Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah:1 kase special k
öğle:2 dilim ekmek,menemen,peynir,çay
akşam:5-6 tane mercimek köftesi,marul
1 kupa yeşil çay
of bu hafta bi bitse ya spor yapmaya vakit bulamıyorum çok sıkıldım okuldan yetişemiyorum derslere :14: :50:
ben kaçıyorum kızlar diyete devam bırakmak yok

Menun iyi canim
simdi okulun songunleri tabi daha bi kosusturmali gecer ben bile anaokulunda oldugum halde okadar yogunumki.. su tatil bi gelse

bugün kaptanımız yok menülerinize şöyle bir bakayım :16:

canım ya senle bu hafta 57 yi görürüz bu gidişle süpersin :nazar::nazar::nazar:

az yemişsin ama bol kalori almışsın olmamış :1:
tadımlık yemeyi öğrenmemiz lazım tabi bu da yavaş yavaş olacak.

ben mesela bugün iş yerinde kızartma var diye şartları zorladım kendime patates haşladım :52:

fena değil canım yarın daha güzel olsun ama :1:

İnsallah canim ben pek umitli degilim
dogumgunumduya pazargunu pasta falan kacti biraz suandada reglim siskinligim var fazla cikmassam sevinicem yani o derece :)

merhaba kızlar,
nagişimde haber vermiş sağolsun,benim laptop mefta :14:
eşimin bilgisayarından girdim şimdilik, odahergün getiremez eve, giremicem foruma kolay kolay yani
benim bilgisayar nezaman olur bilmiyorum
edada formüller dosyalar hepsi var, gelirse cumaya kadar hazırlar listeyi
kendinize iyibakın
mesajlarınızı sayın aktif olun, menülerinizede dikkat edin
en kısa sürede görüşmek üzere:3:

merabalar arkadaşlar hepinize mutlu sakin bir gün diliyorum :) menümü paylaşayım

sabah

2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, zeytin peynir saşça krem peynir ve şekersiz açık çay

öğlen

menemen yanında 1 dilim ekmek

arada 1 kupa çubuk tarçınlı limonlu yeşil çay

1 su bardağı kadar erik

akşam

1 kaşık tavuk sote ve 4-5 kaşık makarna ve yoğurt

yarım saat yürüyüş ve yarım saat pilates

toplamda 2 lt su

Son düzenleme:
merabalar arkadaşlar hepinize mutlu sakin bir gün diliyorum :) menümü paylaşayım

sabah

2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, zeytin peynir saşça krem peynir ve şekersiz açık çay

öğlen

1 su bardağı kadar erik

akşam

toplamda 2 lt su

:46: :46: çok güzel aynen devam

kızlar paylaşım alanında okudum bazı üyeler diyetisyene gitmiş ve vücutlarında problem olduğu ortaya çıkmış mesela bir üye şeker hastası olmak üzereymiş diyetisyeni günde 7 dilim tam buğday,çavdar vb. ekmek vermiş halbuki biz günde 5 dilime çok dedik burda. az yemeninde bir faydası yok kaslarımız erimeye başlayabilir
açıkçası korktum böyle bilinçsizce diyet yapmak istemiyorum ama diyetisyene gidemem daha öğrenciyim durumum yok napacağımı şaşırdım :26:

Son düzenleme:
kızlar paylaşım alanında okudum bazı üyeler diyetisyene gitmiş ve vücutlarında problem olduğu ortaya çıkmış mesela bir üye şeker hastası olmak üzereymiş diyetisyeni günde 7 dilim tam buğday,çavdar vb. ekmek vermiş halbuki biz günde 5 dilime çok dedik burda. az yemeninde bir faydası yok kaslarımız erimeye başlayabilir
açıkçası korktum böyle bilinçsizce diyet yapmak istemiyorum ama diyetisyene gidemem daha öğrenciyim durumum yok napacağımı şaşırdım :26:

canımcım bak ben gürkan kubilayın hastasıyım :)
bana istediğin herşeyi sorabilirsin çünkü enazbir diyetisyen kadar çok şey biliyorum artık...
her gittiğimde yeni şeyler öğreniyorum ve günde enaz 3 dilim ekmek yenilmesi gerektiğini biliyorum o da enaz ..

merhaba kızlar,
eşimin bilgisayarından girdim şimdilik, odahergün getiremez eve, giremicem foruma kolay kolay yani
kendinize iyibakın

inşallah biran önce hallolur kaptanım benim laptopumda yeni geldi tamirden :)

Son düzenleme:

sabah

öğlen

1 su bardağı kadar erik

akşam

toplamda 2 lt su

​menünde sporunda güzel canım...

