsün sanırım :nazar:

Bugünkü menüm

Sabah

1 kase eti form müsli

Öğle

3 yk taze fasulye
yoğurt

Ara
1 adet elmalı kurabiye

Akşam

1 tabak taze fasulye
1 kase cacık
1 dilim kepekli ekmek

2 lt su+2 bardak yeşil çay

Selam kizlar hemen menumu paylasayim
sabah
Nesfit bir kase
3erik

Ara
4 kayisi

Ogle
portakalli enginar
Salata

Ara
activia

Aksam
brokoli corbasi
Bir dilim cavdar ekmegi
havuc salata

3 litre su
2soda
2kupa yesilcay
yarimsaat slim6
aksam 6dan sonra yemek yok
Lesliyle 5mil..

sabah
Nesfit bir kase
3erik

Ara
4 kayisi

Ogle
portakalli enginar
Salata

Ara
activia

Aksam
brokoli corbasi
Bir dilim cavdar ekmegi
havuc salata

3 litre su
2soda
2kupa yesilcay
yarimsaat slim6
Lesliyle 5mil..

Azmine ve iradene hayranım :nazar:

Bu şekilde gidersen cumaya istediğin kiloyu tartıda görürsün sanırım :nazar:

inşallah saol canım :16:

Bugünkü menüm

Sabah

1 kase eti form müsli

Öğle

3 yk taze fasulye
yoğurt

Ara
1 adet elmalı kurabiye

Akşam

1 tabak taze fasulye
1 kase cacık
1 dilim kepekli ekmek

2 lt su+2 bardak yeşil çay

çok güzel :nazar::nazar::nazar:

sabah
Nesfit bir kase
3erik

Ara
4 kayisi

Ogle
portakalli enginar
Salata

Ara
activia

Aksam
brokoli corbasi
Bir dilim cavdar ekmegi
havuc salata

3 litre su
2soda
2kupa yesilcay
yarimsaat slim6
Lesliyle 5mil..

süperrrrr :nazar::nazar::nazar:

Menun guzel canim sporunda iyi .. masallh:)

teşekkür ederim özüme dönüyorum yavaş yavaş :1:

Son düzenleme:
Back
X