Herkese iyi geceler

Menüm

Sabah

Menemen
2 dilim ekmek
Salatalık

Öğle yok

Ara
1.5 dilim kek

Akşam
Ton balıklı salata

2 lt su

bana istediğin herşeyi sorabilirsin çünkü enazbir diyetisyen kadar çok şey biliyorum artık...
her gittiğimde yeni şeyler öğreniyorum ve günde enaz 3 dilim ekmek yenilmesi gerektiğini biliyorum o da enaz ..

öyle mi ya çok sevindim sana bir sürü sorum olcak :81:
mesela bir günlük menün aşağı yukarı nasıl oluyordu ve makarna-pilav var mıydı? her gün spor yaptığını biliyorum diyetisyenin mi önerdi bunu?kardiyo egzersizi olduğu için mi her gün yapabiliyorsun

öyle mi ya çok sevindim sana bir sürü sorum olcak :81:
mesela bir günlük menün aşağı yukarı nasıl oluyordu ve makarna-pilav var mıydı? her gün spor yaptığını biliyorum diyetisyenin mi önerdi bunu?kardiyo egzersizi olduğu için mi her gün yapabiliyorsun

kubilay makarnada pilavda veriyor canım... yürüyüşüde sporuda hergün önermiyor...
haftanın 3 günü yapsanız yeter diyor ben onu çok dinleyen bir hastası değilim:)
ama ona söylemiştim b fiti hergün yarımsaat seni zorlamaz demişti ama günaşırı çok daha iyi olacağınıda söyledi

Kızlar bugün öğleden sonra ultrason çekimim vardı ve bunun için 6 saatlik açlık gerekiyordu.Bu yüzden biraz düzensiz yedim bugün ve su da az oldu.

Sabah
1 tane peynirli tost
1 kase eti form müsli

Öğle yok.

Ara
1 kase yoğurt

Akşam
1/2 taze fasulye
1 kase cacık
2 dilim kepekli ekmek

Az önce de 1 kase erik yedim.

Cok guzell :)) gecmis olsun cnm sonuclar cikti mi?

merhaba kızlar,
kendinize iyibakın

Kaptanimmmm gel artik :(

Diyete tam gaz devam ;))))

sabah

öğlen

1 su bardağı kadar erik

akşam

toplamda 2 lt su

Supersin ;))

Ben ekmeksiz yapamiyorum ya bu arada sporuda once istedigimiz kiloya inene kadar hergun yapsak sonra haftada 2-3 e indirsek nasil olur?

Dunku menum:

Sabah
Balli sut
Tost

Ogle
1 kepce mercimek corbasi
3 kasik tavuk sote
Ayran

Ara
Kiraz

Aksam
1 tane firinda tavuk pirzola
Salata

2.5 litre su + 30 dk yuruyus

kubilay makarnada pilavda veriyor canım... yürüyüşüde sporuda hergün önermiyor...
haftanın 3 günü yapsanız yeter diyor ben onu çok dinleyen bir hastası değilim:)
ama ona söylemiştim b fiti hergün yarımsaat seni zorlamaz demişti ama günaşırı çok daha iyi olacağınıda söyledi

hmmm çok teşekkür ederim allmost doktorunu dinlemelisin :20: :9:
Öncelikle, dengeli bir beslenme programı uygulayarak vücudunuzdaki her yarım kilo için 10 kalori almalısınız. Buna, günlük aktivite durumunuza göre, 400-700 kalori daha eklemelisiniz. Sözgelimi 65 kiloda aktif bir kadının günlük alması gerekli kalori miktarı 2000 civarındadır ve bu kişinin, haftada bir kilo vermek istediğinde, günlük kalori miktarından 500 kalori daha az beslenmesi yeterlidir. Eğer siz daha kalıcı çözümler istiyorsanız, diyetiniz boyunca günlük kalori miktarından 250 kalori indirin ve 250 kaloriyi yaktıracak kadar da egzersiz yapın.
diye bir şey buldum internette bana aşağı yukarı 1500 kalorilik bir diyet uygun gibi gözüküyor haftasonu oturup araştırıcam kendime bir diyet listesi hazırlıcam haftada 1 kilo vermesem bile önemli değil ben kalıcı ve sağlıklı vermek istiyorum kızlar :34:

yarın kaptanımız da yok yardımcımız da ben komşu takıma bir mesaj yazıcam kızlar yardımcı olabilir misiniz diye
11.30'da sınavım var yoksa listeyi hazırlardım yine okuldan girmeye çalışcam kızlar

Back
X